Detail uživatele diskuzního fóra - nudiSTA

Datum prvního příspěvku
24.05.2023
Celkový počet příspěvků
17
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 16
Tlachy a kecy 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
qNO5WwvM 8
VKy3LObK 2
U9ZXZ5ag 2
joaW947I 1
1T5INsqX 1
OHQ3giPF 1
H//D2qPQ 1
FTM8soDf 1

rio napo napsal:

Bohemka 30b: Olomouc, v MB, Teplice, v Pardubice, Plzeň, v Ostrava O prostřední skupinu nás mohou připravit leda Liberec či Karviná. Karviná o zápas na Dukle míň, Slovácko 26b: o zápas míň (HK?), ale jejich forma je nepřesvědčivá. Liberec 29b: v Jablonec, Sparta, v ...

9. misto po zakladni casti nebo po nadstavbe?

Pardik napsal:

Prosím,kde ste to četl??To je nejaka blbost ne!Treba kdyz mrzne nebo jsem nemocny a nemohu přijit!Tak přijdu o sve misto?Co je za blbost vzdyt jsem permici radně zaplatil!!!!Prosim někoho povolaného o vysvetleni,dekuji.Tohle by mne opravdu ...

Vase zaplacene misto Vam nikdo vzit nemuze. Prijdete pouze o rezervaci daneho mista na pristi sezonu. Pokud v sezone 2024/2025 neprijdete 4x na zapas, tak nebudete moct koupit pernamentku na sezonu 2025/2026 na stejne misto.

Doufam, ze Huf odchazi, protoze prijde nejaky strelec a ne proto, aby mohl dostat Muzik vice prostoru.

TondaHojer napsal:

Narozdíl tady od věčnýho pytlíka, a ostatních, kteří sice fandí na 100%, ale fotbálu nerozumí, já sem proto vyházet skoro všechny, ponechat jen Kovaříka, další fotbalista je Beran, ale ten otevřeně řek, že už chce ...

rio napo napsal:

Teď jsem si to počítal a po 30. kole bych to viděl takhle: 9. Teplice 38b 10. Bohemka 35b 11. Jablonec 34b 12. Hradec   33b Vyjde to?

Kde bude Olomouc?