Detail uživatele diskuzního fóra - nudiSTA
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 15 |
Tlachy a kecy | 1 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
qNO5WwvM | 7 | |
VKy3LObK | 2 | |
U9ZXZ5ag | 2 | |
joaW947I | 1 | |
1T5INsqX | 1 | |
OHQ3giPF | 1 | |
H//D2qPQ | 1 | |
FTM8soDf | 1 |
Pardik napsal:
Prosím,kde ste to četl??To je nejaka blbost ne!Treba kdyz mrzne nebo jsem nemocny a nemohu přijit!Tak přijdu o sve misto?Co je za blbost vzdyt jsem permici radně zaplatil!!!!Prosim někoho povolaného o vysvetleni,dekuji.Tohle by mne opravdu ... naštvalo a uz bych asi permici nekupoval vubec!!!
Vase zaplacene misto Vam nikdo vzit nemuze. Prijdete pouze o rezervaci daneho mista na pristi sezonu. Pokud v sezone 2024/2025 neprijdete 4x na zapas, tak nebudete moct koupit pernamentku na sezonu 2025/2026 na stejne misto.
Doufam, ze Huf odchazi, protoze prijde nejaky strelec a ne proto, aby mohl dostat Muzik vice prostoru.
TondaHojer napsal:
Narozdíl tady od věčnýho pytlíka, a ostatních, kteří sice fandí na 100%, ale fotbálu nerozumí, já sem proto vyházet skoro všechny, ponechat jen Kovaříka, další fotbalista je Beran, ale ten otevřeně řek, že už chce ... jít pryč, neni náš a ani se mu nedivim. Nemáme brankáře, nemáme obranu, nemáme zálohu, nemáme trenéra, nemáme útok, o stadionu nemluvě. Proč jsou na tom rozpočtově srovnatelný týmy líp, je otázka. Tady se furt alibisticky hladí, pochvaluje, honosí, nejhorší útok v lize, kterej se jen tak nevidí. Nadávám protože mě to sere, vy alibisti, buďte spokojení dál, nesestoupíme, takže pohoda, ale koukat na nějaký Teplice, Hradce, Liberce, Boleslavi, který sou nad námi, se stejnym rozpočtem, to sere jenom mě? Asi jo, jestli vy ste spokojeni, tak v pořádku. Někdo má rád fotbal, jinej zas pivko a klobásku, jestli v první, nebo v druhý, to je jedno, stejně jako Ska, je to móda, výkony nezájem, hlavně si jít zařvat, nalejt se a ámen.
Bohuzel mi trochu chybi vice titulku v mediich o tom, ze magistrat pres vsechny sliby stadion opravovat nebude.
Demínka napsal:
Dobře, to je třeba akceptovatelný z jeho pohledu. Ale já nerozumím tomu, jaký je jeho přínos pro tým. Vždyť se prakticky nepotká s balonem. Nehledě na nějaké góly a asistence, které by měl jako útočník ... mít...
Teoreticky by prinos mela byt bojovnost a nasazeni, v praxi toho zatim moc nepredvedl...
tomiisek napsal:
Tak nevybojovat si ani pri mnoha tymovych zranenich z 55 zapasu (plus rady dalsich stravenych na lavicce) ani jednou zaklad, to samo o sobe o mnohem svedci, podle me bychom meli drzet konkurenceschopne hrace, tedy s ... alespon obcasnou sanci na zaklad... Ten kluk to musi konecne zlomit, takhle nema smysl pokracovat donekonecna.
Ja myslim, ze je tam prave proto, ze je schopnej akceptovat pozici vecnyho nahradnika. Jinej hrac by na jeho miste uz sam zdrhnul do druhy ligy, kde by hral zaklad. Doufal jsem trosku, ze jeho minutaz dostane Osmancik, kterej se bude postupne zlepsovat, ten ale radsi odesel nekam, kde mel moznost vetsiho vytizeni. Stejne tak si myslim, ze Drchal nevidel moznost dostat se do zakladu pres Matouska, nahradnik bejt nechtel, takze sel delat nahradnika do Jablonce. Muzik cejti, ze 15 minut za zapas v 1. lize je jeho maximum a je za to vdecnej...