Detail uživatele diskuzního fóra - Gummma

Datum prvního příspěvku
14.02.2021
Celkový počet příspěvků
21
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 21
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
gbIhPrW+ 5
egjpvnDE 2
rbsDAoF4 1
D/9FRgjw 1
hOiiC1WE 1 Vertigo
qu3AQyOB 1
eKKDY6KJ 1
yDBrPUzq 1
LA264LJ5 1
W+wYz0Cw 1
hfQThPsk 1
t5TlGyZo 1
DY18eyHP 1
mC2Y3TLA 1
oZoof48V 1
gHqOMKVq 1

berjir napsal:

Resili jste neco pres mail ticketing@bohemians1905.cz? Uz tyden cekam na odpoved ohledne permice, tak jestli je to normalni? :))

Já případně řešil přes reklamace@bohemians1905.cz, ale taky jsem se musel připomínat. 

Yahuu napsal:

Já jsem zase dostal email: Pokud jste obdrželi tento newsletter, pak Vás chceme pochválit! Jedna či více permanentek přiřazených k Vašemu e-mailu mají velmi dobrou návštěvnost s jednou jedinou absencí. Znamená to, že na většinu dosavadních ...

Nejlepší asi přes mail - reklamace@bohemians1905.cz - taky jsem využil, vše vyřešeno. 

Když vidím všechny ty příspěvky tady, jak na Ďolíček chodíte 50, 70, 100 let... Je to skvělý, to stoprocentně, ale je tady na fóru vůbec někdo narozený po titulu (já třeba ano)? 

Dotaz na lidi z hlavní: 

I z kotle bylo slyšet, jak část tribuny odpovídala na pokřiky Baníku. Dokážete odhadnout, kolik banikovcu na naší hlavní cca bylo? 

Ondrak Slánský napsal:

Ahoj, nevíte náhodou zda se dá z té aplikace dostat na fórum? Díky.

Velmi jednoduše. 

Kliknout na aktuální článek Předprodej vstupenek na Baník, otevře se wannabe článek v aplikaci, ale je to jenom špatně překlopená webová stránka, uprostřed je banner s textem "vstupenky zde". Po kliknutí na banner se to otevře v prohlížeči a tam již stačí změnit adresu na forum.bohemians.cz. 

Easy :)

damhA napsal:

Júsuf už je i na wikipedii, ale formulace mě moc nenadchla: Dne 26. června 2024 se po čtyřech letech vrátil do takzvané Bohemky. To takzvané ve mě tak nějak evokuje někdejší spory se Střížkovem... :-((( Ale pokud mu vydrží střelecká ...

Není to myšleno spíše tak, že se tak říká ("Bohemka"), ale není to ofiko jméno? 

Chápu, že na novém webu bude spousta 404, ale nepohlídat si redirect z /forum na forum.bohemians.cz je dost fail. O podstránkach ani nemluvě. 

A aby to bylo trochu fotbalové téma, tak bych navrhoval, aby 404 Stránka (https://bohemians.cz/chyba-404) byla třeba něco jako - tato stránka neexistuje, stejně jako:

- trofeje za posledních 10 let nebo 

- útočník, co dává góly 

- nový stadion 

A tak podobně. 

Hezké pondělí všem :)

sasek napsal:

target="_blank"> I takhle se dá v Česku pracovat s permicemi. Inspirace by nebyla od věci. 

Jo, tohle je skvělý. Dlouhodobě mi chybí nějaký náš brand-buiding. Jasně, máme klokana, Ďolíček, historii. A dál? E-shop jak z devadesatek, permice pořád to stejný, sociální sítě - nula. V první řadě to je vždy hlavně o fotbale (resp o penězích), ale neni to jenom o fotbale.