Detail uživatele diskuzního fóra - tukiu

Datum prvního příspěvku
10.01.2009
Celkový počet příspěvků
334
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 296
Ptejte se vedení Bohemky 31
Tlachy a kecy 1
Jiná komunita 1
Bug Reporting 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
Hmw7fHI8 8
B2eCeLSj 4
sTpVuU3M 4
bHBggKBd 3
92xxInZJ 3
x9qksfjs 2
ogTrUSJx 2
bh85Y/0F 2
Peb2QEkZ 2
pvR6BEpv 1
5QpRMvrh 1
vD8id6Ti 1
h2RiQcey 1
HK4/CIIN 1
rLxK6D6s 1
RQNnQM8p 1
bnpZL0Lh 1
LVrmq7jt 1
4wNTR6ki 1
8t+D88+U 1
S13SoC9D 1

Kamil napsal:

Horší než, že si někdo plete jména je nalhávat si, že jsme herně nepropadali ... přesně naopak herně jsem zejména v domácích zápasech propadali a mnohdy rozdílem třídy .... 

Já si zas myslím, že doma jsme herně kromě posledního zápasu nepropadli s nikým a už vůbec ne rozdílem třídy. Jen to naše zakončení je do nebe volající. 

No náhrada za Okekeho asi fajn, jsem zvědavý jestli přijde i ten Isife. Tajně stále doufám v Almasiho, ale bohužel asi nové tváře už nečekám ..

tom2 napsal:

Vždycky, když se vyhrávalo v přípravě, následoval v lize průser za průserem.

Pravda. Ja trochu doufal ze nejakou facku v přípravě dostanem, snad bude stačit facka ze jsme do 80 prohrávali 0:3:) 

A další zajímavost. Dnes do 80 minuty 0:3, nakonec výhra 4:3:) Yusuf sel z placu v 76. tak snad si přenesem střeleckou formu do ligy 

Pro zajímavost, Vlasyi se podle fb Baníku v generálce zranil. Nepreju mu nic zlyho, ale myslim si ze jsme z nej vytřískali ted v zime asi nejvíc co jsme mohli - stejně stary hráč + finanční kompenzace. Precejen uz mu táhne na 30 a těžko říct jestli mu forma nebo zdravi vydrží delší dobu. 

Bradkins napsal:

Box to box č.6 , tvrdej frajer ala Pepa co mu nevadí balon by byl třeba pod Čermáka..ale Hůlka už bude palicí v Libe a Smrž pět kilo neshodí ..

verim ze Hůlka nic po letech nevypustí a nezkazi si svůj dlouholetej odkaz, to spis u Yusufa se toho obávám. Se záložníkem souhlas, ale kde ho sehnat..snad jen opálený kluky z jižní Ameriky nebo Afričana. No snad se sportovní úsek o dvou lidech ještě o někoho snaží:) 

hrdin napsal:

Jakože by někdo z top5 šel trénovat do stanu v Uhříněvsi? To by mě překvapilo ještě víc, než když jeden z nejlepších hráčů týmu top3 jde až do posledního týmu italské ligy. Zase na druhou ...

Sice ve stanu, ale se vším potřebným vybavením a jedním z nejuznávanějším kondicakem v ČR ;) 

Isife pokud opravdu vyjde tak fajn posila. Sice doufam ze Kareem ho do základu nepustí, ale jako backup nebo žolík dobry. Doufám jeste v náhradu za Okekeho, mozna útočník, i kdyz Yusuf Ramirez je na papíře fajn, jen aby se jim chtelo a neco jim tam padlo:) Začátek jara bude veledůležitej, těším se