Detail uživatele diskuzního fóra - tukiu
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 314 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 31 |
| Tlachy a kecy | 1 |
| Jiná komunita | 1 |
| Bug Reporting | 1 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| Hmw7fHI8 | 8 | |
| CU9YrxFd | 5 | |
| B2eCeLSj | 4 | |
| sTpVuU3M | 4 | |
| bHBggKBd | 3 | |
| 92xxInZJ | 3 | |
| g8W1hPkD | 3 | |
| x9qksfjs | 2 | |
| ogTrUSJx | 2 | |
| bh85Y/0F | 2 | |
| Peb2QEkZ | 2 | |
| gGenm6MW | 2 | |
| pvR6BEpv | 1 | |
| 5QpRMvrh | 1 | |
| vD8id6Ti | 1 | |
| h2RiQcey | 1 | |
| HK4/CIIN | 1 | |
| rLxK6D6s | 1 | |
| RQNnQM8p | 1 | |
| bnpZL0Lh | 1 | |
| LVrmq7jt | 1 | |
| 4wNTR6ki | 1 | |
| 8t+D88+U | 1 | |
| S13SoC9D | 1 | |
| RlBpIMbc | 1 | |
| EGMYhpy4 | 1 | |
| JEsbR0ES | 1 | |
| 7+RAdXw1 | 1 | |
| m2Htd6el | 1 | |
| J5vs6sXQ | 1 | |
| oWXH5N10 | 1 | |
| 58r3/ziU | 1 |
Mimo téma, občas kouknu na Ruzomberok kvůli V Novákovi, kterého jsem si tu za ty roky celkem oblíbil a za víc než půl sezony ani minuta.. Teď v přípravě hrával, takže je asi zdravej. Velká škoda, ty zranění ho zničily.
Lischka je pan fotbalista, navíc mi připadá jako velkej srdcař a lídr, kterého potrebujem. Jdou z něj už po par zápasech cítit emoce. Škoda Vlasije, ale od začátku říkám ze tahle výměna dává smysl. Ohledně emocí a lidrovstvi Milan Havel to stejný. 3 body extrem důležitý, věřil jsem nam, v megatipovacce 10 bodu a tiket 02 taky zelenej, ted to potvrdit s lampasakama, v zápasech v dolicku uz ten optimismus ztrácím ale budu věřit. Příští víkend 3 body a budem možná klidněji spat:) dnes skvelej Frigo, i kdyz Reichl nebyl náš kámen úrazu. Obrana taky fajn, Kareem je lepší než Káca a Hůlis na stoperu lepší než ty dva zápasy na šestce. Benson skvelej, Smrž několikrát zbytečně ztratil balon zbrklou rozehrávkou, ale viděl jsem u něj možná největší bojovnost na hřišti, tak odpouštím :D Čermák je fotbalově ustřelenej od všech, hlavně ať mu drží zdraví, nevim co je se Sossehem ale nepřijde ze na střed zálohy mame dost alternativ. Risto bez gólu ale příště snad zas v základu, nejsem úplně kritik Yusufa ale co mě fakt serr..štve, že v chůzi všechny jebe vic nez maká, aspon ze pomuze ve vzduchu no.. Matymu dnes překážel balon a zalostnej prvni dotek, ale taky diky bohu za nej. Drchal bojuje, fajn ze se dostal do te šance z úhlu ale jinak dnes radši no comment. Dekuju klokanům na hřišti a přítelkyně taky dekuje, ze jsem se ji na valentýnsky vecer věnoval bez podráždění, ale happy z dnešních 3 bodu:D
BOFOR A ĎOFOR, za tyden 3 body a Jardovi se snad přestane kývat židle, protože ho mam v novodobé historii s Hoftěm jako nejoblíbenější trenéry a nejrovnější chlapy na naši lavici:)
Se slávistickým béčkem nejede na soustředění nigerijskej hrotak, jehož jméno neumím napsat, protože řeší jiné angažmá. Jestli nic jiného není k mání, tak snad k nám, sice seshitej ale beru momentálně vše
Kdy u nás končí prestupak? I když Ramirez nepředvedl nic, tak je šílenství jit o záchranářský boje s jedním hrotem Yusufem. Risto je negolovej a v záloze se mi líbil víc. Toho hrota potřebujeme akutně, klidně ať narychlo stáhnou zpět Lišku, i když je Yusuf platnej ve vzduchu tak je crazy fungovat jen s nim
Ostuda. Každopádně pokud JV bude odejit, myslim že naše vedení nemá nikoho a přebral by to Hejkal..
Roba1977 napsal:
Jsem jeden z těch, kteří nechápou příchod Sosseha. Dneska v super důležitém zápase je v základu. Tak jsem zvědavý. Kéž by mi vytřel zrak, ale spíš jsem pesimista a lámu nad dneškem hůl.
Ja jsem optimista, protoze hur jak Hrubý nezahraje a impotentní v koncovce taky nebude jako Risto, i když ho mam i tak rád:D
Totožnou sestavu jsem tu “radil” pár dnů zpět. Jsem zvedavej na Matěje vzadu, 3 body dnes!!
Banda fajn, ale co ten útok kua:)
berjir napsal:
Já jsem zvědavej na ten výsledek ,,skautingový sítě'', o kterým mluvil v podcastu Darek, jestli se někoho dočkáme a kdo to bude. Každopádně Ramirez přišel s tím, že se o něm říkalo ,,hráč jaký tu ... dlouho nebyl'' a podobně - no, rozhodně tu nebyl dlouho... :)
No byl kolem toho tajemnej, má to být až za měsíc a úplně přímo neřekl ze ten výsledek bude hráč. Ja mam strach aby jsme nezveřejnili zprávu, ze rozšiřujeme skauting kdo ví kam, treba do Konga a prijdou 2 16tilety kluci:)