Detail uživatele diskuzního fóra - tukiu
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 331 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 31 |
| Tlachy a kecy | 1 |
| Jiná komunita | 1 |
| Bug Reporting | 1 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| Hmw7fHI8 | 8 | |
| CU9YrxFd | 5 | |
| B2eCeLSj | 4 | |
| sTpVuU3M | 4 | |
| eM3SLU1Z | 4 | |
| vD8id6Ti | 3 | |
| bHBggKBd | 3 | |
| 92xxInZJ | 3 | |
| g8W1hPkD | 3 | |
| x9qksfjs | 2 | |
| ogTrUSJx | 2 | |
| bh85Y/0F | 2 | |
| Peb2QEkZ | 2 | |
| gGenm6MW | 2 | |
| eUx0tiKe | 2 | |
| iMCzJ2Za | 2 | |
| HX3lHW0x | 2 | |
| pvR6BEpv | 1 | |
| 5QpRMvrh | 1 | |
| h2RiQcey | 1 | |
| HK4/CIIN | 1 | |
| rLxK6D6s | 1 | |
| RQNnQM8p | 1 | |
| bnpZL0Lh | 1 | |
| LVrmq7jt | 1 | |
| 4wNTR6ki | 1 | |
| 8t+D88+U | 1 | |
| S13SoC9D | 1 | |
| RlBpIMbc | 1 | |
| EGMYhpy4 | 1 | |
| JEsbR0ES | 1 | |
| 7+RAdXw1 | 1 | |
| m2Htd6el | 1 | |
| J5vs6sXQ | 1 | |
| oWXH5N10 | 1 | |
| 58r3/ziU | 1 | |
| bEpL3NEl | 1 | |
| bdPG4iir | 1 | |
| 2EZtJk8b | 1 | |
| 6TfI0rXT | 1 | |
| gtVjzCYz | 1 |
vapno80 napsal:
To jo, ale on nejspíš ve Slávii skončí, bude se ho chtít zbavit.
No tak v tom případě nebude zadarmo:) to ho radši seshiti udají někam ven-Kypr, Rakousko nebo klidně Slovensko. Někomu kdo zaplatí aspoň 1.5m eur a kdo dá Erikovi podobné peníze jako Slavia takze jsme mimo hru:) ale jsem zvědavý koho do útoku splašíme. Kdyz budu optimista, tak to vidím na nekoho jako je Schanelec
Prekop je sci- fi, protože by jsme se s SKS museli dělit o jeho plat, který bude na naše poměry astronomickej
Včera krásný 3 body, byl jsem tu párkrát narcenej z az moc velkého optimismu, ale se štěstím jsem čekal bod:) Myslim ze jsme zachráněni, a dovolím si uz koukat do příští sezony. Otázka jestli udržíme Čermáka, Kareema, Sakalu, Lischku.., ale určitě musíme posílit stopera, sice tam máme trojku Lischka, Kadlec, Vondra ale jsou to 3 leváci:) Kukuckovi bych dal příští rok šanci, ale myslim že spokojen tu neni:) velkou radost mám z Šimona v Pribrami a snad i Oliver dostane vic příležitosti uz v nadstavbě. Takze za me nutnost kvalitní stoper - náhrada Hulise a kvalitní velky hrotak náhrada Yusufa, věřím ze sportovní úsek už maká :))
V sobotu fajn výkon, 3 body, 2 góly, díky bohu ze ně, ale mam jeden doufam ze hloupej poznatek. Reichlos nebyl ani na lavce, tak doufam ze jen nejaka bolístka z Hradce nebo treninku, protoze ta sázkařská aféra se nebezpečně kroutí kolem olomouckého regionu. Mam ho rad, verim mu, takze to je snad jen hloupost, ale hlavou mi to vrtá.
tom2 napsal:
Člověk podvědomě vnímá Baník jako něco silného, ale je tedy pravda, že oni fakt hrají dlouhodobě stejné ho.no jako my a u toho dna jsou zaslouženě.
Pravda, my i oni jsme ve stejnem zmaru, ale narozdíl od nich nám relativně funguje obrana. Díky vedeni, ze jsme jim vzali Lišáka. Předchozí příspěvek byl nadsázka, kdyz tam neprohrajeme tak to bude skvělý. Ale kdo ví, trochu štěstí, Drchal 2 góly a vezem 3 body:)
vapno80 napsal:
Včera hrál za B proti Lomnici nad Popelkou a dal gól.
Diky za info, to je fajn, koukal jsem ze za A nebyl ani v nominaci, tqk aspon ze je zdravej. Jen jsem doufal ze ted se bude prát o misto v sestavě u nás a nedávat góly v kraji.. no snad se do toho jeste dostane, nebo se v béčku najde jiná naděje, par zápasu jsem ted videl a narozdíl od áčka dělají celkem radost.
Klokan z Černošic napsal:
Pokud nejsi alter ego pana trenéra, tak Ti závidím optimismus, ale je to dobře, alespoň někdo jej musí mít....:?-))
S JV mame podobny jen břuch, nic vic:))
vapno80 napsal:
Sakala nebo svého času Tetteh nebyli pro Bohemku propadák. Sosseh bude určitě dobrý, bohužel mi příjde, že až na vyjímky, pod současným vedením mužstva kvality hráčů spíše upadají, než by stoupaly.
Souhlas, Sakala dnes za mě nejlepší Bohemak na place a především ted na jaře se mi hodně líbí. Dost hejtu tu poslední dobou dostává Kareem ale za mě taky jeden z lepších, dnes chyběl. Jeste nejakou černou perlu na hrot, Yusuf tady snad poslední rok zesvětlal a chytá Drchalovu formu:))