Příspěvek Diskuzního fóra
kolina napsal:
Jen doplním, že u vstupu do Dolíčku jsou kontroly a každého příchozího ve frontě "šacují" takže asi se to "PYRO" dostane na stadion podstatně dříve než začne fotbalový zápas někde se to tam uschová a ... použije následně při zápase... Jasně, fotbalisti hrají svou soutěž, ale souběžně se na netu zároveň ze zápasů prezentují svým "PYREM" všemožné fanouškovské skupiny - kdo měl "lepší produkci" atd.atd... Hmmm, když to klub toleruje tak ať za to klub i platí, nevím co víc k tomu dodat... Nic proti fanouškům s různým názorem ani nic proti vedení klubu, vše je na vzájemné dohodě a dodržování dohodnutých pravidel, BOHEMKA DO TOHO!!!
Při vší úctě, pane Kolino, přece víte, jak probíhá ta kontrola před zápasem, čímž tedy neříkám, že si bezmozci pyro nedonesou nějak už před den dva před... Pár minut před zápasem atmosféra před vchodem houstne, takže se kontrola odbývá. Pravidelně mám v kapse pouzdro s brýlemi, ochranka ji nahmatá, ale nezajímá jí to... Mrkne se do batohu, ledvinky, tašky... Menší pyro není zase takový problém a to ho nemusí fanynky pronášet ani ve spodním prádle, jak se tady občas podle mne nepravdivě tvrdí... Fakt se mi nezdá pravděpodobné, jestli by se našla nána, která si dá pyro pod tanga...
Spíš mne fakt zaráží, že nikomu z kotle nevadí, když se pyromani převlečou do chemických obleků a začnou odpalovat. To tam není fakt parta vazounů, která by je okřikla nebo rovnou plácla přes pazoury?! To poslední hovadské pyro trvalo dloooouhé minuty...:-(