Detail uživatele diskuzního fóra - Kíša
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 138 |
Ptejte se vedení Bohemky | 6 |
Online chat s vedením | 1 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
Tlachy a kecy | 5 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
Ik8FfB7A | 12 | tom2 |
tfUAIVKS | 10 | |
4YNhVQmJ | 8 | |
JvImIeG4 | 6 | |
sfXzfOP8 | 5 | tom2 |
dqk5NmMO | 4 | |
/2GFS8qu | 4 | |
k6ukaDSY | 3 | |
Xu1fdycl | 3 | |
aFgNxMNt | 3 | |
+dmdi3ep | 2 | |
itArD0/n | 2 | |
nUE3k+j0 | 2 | |
liaxKWcK | 2 | |
Usi7p7cP | 2 | tom2 |
VCtG4lz0 | 2 | |
7dC52ZtI | 2 | |
v/ysqLtG | 2 | |
/hCZYGu5 | 2 | |
KwV+Te6W | 2 | |
MuQlYiVQ | 2 | |
JoIsUWX/ | 2 | |
2pRMLhyl | 1 | |
Awk26TLE | 1 | |
eyZhGSx+ | 1 | |
rAFh22WL | 1 | |
W3w16QSA | 1 | |
syUQ4l8t | 1 | |
vgpIy180 | 1 | |
OPe5qWT1 | 1 | |
slNFuuyQ | 1 | |
47lwvDTs | 1 | |
ZIbCqnFq | 1 | |
noweo0l6 | 1 | kockolap |
CsN/puBF | 1 | |
XhsTbZma | 1 | |
gx0vAhfl | 1 | |
Jj1GO76N | 1 | |
ovZYZ5D4 | 1 | |
bJn2CmJF | 1 | |
faPB4xaB | 1 | |
5uGB79uY | 1 | |
7ygtnTe2 | 1 | |
owJhliIJ | 1 | |
neB+BqpV | 1 | |
3xHb6wa0 | 1 | |
jwmQ2xEJ | 1 | |
i7meRwQB | 1 | |
oIUUZZvl | 1 | |
TlMa1shv | 1 | |
mk63LVbI | 1 | |
X3lXy+e3 | 1 | |
K2xoCZbx | 1 | |
ZjtjKQtP | 1 | |
IXSjHBot | 1 | |
cfz0n5qF | 1 | |
N51bb9Yl | 1 | |
b3AzBnYG | 1 | |
pnAJ7eK6 | 1 | |
PZRY4P/e | 1 | |
7RQODYF7 | 1 | |
T1sEJtaJ | 1 | |
tWnlMzVz | 1 | |
KD0lamxX | 1 | |
04uTCgHD | 1 |
Lamas napsal:
Okeke
Okeke má prasklou lícní kost (dle slov trenéra z tiskovky má to samé, co měl Hůlka), ten min. do konce repre pauzy hrát nebude, spíše bych řekl i déle.
Pokud i proti Olomouci bude stále stejná marodka, tak bych tam viděl Novase, tahle pozice mu vyhovuje nejvíc (jeho slova v rozhovoru z Turecka). A pak ho klidně ke konci vystřídat Šimonem Černým. V lize se do top 6 nejspíš stejně nedostaneme a do spodní skupiny pravděpodobně taky nespadneme, tak pojďme dát prostor těm mladým klukům a soustřeďme se na ten pohár, kde reálně můžeme pokukovat po Evropě.
Sice nemám pocit, že na Evropu aktuálně výkonostně máme, ale vítězství v MOL cupu se letos rovná jistotě 8 zápasů v Evropě, tj. hromada zkušeností pro tým a taky nezanedbatelné příjmy.
Pokud by se uzdravil třeba Matoušek s Ristovskim, tak bych tipoval, že místo Čemáka tam trenér dá Matyho, Risto případně do nějaké defenzivnější taktiky nebo na defenzivního záložníka místo Hůlky, kterýho stáhne do stoperské trojice (taky otázka, jak na tom bude Hůlisova noha po tom zákroku Chaloupky).
tomiisek napsal:
Spodni cast kotle je stejne vzdycky prazdna.Me spis zarazi, ze celou dobu cilime na kapacitu 7795 divaku, nechce se mi verit, ze by neslo vycarovat 7800.
Mě přijde škoda, že to je "jen kousek" od hranice 8000 míst k sezení, což je jedna z podmínek pro kategorii UEFA 4, ale asi fakt není kam to nacpat. Jasně, pro kategorii 4 je tam spousta dalších podmínek, např. 2x tolik míst pro novináře, 150 parkovacích míst pro VIP atd. (a to už tuplem nevím, kam to nacpat)... Ale s kategorií 3 pak nemůžeme doma hrát třeba ligovou fázi konferenční ligy - a tu letos zajišťuje výhra v domácím poháru (resp. výhra v poháru = 4 předkolo EL, poražený tým jde do ligové fáze KL).
Ale 205 míst, sakra... :)
Klokan z Černošic napsal:
Díky za vysvětlení, ale vůbec mne nenapadlo, že AK, který je narozen 6.7.2003 by mohl hrát za U20??? Mně se zdá starý i na U21, jasně, vím, že jsou tam nějaká ale, v každém sportu ... je to jinak, bordel. Navíc vůbec nechápu, co je to U20, když se u nás jako nejstarší nedospělá kategorie hraje U19? Kdo se v tom má vyznat. Tak hlavně jestli se nezranil, to je asi to nejdůležitější!!!
Jestli se nepletu, tak u reprezentačních kategorií se to řídí věkem hráče v daném roce, kdy se turnaj koná, resp. jeho věkem v období před konáním turnaje. Tzn., že když Adamovi bude letos 21 let, tak jelikož mu logicky někdy během letoška bylo ještě 20 (stále je), tak může nastoupit za U20.
Mohlo by se tak dokonce i stát, že např. za U21 nastoupí na turnaji hráč, kterému je už 22 let, jelikož mu v daném roce bylo nějakou dobu ještě pořád 21. Teda tak to chápu já, nicméně přesná pravidla jsem nečetl.