Detail uživatele diskuzního fóra - tukiu
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 339 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 31 |
| Tlachy a kecy | 1 |
| Jiná komunita | 1 |
| Bug Reporting | 1 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| Hmw7fHI8 | 8 | |
| CU9YrxFd | 5 | |
| vD8id6Ti | 4 | |
| B2eCeLSj | 4 | |
| sTpVuU3M | 4 | |
| eM3SLU1Z | 4 | |
| bHBggKBd | 3 | |
| 92xxInZJ | 3 | |
| g8W1hPkD | 3 | |
| V52rC9pO | 3 | |
| x9qksfjs | 2 | |
| ogTrUSJx | 2 | |
| bh85Y/0F | 2 | |
| Peb2QEkZ | 2 | |
| gGenm6MW | 2 | |
| eUx0tiKe | 2 | |
| iMCzJ2Za | 2 | |
| HX3lHW0x | 2 | |
| 0jMpDhv3 | 2 | |
| pvR6BEpv | 1 | |
| 5QpRMvrh | 1 | |
| h2RiQcey | 1 | |
| HK4/CIIN | 1 | |
| rLxK6D6s | 1 | |
| RQNnQM8p | 1 | |
| bnpZL0Lh | 1 | |
| LVrmq7jt | 1 | |
| 4wNTR6ki | 1 | |
| 8t+D88+U | 1 | |
| S13SoC9D | 1 | |
| RlBpIMbc | 1 | |
| EGMYhpy4 | 1 | |
| JEsbR0ES | 1 | |
| 7+RAdXw1 | 1 | |
| m2Htd6el | 1 | |
| J5vs6sXQ | 1 | |
| oWXH5N10 | 1 | |
| 58r3/ziU | 1 | |
| bEpL3NEl | 1 | |
| bdPG4iir | 1 | |
| 2EZtJk8b | 1 | |
| 6TfI0rXT | 1 | |
| gtVjzCYz | 1 | |
| uxW5fri0 | 1 | |
| IxVaSZk6 | 1 |
Hoši prohráli jsme pouťák:D prohra mrzí, ale záchrana nakonec s prstem v nose, Sigma bude hrát příští rok o TOP 3, jsem celkem presvedcenej. Za týden zapracovat mladší a příští sezonu zas žrát trávu, dnes me prohra mrzi, ale urcite nesere:)
hrdin napsal:
Soudruzi z Naše Česko tu hlubokomotorovou kliku pěkně roztočili... Jinak ten Sunday se mi celkem líbí. Proti němu bych neprotestoval. Btw také Papalele z Opavy, která bude mít problémy kvůli vyšetřování, a Marcolino z Ústí... ... Snad náš skautský oddíl se v létě při té bojovce konečně překoná, protože k útoku budeme potřebovat i někoho do obrany a hlavně místo kapitána Hůlky <3 Jestli se zachrání Baník, tak se Zbrojovkou bude záchrana zase těžší.
Souhlas s tou záchranou, jen nevim jestli druholigoví hráči jsou terno a zajistí nám záchranu, to už tu může hrát Drchal a Risto:) ale určitě je momentálně v 2 lize par jedinců co stojí za zkoušku, hlavne Šimon:) Ja doufám, ze se příští sezonu povede zapracovat Mirvalda, Bandu a Mikuda bude mít větší minutáž. Z béčka by mohli nakukovat do áčka oba Ukrajinci Koval a Kachur, čísla mají super. Zároveň myslim, ze na pravyho stopera bude zkoušet JV dávat Kareema, což mi celkem dává smysl, dopredu to od něj zatím ma mouchy a hlavu ma na stopera solidní. Banda mi prijde trochu protezovanej, tak by mu uvolnil místo na half beka.. oba to jsou momentálně dobre zpenezitelny artikly, tak proč ne:D Na posily jsem ale zvědavej extrémně, líbil by se mi Vasulin, ale tipuju ze ten dostane nasypáno od Brna nebo sigmy.
Muže někdo ve zkratce shrnout to nejzajímavější ze setkání ? Bohužel jsem klokan z jižní Moravy:D nebo mám počkat na mikrofon za klokanem a kluci to tam rozeberou?:d
Jinak co se týká hrotaku tak Yusuf konec smlouvy, tam počítám s koncem. Nemá Risto taky smlouvu jen do léta ? Myslim ze posledními góly si řekl o angažmá a podpisovej bonus jinde. Škoda, i kdyz nebyl produktivní tak u něj je plus, ze několikrát dokázal zahrát i na podhrotu a vzdy makal. Každopádně jestli bere nebo by chtěl na naše poměry ranec, tak ať pokračuje jinde. Jsem zvedavej na kádr příští sezonu, BOFOR.
Výhra nad rudejma kur…ama těší strašně moc, ale upřímně by mi nevadilo ani hrát poslední skupinu:D Záchrana by byla téměř jistá a realizak by mohl davat prostor Mikudovi, Mirvaldovi, Špačkovi atd.. takhle budem ve skupině o ničem hrát na výsledek a JV bude stavět Kovaříka s Hrubým:) No snad bude od LFA velká prémie za prostředek, nevim o kolik peněz navíc se ted hraje a Tvarůžkům se pomstíme, nechali jsme u nich na stadionu ležet 3 body, což mě doteď sere:)
vapno80 napsal:
To jo, ale on nejspíš ve Slávii skončí, bude se ho chtít zbavit.
No tak v tom případě nebude zadarmo:) to ho radši seshiti udají někam ven-Kypr, Rakousko nebo klidně Slovensko. Někomu kdo zaplatí aspoň 1.5m eur a kdo dá Erikovi podobné peníze jako Slavia takze jsme mimo hru:) ale jsem zvědavý koho do útoku splašíme. Kdyz budu optimista, tak to vidím na nekoho jako je Schanelec
Prekop je sci- fi, protože by jsme se s SKS museli dělit o jeho plat, který bude na naše poměry astronomickej