Detail uživatele diskuzního fóra - tukiu
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 318 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 31 |
| Tlachy a kecy | 1 |
| Jiná komunita | 1 |
| Bug Reporting | 1 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| Hmw7fHI8 | 8 | |
| CU9YrxFd | 5 | |
| B2eCeLSj | 4 | |
| sTpVuU3M | 4 | |
| bHBggKBd | 3 | |
| 92xxInZJ | 3 | |
| g8W1hPkD | 3 | |
| x9qksfjs | 2 | |
| ogTrUSJx | 2 | |
| bh85Y/0F | 2 | |
| Peb2QEkZ | 2 | |
| gGenm6MW | 2 | |
| eUx0tiKe | 2 | |
| pvR6BEpv | 1 | |
| 5QpRMvrh | 1 | |
| vD8id6Ti | 1 | |
| h2RiQcey | 1 | |
| HK4/CIIN | 1 | |
| rLxK6D6s | 1 | |
| RQNnQM8p | 1 | |
| bnpZL0Lh | 1 | |
| LVrmq7jt | 1 | |
| 4wNTR6ki | 1 | |
| 8t+D88+U | 1 | |
| S13SoC9D | 1 | |
| RlBpIMbc | 1 | |
| EGMYhpy4 | 1 | |
| JEsbR0ES | 1 | |
| 7+RAdXw1 | 1 | |
| m2Htd6el | 1 | |
| J5vs6sXQ | 1 | |
| oWXH5N10 | 1 | |
| 58r3/ziU | 1 | |
| bEpL3NEl | 1 | |
| bdPG4iir | 1 |
rio napo napsal:
Trenér na tiskovce ke střídání: ...chystali jsme Drchala, chyběla minutka. No nevím jak dlouhá je minutka v HK, ale žlutá 60min, redka 64.min a Drchal na hřiště 75.min. Každopádně jde to za ním.
Taky říkal ze po čk uz se střídáním čekali na reakci Liberce. Ona ta minutka fakt chyběla ;)
Hoši trochu optimismu tady :D Zase se tu vyhazuje Jarda, sice jsme z 2 zápasů brali jen bod ale dokázali jsme přehrát oba ambiciózní týmy z TOP 6, ze nedáváme góly je pruser, za to trenér nemůže, doufám ze vedení 2 hrotaky dokáže přivést. Matoušek to posral, taky za to může jen on a moc dobre to vi. Sice to byla strašná klukovina, ale trochu ho chápu, hlavní to nezvládl a čároví taky na facku od Ritchieho, minutu zpět měl jít Nguesan se žlutou po tom oranžovým chvatu na něj ven. Spis mě mrzí ze se Maty vykartoval na Plzen, protoze to je zapas pro nej, tam muzem hrozit především z brejku. Líbili se mi emoce, Maty to nezvládl ale u noviců Lischky, Havla a Smrže vidím touhu rvát se za nás. Celkově kromě efektivity útoku a ofenzivy half beku nevidím moc negativ. Dost se mi překvapivě libil Yusuf, po Plzni máme důležitý tri zápasy, kde musíme sbírat body, snad nám pomůže a zlepší si jméno, příští sezonu s ním v zelenobílém dresu nepočítám.
Naskok na baráž není moc velkej, ale jsem optimista, máme to ve svých nohách a kromě zakončení nám ty nohy zatím jdou, tak věřím!
BOFOR A ĎOFOR
Jinak budu trochu koukat do budoucna a snad nic nezakřiknu:D Dukla vypadá na sestup, rád bych tu příští sezonu viděl duo Čermák a Čermák, to by byla skvělá posila:D Zároveň doufám ze už teď vedení žhaví telefony na všechny možny strany a jednáme o útočnících
2 zápasy o vše za 6 bodů, díky bohu za to. Skvělá práce dvojky Sakala - Smrž, takhle má vypadat bojovnost. Kareem za mě taky výborný. Frigo spolehlivost, dost se mi líbí i jeho nohy. Čermák a stopeři dlouhodobě dobrý. Sice holomajzna, ale o to cennější body. Ja věřím ze z dvojzapasu sigma a Liberec body odvezeme, zápasy stvořeny pro Matyho rychlost, dnes to taky solidně odmakal. Risto dnes nevýraznej a Zeman taky nic moc, ale ten se do toho dostane. Hlavne ze od spodku mame solidní bodový polštář a ted chvili bez noze na krku:)
Mimo téma, občas kouknu na Ruzomberok kvůli V Novákovi, kterého jsem si tu za ty roky celkem oblíbil a za víc než půl sezony ani minuta.. Teď v přípravě hrával, takže je asi zdravej. Velká škoda, ty zranění ho zničily.
Lischka je pan fotbalista, navíc mi připadá jako velkej srdcař a lídr, kterého potrebujem. Jdou z něj už po par zápasech cítit emoce. Škoda Vlasije, ale od začátku říkám ze tahle výměna dává smysl. Ohledně emocí a lidrovstvi Milan Havel to stejný. 3 body extrem důležitý, věřil jsem nam, v megatipovacce 10 bodu a tiket 02 taky zelenej, ted to potvrdit s lampasakama, v zápasech v dolicku uz ten optimismus ztrácím ale budu věřit. Příští víkend 3 body a budem možná klidněji spat:) dnes skvelej Frigo, i kdyz Reichl nebyl náš kámen úrazu. Obrana taky fajn, Kareem je lepší než Káca a Hůlis na stoperu lepší než ty dva zápasy na šestce. Benson skvelej, Smrž několikrát zbytečně ztratil balon zbrklou rozehrávkou, ale viděl jsem u něj možná největší bojovnost na hřišti, tak odpouštím :D Čermák je fotbalově ustřelenej od všech, hlavně ať mu drží zdraví, nevim co je se Sossehem ale nepřijde ze na střed zálohy mame dost alternativ. Risto bez gólu ale příště snad zas v základu, nejsem úplně kritik Yusufa ale co mě fakt serr..štve, že v chůzi všechny jebe vic nez maká, aspon ze pomuze ve vzduchu no.. Matymu dnes překážel balon a zalostnej prvni dotek, ale taky diky bohu za nej. Drchal bojuje, fajn ze se dostal do te šance z úhlu ale jinak dnes radši no comment. Dekuju klokanům na hřišti a přítelkyně taky dekuje, ze jsem se ji na valentýnsky vecer věnoval bez podráždění, ale happy z dnešních 3 bodu:D
BOFOR A ĎOFOR, za tyden 3 body a Jardovi se snad přestane kývat židle, protože ho mam v novodobé historii s Hoftěm jako nejoblíbenější trenéry a nejrovnější chlapy na naši lavici:)
Se slávistickým béčkem nejede na soustředění nigerijskej hrotak, jehož jméno neumím napsat, protože řeší jiné angažmá. Jestli nic jiného není k mání, tak snad k nám, sice seshitej ale beru momentálně vše
Kdy u nás končí prestupak? I když Ramirez nepředvedl nic, tak je šílenství jit o záchranářský boje s jedním hrotem Yusufem. Risto je negolovej a v záloze se mi líbil víc. Toho hrota potřebujeme akutně, klidně ať narychlo stáhnou zpět Lišku, i když je Yusuf platnej ve vzduchu tak je crazy fungovat jen s nim
Ostuda. Každopádně pokud JV bude odejit, myslim že naše vedení nemá nikoho a přebral by to Hejkal..
Roba1977 napsal:
Jsem jeden z těch, kteří nechápou příchod Sosseha. Dneska v super důležitém zápase je v základu. Tak jsem zvědavý. Kéž by mi vytřel zrak, ale spíš jsem pesimista a lámu nad dneškem hůl.
Ja jsem optimista, protoze hur jak Hrubý nezahraje a impotentní v koncovce taky nebude jako Risto, i když ho mam i tak rád:D