Detail uživatele diskuzního fóra - Itscallme2001

Datum prvního příspěvku
13.03.2023
Celkový počet příspěvků
25
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 25
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
CUX9/pLJ 4
pPnmDFum 4
PriNmn0s 2 CarlUweSteeb, borůvka
LhhhQr3s 2
w89Vbb4m 1
8xD4HBlu 1
IFeGk2Kw 1
89Z3zn5C 1
bumV1rlj 1
jDhDWeeK 1
XPuy5f1f 1
C31r+1dA 1 berjir
NrMWqPep 1
Dz42XHc7 1
MDaZv6Vv 1
CzLm0mlt 1
P90AhbUd 1

kacrrr napsal:

Co to meleš? Dneska od začátku zápasu špatně vybíhal druhý gól jasně jeho nejistej pokud chceš tvrdit že dneska byl jeho výkon parádní tak fotbalu moc nerozumíš 

Já tohle haneni hráčů fakt nesnasim, a očividně máš krátkou paměť. Frigovi můžeš líbat prdel, za to, že nejsme ve skupině o udržení. Jestli si to nemyslíš, tak spíš ty nerozumíš fotbalu.

kacrrr napsal:

Ahoj Klokani nechutná komedie Bohemka vůbec od 20. minuty nehraje přestali přistupovat k soupeři nechali ho ať si dělá v podstatě co chce Fruwald v bráně být nemusí je nejistej druhej gól jasně jeho Beran to ...

Děláš si srandu? Frigo, od ty doby co stabilně chytá, tak chytil věci co by Rajchlos asi nechytil (2x šibenice) + důležitá penalta na Baníku. Umí hrát nohama, nestojí jen na čáře, a pomáhá obraně i tím, že pracuje v poli pro hráče, aby mohli být pozičně úplně někde jinde, než když je tam Rajchlos ( se vší úctou k Michalovi). 

bonano30 napsal:

Zdroj podcast To nemá kam.Řeší se odchod Ramíreze do Barcelony SC 

My na něj máme opci. To znamená, že ho můžeme koupit a se ziskem prodat, jestli se nemýlím..

Dnes se ke Klokanům připojil záložník Gibril Sosseh. Působení osmnáctiletého Gambijce v Ďolíčku je předmětem probíhajícího jednání s Sk Slavia Praha, kam před nedávném přestoupil ze švédského Kalmaru FF.

berjir napsal:

Zdroj by byl? O 20M Kč jsem četl na InFotbalu u Gninga.

Je to z článku na isportu. Kde uvedli zdroje transfermarkt a i sebe isport. 

Takže to nemusí být pravda.

Gummma napsal:

> kdysi slavné Bohemky Jděte s tímhle fakt už všichni do hajzlu. BoFor! 

Vždyť má pravdu. Jak kdysi J.V. říkal, lepší je když dá 5 frajeru po X golech, než aby to dal jeden, protože ho Bohemka neudrží. Vlasiy nebyl golovej, ale byl to nás nejlepší hráč. Proto jsme ho nezvládli udržet ani půlrok.  Co s tím má Jarda dělat? Za mě je JV frajer, že tu vůbec zůstal, ostatní by se na to vysra*i.

Největší sranda je, že Matěj Hybš, ať byl jakykoliv, tak odehrál dobrý zapasy. Odešel kvůli tomu, že se nemůže prosadit přes Vlasiye, což respektoval a chapal. A najednou nemáme ani jednoho z nich..

tukiu napsal:

Jinak JV na poslední tiskovce mluvil o zkušeném stoperovi který je na spadnutí. Pokud nešlo o Lischku, o kterém se tehdy nespekulovalo jsem zvědavej o koho jde. Sázel jsem na Hejdu, ale spekulace o něm ...

Hejda reagoval na fanouskovsky stránce Plzně na instagramu ironicky, že už sem běží. Takže bude radši kopat za B Plzně za lepší prachy a až mu dobehne smlouva, tak se na to vykašle.

ludvavestec napsal:

Je to opravdu výjimečný  hráč. Tak línýho lempla Bohemka ještě neměla!

Ramirez byl jeden z mála, který se tam rval. Klidně mě ukamenuj, ale s porovnáním s Yusufem byl úplně někde jinde.

Dneska za mě nejlepší Vondris. Uskakal toho fakt dost. A Kareem byl taky dost v topu. Vlasiye už ani nezminuju, ten je úplně odstrelenej. Ať žije Bohemka!