Detail uživatele diskuzního fóra - nudiSTA

Datum prvního příspěvku
24.05.2023
Celkový počet příspěvků
20
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 19
Tlachy a kecy 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
qNO5WwvM 10
VKy3LObK 2
U9ZXZ5ag 2
joaW947I 1
1T5INsqX 1
OHQ3giPF 1
H//D2qPQ 1
FTM8soDf 1
T3IHOE+A 1

bonano30 napsal:

Přesně.Spousta fanoušků se asi nedivala,nebo pozorně neposlouchala.

Jestli se nepletu, tak Kouky rikal, ze to neni finalni a Darius ho okamzite opravil, ze plast finalni je. Chapu to tak, ze se muze zmenit napis, pribyt mural apod., ale nejaka vetsi zmena typu plastika klokana vystupujiciho ze stadionu uz nehrozi. Jinak se strasne tesim az budou stat vsechny tribuny a bude se resit uz jen podoba vnejsiho plaste.

Bulsara napsal:

Nedá mi to, ale nechal jsem si to rozležet a musím napsat můj názor k novému stadionu. Předně musím říct, že jsem nadšený, že do toho jdeme a moc děkuji majitelům. Vnitřní dispozice, tribuny a ...

Ukazoval jsem vizualizaci manzelce - architekt, ktera nesnasi fotbal, takze neni ovlivnena nejakym subjektivnim vztahem ke klubu. Jeji nazor je naurazi, nenadchne. Po vizualni strance by toho pri pohledu z venku slo dosahnout daleko vic. Obecna rika, ze malo pracujem s klokanem. Pro nefotbalovou verejnost je ten klokan mozna zajimavejsi znacka nez Bohemians. Ona rika, ze kdyz to porovna s logem ostatnich klubu - vsechny ty hvezdy, pismena a podobny sracky, tak bohemka by z toho klokana mohla vystriskat daleko vic. Kdyz kolem stadionu pojede maly dite bez zajmu o fotbal a uvidi napis Bohemians nebude ho zajimat, ale klokana si vsimne i muj 1,5letej syn. Takze to dite bude hned chtit vedet po rodicich, co to tam je.

Za me tomu navrhu trosku uskodil Darek svym prirovnanim k alianz arene, ja teda potom cekal neco svetovyho, kdyby to nerekl, tak jsem asi nadsenej, ale takhle jsem spis nadsenej z toho, ze je to "nas stadion" nez super architektonicky dilo.

Nevi nekdo jestli bude pristi rok pokracovat nasazovani tymu v ramci mol cupu? Pokud ano, tak vidim nejvetsi prinos v postupu, ze se v osmifinale 100% vyhneme tymum z top 8.

rio napo napsal:

Bohemka 30b: Olomouc, v MB, Teplice, v Pardubice, Plzeň, v Ostrava O prostřední skupinu nás mohou připravit leda Liberec či Karviná. Karviná o zápas na Dukle míň, Slovácko 26b: o zápas míň (HK?), ale jejich forma je nepřesvědčivá. Liberec 29b: v Jablonec, Sparta, v ...

9. misto po zakladni casti nebo po nadstavbe?