Detail uživatele diskuzního fóra - Bulsara
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 155 |
Ptejte se vedení Bohemky | 49 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 2 |
Tlachy a kecy | 4 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
zvV/69cE | 1 | |
lVy/Q14g | 1 | |
Em9MpUwS | 1 | |
KLSDG/v3 | 1 | |
jOu0niQ5 | 1 | |
qb6GzDlE | 1 | |
1JQ17bso | 1 | |
mvfDp9uk | 1 | |
jaKmCynW | 1 | |
Z+2134sL | 1 | |
wAUbybKL | 1 | |
QKMZBRh2 | 1 | |
Ww1WPWzP | 1 | |
6mVoa4MO | 1 | |
LtM85EJX | 1 | malstr, felčarjr |
/21Ju3r1 | 1 | |
bl6DA0h4 | 1 | |
mLRArSU9 | 1 | |
elclXdPX | 1 | |
7kdeKVRz | 1 | |
gpsIcOUc | 1 |
nudiSTA napsal:
Jestli se nepletu, tak Kouky rikal, ze to neni finalni a Darius ho okamzite opravil, ze plast finalni je. Chapu to tak, ze se muze zmenit napis, pribyt mural apod., ale nejaka vetsi zmena typu plastika ... klokana vystupujiciho ze stadionu uz nehrozi. Jinak se strasne tesim az budou stat vsechny tribuny a bude se resit uz jen podoba vnejsiho plaste.
já to také tak pochopil. Za mě je fakt paráda, co se podařilo "uvnitř" stadionu (tribuny i zázemí), ale je prostě škoda, že z venku je to taková šeď. Jasně, může to rozbít nějaký klokan, název, mural a pod. (a doufám, že rozbije), ale je to nevyužitý potenciál...
Nedá mi to, ale nechal jsem si to rozležet a musím napsat můj názor k novému stadionu. Předně musím říct, že jsem nadšený, že do toho jdeme a moc děkuji majitelům. Vnitřní dispozice, tribuny a okolí stadionu je za mne na jedničku s hvězdičkou a asi i maximum možného.
Ale z venku je to pro mne osobně zklamání. Je to bez nápadu a taková nijaká krabice. Zejména k poště je to vlastně dost ošklivý. Na druhou stranu věřím, že toto se může celkem jednoduše ještě vylepšit a je rozhodně lepší než, aby to bylo naopak. Vidím všude nadšení a chválu, ale zajímalo by mne jestli mám fakt jediný takovýto názor na vnější "plášť"?