Detail uživatele diskuzního fóra - Gummma
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 34 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
gbIhPrW+ | 5 | |
GIfsRvcm | 5 | |
egjpvnDE | 2 | |
QigUFBHZ | 2 | |
rbsDAoF4 | 1 | |
D/9FRgjw | 1 | |
hOiiC1WE | 1 | Vertigo |
qu3AQyOB | 1 | |
eKKDY6KJ | 1 | |
yDBrPUzq | 1 | |
LA264LJ5 | 1 | |
W+wYz0Cw | 1 | |
hfQThPsk | 1 | |
t5TlGyZo | 1 | |
DY18eyHP | 1 | |
mC2Y3TLA | 1 | |
oZoof48V | 1 | |
gHqOMKVq | 1 | |
O9tg8I/W | 1 | Pardik |
M6cZJ+k2 | 1 | |
7r2/brzO | 1 | |
Ze4jtbXq | 1 | |
P0AJhatP | 1 | |
bfMO2OTw | 1 |
1:3, Drchal hattrick :)
sasek napsal:
Až si někdo bude za 100 let číst, jak majitel, který převzal klub v konkurzu, bez stadionu, bez tréninkových ploch, s koulí u nohy v podobě parazitujícího klubu na jméně a logu všechno zmíněné vyřešil, ... asi si bude klepat na čelo, že ho část fanoušků pravidelně nutila k prodeji.
This!!! (Y)
20 let zpět jsme byli v konkurzu, pak jsme se ještě dlouho motali mezi druhou a první ligou.
Aktuálně hrajeme stabilně první ligu (jo, baráž s Opavou nebyla fajn a chyběl kousek), náhodou jsme nakoukli do pohárů, stavíme stadion. Jasně, tak bych se na naše zápasy rád koukal a těšil se, jak budeme hrát pravidelně o top 6, ale nemůžeme mít všechno.
Radši budu mít ve vedení srdcaře, než nekoho, kdo za pár let skončí a budeme zase v totální dupě.
Klokan z Černošic napsal:
A máš to kámo, nickname Fans Tě právě utřel svým 164 příspěvkem, který vytvořil po 6 letech působení na VD. OK, je to jeho právo, stejně tak i právo s Tebou nesouhlasit. Jen se bojím, že ... argumenty, které zde uvádí jsou takové, jak to jen říci, divné. Ostatně již jiný kolega reagoval výčtem odchovanců. Tak doufejme, že se vše v dobré obrátí, nad panem Držmíškem se budou pozastavovat nejen fanoušci, ale i majitel. Když vidím, jaké figury vstupují do českého fotbalu, Kania, teď nově možná Strnad, tak naši majitelé jsou bezva lakýrníci....:-))
Jop, protože kvalita odpovídá kvantitě.
Ale kdyby se tohle forum někdy technologicky posunulo, tak by bylo fajn zavést karmu uživatele a karmu příspěvku.
Nebo aspoň mít možnost přidávat emojis k jednotlivým postům.
U sousedů to je úplně jinej svět, co se prezentace týče. https://cc.cz/slavia-zkousi-marketing-jako-manchester-city-pousti-se-do-hry-kterou-hraje-100-milionu-lidi-denne/
https://thedaddy.click/stream/stream-11.php
Pokud náhodou, ale nevím, zda to plně běží. Sere me, ze nejsem živě. Mam permici, ale musel jsem ji včera předat, protoze jsem nevěděl, v kolik se vrátím.
Ahoj, někde nějaké info ke vstupenkám na Baník?
For my men of culture: https://redditsport.cc/channel.php?id=ex7495359
Nechce se mi to hledat, tohle tvrdí perplexity a přijde mi to jako blbost: (edit, nakonec jsem to hledal a vychází mi to na 06/10/24, mazec dlouho)
Každopádně krásná práce oba týmy!
---
Naposledy vyhráli fotbalové týmy Bohemians Praha 1905 a Bohemians Praha 1905 B ve stejném víkendu 3.-4. února 2024.
A-tým Bohemians zvítězil v sobotu 3. února 2024 v utkání 20. kola Chance Ligy nad Teplicemi 2:1. Góly za Bohemians vstřelili Matyáš Kozák a Erik Prekop.
B-tým Bohemians pak v neděli 4. února 2024 porazil v zápase ČFL skupiny B tým Admira Praha 3:1.
Před tímto víkendem se oběma týmům podařilo zvítězit ve stejném víkendu naposledy 28.-29. října 2023, kdy A-tým vyhrál nad Mladou Boleslaví 3:1 a B-tým porazil Povltavskou FA 2:1.