Detail uživatele diskuzního fóra - tukiu

Datum prvního příspěvku
10.01.2009
Celkový počet příspěvků
303
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 265
Ptejte se vedení Bohemky 31
Tlachy a kecy 1
Jiná komunita 1
Bug Reporting 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
bHBggKBd 3
Hmw7fHI8 2
x9qksfjs 2
pvR6BEpv 1
5QpRMvrh 1
vD8id6Ti 1
h2RiQcey 1

hrdin napsal:

1.) Takže UMT ligové rozměry nemá, asi jí je teda necelých 8 a ne 10, což jsem tak střelil... A takže s tím stanem jsi v pohodě? Btw, nevíš jak se v něm topí? ;) 2.) ...

Mas pravdu, ze mládež a tréninkové podmínky jsou průser, ale tady ty “mobilní posilovny” ve stanu hned vedle hřiště je normální jev i venku. Ono málo týmů v Evropě má vnitřní posilovnu par kroků od hřiště a ve stanech hrací řeší aktivaci a protažení s gumou atd. Jak se tam topí nevim, ale myslim si že dostatečně, protože bezprostředně po Karviné a obou zápasech s Teplákama bych poslal hráče na výklus na Sibiř a ne do stanu s topením??

BOFOR 

hrdin napsal:

1.) Takže UMT ligové rozměry nemá, asi jí je teda necelých 8 a ne 10, což jsem tak střelil... A takže s tím stanem jsi v pohodě? Btw, nevíš jak se v něm topí? ;) 2.) ...

Mas pravdu, ze mládež a tréninkové podmínky jsou průser, ale tady ty “mobilní posilovny” ve stanu hned vedle hřiště je normální jev i venku. Ono málo týmů v Evropě má vnitřní posilovnu par kroků od hřiště a ve stanech hrací řeší aktivaci a protažení s gumou atd. Jak se tam topí nevim, ale myslim si že dostatečně, protože bezprostředně po Karviné a obou zápasech s Teplákama bych poslal hráče na výklus na Sibiř a ne do stanu s topením??

BOFOR 

Bradkins napsal:

..sice mladej ale netahavej Juliš z Libe za kapitána Húlku..tvl tohle mučení vlastních fanoušků nemá konce..

Hůlis tu už byt nechce, vim ze smlouva se mu nechtěla uz prodlužovat v roce 24. Veškerej respekt a dík za to co vše tu odehrál, ale klidně ať si jde vydělat o dům dál, za zlý mu to nemam. Juliše si JV vytáhl jako mladyho do Chrudimi a šlo mu to tam. Za mě pro nás super deal, za půl roku bohužel Hůlis odejde zadarmo. Juliš zahraje vepředu všude a aspoň nám mladej vlčák sníží vekovej průměr na kterej furt nadáváme. 

rio napo napsal:

V souvislosti s děním na druhém břehu a kamaradšoftu S s Duklou mě napadlo, že se říkávalo, že když někoho velký kluci nechtějí, tak ho z tý ligy dostanou. Prostě mu přinejmenším nepomůžou.

Nevim, jak moc velkej kamaradšoft maji, ale Millu tam poslali, protoze jinde v lize tenhle rok hrat nemuze a Penxa ma v lize 20 min. Za mě az moc velka konspirace??

Jeste k Okekemu, ztráta to je, ale zrovna on věřim ze je nahraditelnej. Ze jsme Sparte rozehráli hráče, s tim jsem asi relativně ok, svoje si tu odvedl, az budeme hrát s Jabloncem vsadim si na jeho ČK:) Co me ale nejvíc štve, je tvrzeni JV pri zacatku jeho hostovacky, ze sice opce na nej neni ale s acs je gentlemanská dohoda o odkupu po roce, treba s předkupním právem. No vytřeli si s nama gentlemansky prdel:)

hrdin napsal:

Levně koupit a draze prodat by měla být principiálně část koloběhu, ale jsou tu další faktory... Ty tím posiluješ Baník, přímého konkurenta v boji o záchranu, a bude-li tě to stát 1. ligu, přijdeš o ...

Na Kácovi jsme bohužel momentálně vydělali nejlíp jak jsme mohli, hráči bohužel/bohudík nejsou zboží ale lidi, Adam chtěl pryč a nechtěl podepsat, takže by za půl roku odešel zadarmo. To stejný Vlasyi, nepochybuju, že ho vedení nechtělo udržet, ale frajer tu je pul roku, srdcař Bohemky to nebude, chapu ze chce o dum dal si vydělat na stary kolena balík, Banik mu určitě dokázal nabídnout lepší finanční podmínky. Jak říkám, jsem presvedcenej ze vedení ho chtělo udržet nebo poslat jinam, ale hráč neni jen zboží a vec, držet ho tu proti vlastní vůli by taky nedělalo dobrotu. Jsem rad, ze se podařilo vyjednat za odchody výměny a kdo ví, třeba se tu Lischka zase nastartuje, vime jak u nas dopadli nechtění Prekop, Hronek nebo zrovna Vlasyi. 

Ja jsem zatím porad relativně optimista a věřím, ze jeste náhrada za odchody přijde 

Jinak JV na poslední tiskovce mluvil o zkušeném stoperovi který je na spadnutí. Pokud nešlo o Lischku, o kterém se tehdy nespekulovalo jsem zvědavej o koho jde. Sázel jsem na Hejdu, ale spekulace o něm vyšuměli, třeba se ještě povede kdyz byl přeřazen do B Plzně. 

Kadlec za Havla Dobrej deal, pro nás skvělý než aby šel Adam zadarmo. Sinijavskeho je velká škoda, každopádně ligu jsme zvládali i bez něj, pul rok tady měl krasnej, už není nejmladší a nechci tady nikoho kdo se chce stehovat ke konkurenci. Je to možnost z nej vytřískat co nejvíc, i když měl půlrok u nás skvelej, tak jinak ty roky jinde v lize měl průměrné. Tak doufám ze Banik bude stedrej a Lischka se u nás zas nakopne. Okeke mel fajn záblesky, ale dozadu stejně jako Siňa žádný terno nebyl, tak pevný nervy do Jablonce, počítám že i oni se budou strachovat od 30 min jestli si Nelson komedie na hlavě nenechá dát druhou ŽK:) Nejak bylo, nejak bude, ztráty jsou citelný ale nějaký malý posílení snad ještě bude. Většinu sezony ta hra byla solidní, jen ta naše prokletá koncovka. Zdravej Zéma, Maty a malou naději furt mam v Erica a Bohemka bude opět kousat! 

BOFOR a ĎOFOR. Všem to nejlepší do nového roku a víc optimismu, ja věřím ze nám zelenobílí budou dělat větší radost než poslední zápasy:) 

Ja se taky přidám k názoru na Vondryse. Ze začátku to rozhodně muj oblíbenec nebyl, ale po svém návratu a především tuhle sezonu je základní kamen obrany. Na svou výšku je skvelej ve hře hlavou a za me tuhle sezonu prekovana i Hůlise, nic proti němu, furt si svoje odehraje, jen uz neni o tolik odstrelenej jak v minulých sezonách. Navíc se mi na Vondrovi líbí ze i po momentech v Pce nebo na sparte hodi chybu za hlavu a dál pokračuje ve výkonech. BOFOR 

Nevíte co je s Denisem Valou ? Dlouho nebyl v nominaci Áčka ani béčka. Jinak mam velkou radost z Kareema, dlouho nedostával prostor, ale oba poslední zápasy se mi dost líbil. Pokud A.Kadlec neprodlouží a v zimě odejde at z nej máme aspoň nějakou kačku tak o pravyho beka starost nemám