Detail uživatele diskuzního fóra - Gummma

Datum prvního příspěvku
14.02.2021
Celkový počet příspěvků
34
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 34
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
gbIhPrW+ 5
GIfsRvcm 5
egjpvnDE 2
QigUFBHZ 2
rbsDAoF4 1
D/9FRgjw 1
hOiiC1WE 1 Vertigo
qu3AQyOB 1
eKKDY6KJ 1
yDBrPUzq 1
LA264LJ5 1
W+wYz0Cw 1
hfQThPsk 1
t5TlGyZo 1
DY18eyHP 1
mC2Y3TLA 1
oZoof48V 1
gHqOMKVq 1
O9tg8I/W 1 Pardik
M6cZJ+k2 1
7r2/brzO 1
Ze4jtbXq 1
P0AJhatP 1
bfMO2OTw 1

sasek napsal:

Až si někdo bude za 100 let číst, jak majitel, který převzal klub v konkurzu, bez stadionu, bez tréninkových ploch, s koulí u nohy v podobě parazitujícího klubu na jméně a logu všechno zmíněné vyřešil, ...

This!!! (Y) 

20 let zpět jsme byli v konkurzu, pak jsme se ještě dlouho motali mezi druhou a první ligou. 

Aktuálně hrajeme stabilně první ligu (jo, baráž s Opavou nebyla fajn a chyběl kousek),  náhodou jsme nakoukli do pohárů, stavíme stadion. Jasně, tak bych se na naše zápasy rád koukal a těšil se, jak budeme hrát pravidelně o top 6, ale nemůžeme mít všechno.

Radši budu mít ve vedení srdcaře, než nekoho, kdo za pár let skončí a budeme zase v totální dupě. 

Klokan z Černošic napsal:

A máš to kámo, nickname Fans Tě právě utřel svým 164 příspěvkem, který vytvořil po 6 letech působení na VD. OK, je to jeho právo, stejně tak i právo s Tebou nesouhlasit. Jen se bojím, že ...

Jop, protože kvalita odpovídá kvantitě. 

Ale kdyby se tohle forum někdy technologicky posunulo, tak by bylo fajn zavést karmu uživatele a karmu příspěvku. 

Nebo aspoň mít možnost přidávat emojis k jednotlivým postům. 

Fan1905 napsal:

Tu pokutu, co dostaneme za dýmy,  je třeba dát potom autorům. Bojím se za pokutu 100 až 200 tis. Falešné kamarádství se nevyplácí.

Pyro dělá atmosféru.

Mě sere "jude Slavie". Tohle na Bohemku prostě nepatří. 

Nechce se mi to hledat, tohle tvrdí perplexity a přijde mi to jako blbost: (edit, nakonec jsem to hledal a vychází mi to na 06/10/24, mazec dlouho)

Každopádně krásná práce oba týmy! 

---

Naposledy vyhráli fotbalové týmy Bohemians Praha 1905 a Bohemians Praha 1905 B ve stejném víkendu 3.-4. února 2024.

A-tým Bohemians zvítězil v sobotu 3. února 2024 v utkání 20. kola Chance Ligy nad Teplicemi 2:1. Góly za Bohemians vstřelili Matyáš Kozák a Erik Prekop.

B-tým Bohemians pak v neděli 4. února 2024 porazil v zápase ČFL skupiny B tým Admira Praha 3:1.

Před tímto víkendem se oběma týmům podařilo zvítězit ve stejném víkendu naposledy 28.-29. října 2023, kdy A-tým vyhrál nad Mladou Boleslaví 3:1 a B-tým porazil Povltavskou FA 2:1.