Detail uživatele diskuzního fóra - Gummma

Datum prvního příspěvku
14.02.2021
Celkový počet příspěvků
27
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 27
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
gbIhPrW+ 5
egjpvnDE 2
rbsDAoF4 1
D/9FRgjw 1
hOiiC1WE 1 Vertigo
qu3AQyOB 1
eKKDY6KJ 1
yDBrPUzq 1
LA264LJ5 1
W+wYz0Cw 1
hfQThPsk 1
t5TlGyZo 1
DY18eyHP 1
mC2Y3TLA 1
oZoof48V 1
gHqOMKVq 1
O9tg8I/W 1 Pardik
M6cZJ+k2 1
7r2/brzO 1
Ze4jtbXq 1
P0AJhatP 1
GIfsRvcm 1

Nechce se mi to hledat, tohle tvrdí perplexity a přijde mi to jako blbost: (edit, nakonec jsem to hledal a vychází mi to na 06/10/24, mazec dlouho)

Každopádně krásná práce oba týmy! 

---

Naposledy vyhráli fotbalové týmy Bohemians Praha 1905 a Bohemians Praha 1905 B ve stejném víkendu 3.-4. února 2024.

A-tým Bohemians zvítězil v sobotu 3. února 2024 v utkání 20. kola Chance Ligy nad Teplicemi 2:1. Góly za Bohemians vstřelili Matyáš Kozák a Erik Prekop.

B-tým Bohemians pak v neděli 4. února 2024 porazil v zápase ČFL skupiny B tým Admira Praha 3:1.

Před tímto víkendem se oběma týmům podařilo zvítězit ve stejném víkendu naposledy 28.-29. října 2023, kdy A-tým vyhrál nad Mladou Boleslaví 3:1 a B-tým porazil Povltavskou FA 2:1.

suicideblond napsal:

Dnes jsem byl ve velkým očekávání... Dalo by se říci slovy klasika "nadrženej" Ale z kotle HNUS

Do kotle jsem přišel až nějak těsně po gólu. Proč hnus? 

Respektive jinak. Je to myšleno tak,  že jsi zhnusený z kotle? (pak moje otázka platí) Nebo žes to viděl z kotle a že hra hnus? (pak souhlas :/ ) 

Lamas napsal:

"architekt nesouhlasil se zveřejněním" to je normální? To se děje? S architekty a návrhy nemám zkušenosti. 

A ze snížení kapacity kotle nejsem úplně happy. Ze sedaček, co budou povinné, ale půjdou sklopit taky moc ne. 

Tak snad brzo bude ten vizuál, aby byla lepší představa. 

Jestli to má Livesport správně, tak za Budejky chytá 20yo, pro kterého to bude druhý ligový zápas. Tak snad mu to uděláme takový, že na to nikdy nezapomene. 

berjir napsal:

Resili jste neco pres mail ticketing@bohemians1905.cz? Uz tyden cekam na odpoved ohledne permice, tak jestli je to normalni? :))

Já případně řešil přes reklamace@bohemians1905.cz, ale taky jsem se musel připomínat. 

Yahuu napsal:

Já jsem zase dostal email: Pokud jste obdrželi tento newsletter, pak Vás chceme pochválit! Jedna či více permanentek přiřazených k Vašemu e-mailu mají velmi dobrou návštěvnost s jednou jedinou absencí. Znamená to, že na většinu dosavadních ...

Nejlepší asi přes mail - reklamace@bohemians1905.cz - taky jsem využil, vše vyřešeno.