Detail uživatele diskuzního fóra - tukiu

Datum prvního příspěvku
10.01.2009
Celkový počet příspěvků
377
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 339
Ptejte se vedení Bohemky 31
Tlachy a kecy 1
Jiná komunita 1
Bug Reporting 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
Hmw7fHI8 8
CU9YrxFd 5
vD8id6Ti 4
B2eCeLSj 4
sTpVuU3M 4
eM3SLU1Z 4
bHBggKBd 3
92xxInZJ 3
g8W1hPkD 3
V52rC9pO 3
x9qksfjs 2
ogTrUSJx 2
bh85Y/0F 2
Peb2QEkZ 2
gGenm6MW 2
eUx0tiKe 2
iMCzJ2Za 2
HX3lHW0x 2
0jMpDhv3 2
pvR6BEpv 1
5QpRMvrh 1
h2RiQcey 1
HK4/CIIN 1
rLxK6D6s 1
RQNnQM8p 1
bnpZL0Lh 1
LVrmq7jt 1
4wNTR6ki 1
8t+D88+U 1
S13SoC9D 1
RlBpIMbc 1
EGMYhpy4 1
JEsbR0ES 1
7+RAdXw1 1
m2Htd6el 1
J5vs6sXQ 1
oWXH5N10 1
58r3/ziU 1
bEpL3NEl 1
bdPG4iir 1
2EZtJk8b 1
6TfI0rXT 1
gtVjzCYz 1
uxW5fri0 1
IxVaSZk6 1

Budkenzee napsal:

Záloha dnes tragická. Smrž se snaží. Sosseh je uplně mimo jako vždycky a Čermuse to díky tomu nebaví. Sosseha už nebrat.

Ja to teda dnes sleduju jen po očku, ale příští sezonu musí na jeho pozici dostávat prostor Šimon 

tom2 napsal:

Štěstí, že jsme se (nezaslouženě) dostali do té střední skupiny. Až bude mít pojem "mámvpíčismus" heslo v encyklopedii, dal bych tam dnešní předzápasovou fotku. 

Proč nezaslouženě ? 

Hoši prohráli jsme pouťák:D prohra mrzí, ale záchrana nakonec s prstem v nose, Sigma bude hrát příští rok o TOP 3, jsem celkem presvedcenej. Za týden zapracovat mladší a příští sezonu zas žrát trávu, dnes me prohra mrzi, ale urcite nesere:) 

hrdin napsal:

Soudruzi z Naše Česko tu hlubokomotorovou kliku pěkně roztočili... Jinak ten Sunday se mi celkem líbí. Proti němu bych neprotestoval. Btw také Papalele z Opavy, která bude mít problémy kvůli vyšetřování, a Marcolino z Ústí... ...

Souhlas s tou záchranou, jen nevim jestli druholigoví hráči jsou terno a zajistí nám záchranu, to už tu může hrát Drchal a Risto:) ale určitě je momentálně v 2 lize par jedinců co stojí za zkoušku, hlavne Šimon:) Ja doufám, ze se příští sezonu povede zapracovat Mirvalda, Bandu a Mikuda bude mít větší minutáž. Z béčka by mohli nakukovat do áčka oba Ukrajinci Koval a Kachur, čísla mají super. Zároveň myslim, ze na pravyho stopera bude zkoušet JV dávat Kareema, což mi celkem dává smysl, dopredu to od něj zatím ma mouchy a hlavu ma na stopera solidní. Banda mi prijde trochu protezovanej, tak by mu uvolnil místo na half beka.. oba to jsou momentálně dobre zpenezitelny artikly, tak proč ne:D Na posily jsem ale zvědavej extrémně, líbil by se mi Vasulin, ale tipuju ze ten dostane nasypáno od Brna nebo sigmy.

Muže někdo ve zkratce shrnout to nejzajímavější ze setkání ? Bohužel jsem klokan z jižní Moravy:D nebo mám počkat na mikrofon za klokanem a kluci to tam rozeberou?:d

Jinak co se týká hrotaku tak Yusuf konec smlouvy, tam počítám s koncem. Nemá Risto taky smlouvu jen do léta ? Myslim ze posledními góly si řekl o angažmá a podpisovej bonus jinde. Škoda, i kdyz nebyl produktivní tak u něj je plus, ze několikrát dokázal zahrát i na podhrotu a vzdy makal. Každopádně jestli bere nebo by chtěl na naše poměry ranec, tak ať pokračuje jinde. Jsem zvedavej na kádr příští sezonu, BOFOR. 

Holas napsal:

Výherce prostřední skupiny dostane myslím 1 mega..

Jj taky mam ten pocit. Otázka jak moc velkou šanci na výhru máme a jak moc v dnešním fotbale znamená mega:) Tu odměnu si mezi sebou stejně ve větší části rozdělí hráči+realizak.

Výhra nad rudejma kur…ama těší strašně moc, ale upřímně by mi nevadilo ani hrát poslední skupinu:D Záchrana by byla téměř jistá a realizak by mohl davat prostor Mikudovi, Mirvaldovi, Špačkovi atd.. takhle budem ve skupině o ničem hrát na výsledek a JV bude stavět Kovaříka s Hrubým:) No snad bude od LFA velká prémie za prostředek, nevim o kolik peněz navíc se ted hraje a Tvarůžkům se pomstíme, nechali jsme u nich na stadionu ležet 3 body, což mě doteď sere:) 

vapno80 napsal:

To jo, ale on nejspíš ve Slávii skončí, bude se ho chtít zbavit. 

No tak v tom případě nebude zadarmo:) to ho radši seshiti udají někam ven-Kypr, Rakousko nebo klidně Slovensko. Někomu kdo zaplatí aspoň 1.5m eur a kdo dá Erikovi podobné peníze jako Slavia takze jsme mimo hru:) ale jsem zvědavý koho do útoku splašíme. Kdyz budu optimista, tak to vidím na nekoho jako je Schanelec

Prekop je sci- fi, protože by jsme se s SKS museli dělit o jeho plat, který bude na naše poměry astronomickej