Detail uživatele diskuzního fóra - tukiu
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 296 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 31 |
| Tlachy a kecy | 1 |
| Jiná komunita | 1 |
| Bug Reporting | 1 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| Hmw7fHI8 | 8 | |
| B2eCeLSj | 4 | |
| sTpVuU3M | 4 | |
| bHBggKBd | 3 | |
| 92xxInZJ | 3 | |
| x9qksfjs | 2 | |
| ogTrUSJx | 2 | |
| bh85Y/0F | 2 | |
| Peb2QEkZ | 2 | |
| pvR6BEpv | 1 | |
| 5QpRMvrh | 1 | |
| vD8id6Ti | 1 | |
| h2RiQcey | 1 | |
| HK4/CIIN | 1 | |
| rLxK6D6s | 1 | |
| RQNnQM8p | 1 | |
| bnpZL0Lh | 1 | |
| LVrmq7jt | 1 | |
| 4wNTR6ki | 1 | |
| 8t+D88+U | 1 | |
| S13SoC9D | 1 |
Kamil napsal:
Horší než, že si někdo plete jména je nalhávat si, že jsme herně nepropadali ... přesně naopak herně jsem zejména v domácích zápasech propadali a mnohdy rozdílem třídy ....
Já si zas myslím, že doma jsme herně kromě posledního zápasu nepropadli s nikým a už vůbec ne rozdílem třídy. Jen to naše zakončení je do nebe volající.
No náhrada za Okekeho asi fajn, jsem zvědavý jestli přijde i ten Isife. Tajně stále doufám v Almasiho, ale bohužel asi nové tváře už nečekám ..
Tak kde máme nějaké ty posily
A další zajímavost. Dnes do 80 minuty 0:3, nakonec výhra 4:3:) Yusuf sel z placu v 76. tak snad si přenesem střeleckou formu do ligy
Pro zajímavost, Vlasyi se podle fb Baníku v generálce zranil. Nepreju mu nic zlyho, ale myslim si ze jsme z nej vytřískali ted v zime asi nejvíc co jsme mohli - stejně stary hráč + finanční kompenzace. Precejen uz mu táhne na 30 a těžko říct jestli mu forma nebo zdravi vydrží delší dobu.
Bradkins napsal:
Box to box č.6 , tvrdej frajer ala Pepa co mu nevadí balon by byl třeba pod Čermáka..ale Hůlka už bude palicí v Libe a Smrž pět kilo neshodí ..
verim ze Hůlka nic po letech nevypustí a nezkazi si svůj dlouholetej odkaz, to spis u Yusufa se toho obávám. Se záložníkem souhlas, ale kde ho sehnat..snad jen opálený kluky z jižní Ameriky nebo Afričana. No snad se sportovní úsek o dvou lidech ještě o někoho snaží:)
hrdin napsal:
Jakože by někdo z top5 šel trénovat do stanu v Uhříněvsi? To by mě překvapilo ještě víc, než když jeden z nejlepších hráčů týmu top3 jde až do posledního týmu italské ligy. Zase na druhou ... stranu ale za balík. Inflace je zřejmě všude
Sice ve stanu, ale se vším potřebným vybavením a jedním z nejuznávanějším kondicakem v ČR ;)
Isife pokud opravdu vyjde tak fajn posila. Sice doufam ze Kareem ho do základu nepustí, ale jako backup nebo žolík dobry. Doufám jeste v náhradu za Okekeho, mozna útočník, i kdyz Yusuf Ramirez je na papíře fajn, jen aby se jim chtelo a neco jim tam padlo:) Začátek jara bude veledůležitej, těším se