Detail uživatele diskuzního fóra - Kamil

Datum prvního příspěvku
15.08.2006
Celkový počet příspěvků
972
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 851
Ptejte se vedení Bohemky 94
Družstvo fanoušků Bohemians 3
Tlachy a kecy 20
Jiná komunita 1
Bug Reporting 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
k153Nv/R 74
2SXM/avF 57
FsMxQR75 48
chQajNp+ 35
7MbgvziN 19
J/tlYFdZ 19
RklAsGj8 16
sAdU1raA 16
tADNsRht 9
92tjRn3y 8
f0nOUr7z 6
2y6r62K1 4
Li97s1zh 4
NrBctmiF 3
y1P1wh9O 3
o5VCwWGO 3
HCZ9KlXy 3
uIs50Gmj 3
XpkuFKwI 3
kj+RyvN8 2
o+4FNZim 2
AY4epolW 2
Qfxq0PQr 2
yf1LSa8s 2
zpxU3hXL 2
frOFrF7n 2
BnGqCEOP 2
ibPGuYHX 2
MeJuk+BJ 2
wjvcBQ0W 2
tU8yF/dR 2
kSt8QFTW 2
7wHZPK/d 2
OIjzzwhv 2
bNJWknRg 2
9NcDkBhm 2
Wk264C1j 2
/wputFnd 1
uAXr6pE+ 1
jfPcLZ6q 1
1oNx9WUM 1
k+rpEELZ 1
ez67BMhq 1
9oV8HAdU 1
ER/u+os5 1
jJsWkySB 1
N3Tw9AZ1 1
QL/ziU/z 1
IRGxtN9f 1
f6e23cDi 1 Vertigo
Qztp64Lv 1
6cMz0oLP 1
c0u2fpLf 1
xfuTn7Ti 1
DAF11y/Q 1
zYA4eaxS 1
d966fny5 1
EpH+0wlX 1
voWlf74M 1
cqaZXNnO 1
YhmapTSg 1
Zh6k9IDZ 1
AQjwIU/o 1
17XySu3a 1
4CVAJodm 1
7HkxRAfZ 1
sF97piUz 1
Y37enjdI 1
1E1HADvw 1
xTg/UjrK 1
+LRiEJCJ 1
Juq7cBEH 1
5YW+2CmX 1
KWAXRVop 1
u1Eg6l5H 1
2YFjAzmS 1
PFR5EiKe 1
tsuvn2DO 1
5gDwum5c 1
0qKJ9zJj 1
ude0AOdy 1
ipdx1IYd 1
XITYZEGZ 1
5u9dtaOF 1
USXom2mx 1
u0MI8NR5 1

Dnes by narozeniny slavil nejlepší klokan v historii - Pavel Chaloupka!

Čest jeho památce!

Frigi za góly nemohl, zejména první dva góly byly kopnuty naprosto famózně, nedalo se to chytat. Oni měli střed hřiště a lepší kopací kvalitu, ale nedělal bych z toho tragédii. Příští zápas vyzkoušet všechny, kdo tedy ještě u nás chtějí hrát :-))) 

OldJohn napsal:

Lukáš  je skvělý člověk a charakter, který se ve fotbale moc nevidí. Paradoxně teď, když má odejít, se mu daří asi nejvíc a navíc si skvěle sednul s Lišákem. Pamatuju si jak si vyvzdoroval odchod ...

Bych mu to nevyčítal, už předtím asi prodloužil s trochou sebezapřením, navíc pak podepsal v době, kdy to u nás asi nebylo dobré, taková ta atmosféra, nedaří se, nikdo tu nechce hrát, máme hráče jaké máme ... tohle nás obecně dost poškodilo a na výkonech to bylo znát, takové věci se ventilovat nemají.

rio napo napsal:

Tak jsem dneska zvědav, jestli se průvod rumunů někde srazí se seshity. Minule si rozbíjeli huby se zlínskými ti naši s jejich fanoušky U Pepíčka na chodníku, ale to byla jen taková strkanice. Dnes to ...

Je to výborný nápad v jeden čas tři fanouškovské pražské tábory na jednom místě ..... to zase na svazu někdo myslel :-)))

JohnZ napsal:

Řeší se tu pozice stopera po odchodu Hůlky.Někdo tady dával reálnou variantu s hostováním Camary z Karviné.Patří Slavii ale Trpišovi by asi z jeho hry na riziko vypadaly poslední vlasy.A nebál bych se ho z ...

Utopie, když nedali 4 mega czk  za Okekeho, tak těžko dají 1,2 mega euro za Camaru, hodnota z transfermarketu ....uvidíme, snad to nějak poskládáme na příští sezónu a na příští roky, ale bude to čím dál těžší bez peněz na posily, už proto je nutné zakomponovat mladé hráče, hlavně Šimona Černého ....

rocknroll napsal:

Naprosty souhlas s Prekopem.  Slavie za nej dala hodne, tak ho soupne nekam do Polska, aby tu ztratu aspon trochu zmirnila. Co se tyce hostovani, nam moc nepomaha to, ze hraci, co jsou u nas na ...

Přesně tak, spoléhat se na takové utopie je nesmysl, nedali nám ani Hronka na hostování. Erik skončí někde v Polsku, tam by mu to sedělo.

Bylo by teď dobré dát do konce soutěže šanci těm mladším, jako Mirvald, Kukučka, Banda, Sosseth, Vala .....

Paráda! Díky! Super odvážný výkon!!! Vlas musí trochu litovat kam to vlezl :-)))) 

JohnZ napsal:

Mě na tom rozhovoru nejvíc udivila ta vážně míněná nabídka Darka na uspořádání rozlučky při sranda přípravě s Ružomberokem nebo v jeho Velkých Hamrech.Doufám,že jsem poslouchal pozorně abych tu nešířil pomluvy.To je něco neskutečnýho.Neúcta k ...

To je úcta k někomu, kdo tu odkopal 16 sezón, kdo nás tahal z bryndy jako kapitán a dovedl po letech do Evropy .....

11.rada napsal:

To s Hrubým jsem si pouštěl asi třikrát, jestli jsem se nepřeslechl. Mám stále neodbytnější pocit, že současná Bohemka je soubor amatérských klaunů, kteří klub zničí.. Nechci se rouhat, ale stále se chlácholím nadějí, že ...

Vedení uzavřené do sebe, žádné fórum ptejte se vedení, žádné pergoly, arogantní trenér, poklepeme základní kámen a pořád nic, asi to má někdo jen jako hračku, ale jestli hráči makají i vedení na zahradě ...tak jsem jak malá firmička, kdy vše pro šéfa a ti lidé jsou pak trochu mimo realitu a nepřipouštějí si žádnou kritiku... pak je vlastně logické, že to některé naše hráče u nás moc nebaví ....

11.rada napsal:

Mě ohromil i absurdní moment ...zrovna jsem dělal u Darka na zahradě... :-). Fakt jsme jako nějaký třetiligový klub.

A ještě se směje a diví, že ho trenér na chvíli postavil .....