Detail uživatele diskuzního fóra - dan
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 2045 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 56 |
| Družstvo fanoušků Bohemians | 4 |
| Fotbal - ČR a zahraničí | 12 |
| Tlachy a kecy | 49 |
| Jiná komunita | 4 |
| Bug Reporting | 25 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| qGB4bcsY | 52 | |
| rwYHA8eI | 5 | |
| 89QDZF6v | 4 | pragy |
| T9bj2YJD | 2 | |
| p2VHj1BC | 2 | |
| nPmQ9idg | 2 | |
| Tls9IH4a | 1 | |
| F/u5OkGI | 1 | |
| 2TjYw4S8 | 1 | |
| pWgUXKLS | 1 | |
| coE4yxg2 | 1 | |
| wHZFAlzZ | 1 | |
| CjhIAJSn | 1 | |
| XhGsVxrF | 1 | |
| Q27zLmFF | 1 | |
| 1xIInPEl | 1 | |
| hQTWlwpi | 1 | |
| OK6UWLfn | 1 |
JohnZ napsal:
Musím říct,že se mi včera náš fotbal po dlouhý době líbil.Bylo to fotbalový.Prvních dvacet minut náš nejlepší výkon za poslední dobu.Drchal zlomil blok a už to začne sypat.Důležitý body ke klidu.Jako vždy skvělý Čermák ale ... i Sakala.Lišák to je samostatná kapitola.Trenér přiznal,že si vážně pohrával s myšlenkou ho dát na hrot!To by byla potupa pro naše útočníky!Je to hrozný,ale on má opravdu lepší výběr místa ve vápně a čich na gól než oni.Druhá trefa je větším dílem taky jeho.Skvělý přestup.Frajer co to konečně hecuje.Po odchodu Hůlky jasná volba na kapitána!
taky me to napadlo....navic v bohemce se uz jeden skvely prerod obrance na utocnika povedl...
rio napo napsal:
Tvá smířlivost jo obdivuhodná. Možná neměli říkat? Tyhle kecy našeho ředitele jsou totálně kontraproduktivní a pramení z jeho mentální nezralosti. Ten člověk, opilý pseudomocí, je prostě vejtaha a kazí práci svému otci. Jediné co mu ... jde na jedničku, je přiblble se usmívat.
jaká pseudomoc...proste tu moc má reálnou. a má se přiblble mračit?
Mára z Ďolíčku: paradni rozhovor s Jindriskem......je to ikona Bohemky...samozrejme Bicovsky, Zelensky, Jakubec, Ondra atd byli hraci úplně jine kategorie, nicméně byl to takový správný delnik na hřišti, takový správně neústupný (férový) pitbul. jinak all: nepamatuji trenéra, na kterého by se zde v tomto fóru po určitě době nenadávalo...vcetne klusacka, busty, petrželi atd... jdete s tím někam...nekteri mi připadate jak (dedci) z Edenu....
podle me je celkem jedno, jak v tabulce dopadneme...platí, ze se nesmí sestoupit.. ale jestli jsme šesti nebo třinácti, tak to je mi jedno, ted je priorita STADION! a tam se dle me jede podle planu a možnosti. samozřejmě odevzdany odchozeny zapas hraci me štve, ale myslím, ze to vesely vidi a v rámci velmi omezených přestupových peněz se podle toho zaridi...
bob.in napsal:
Jestli myslíš pohár, kde sebou Křapka před vápnem nesmyslně plácnul ve snaze právě natáhnout čas a kde to následně Slávie otočila, tak to je přesně ten příklad příšerných návyků. Chlap se chová jako chlap. Za ... všech okolností.
jo, ten jsem myslel. toho krapku jsem úplně neviděl, každopádně se dvěma posledníma vetama souhlasím...i když je to někdy těžké :-)
JohnZ napsal:
Přesně.Červovi,Douděrovi a podobným komediantům napálit deset zápasů stopku a bude po problému.Řešil bych i zdržování u brankářů a možná počítat čistý čas.Když vidíš skutečnou dobu hry v naší lize je to k pláči. Pokud chceme tenhle ... hnus z našeho fotbalu vymýtit tak rázně konat.
simulovani je příšerný nešvar, vadí mi to hodne i když to uděla hrac bohemky....a ten nastavovany čas...udelal bych to jako v hokeji...a odpadne trapné nastavování...nekdy to je fakt komedie...vzpominam na zapas slavie - bohemians, kde jsem v Edenu vyhráli v normální hrací době...
kolina napsal:
K dnešnímu zápasu se vyjádřím krátce v pár bodech... 1.) Dnes dobrej fotbal - teda až na to že nejsme schopní vstřelit gól, nakonec vlastně i ten 1bod dobrej. 2.) Rozhodčí nás vyloženě nezaříznul, ale minimálně desetkrát ... nás svým rozhodováním poškodil. 3.) Bezprostředně po první "žluté" pro Matouška a s ohledem na to jak rozhodčí řídí zápas desítky lidí z tribuny křičelo na trenéra ať stáhne Matouška! Já mám našeho trenéra rád - nicméně vyloučení Matouška jde za trenérem... BOHEMKA DO TOHO!!! Mimochodem, fakt nechápu jak takovej slušnej chlap jako je Hůlka může chtít podepsat smlouvu to takového mužstva a s takovým trenérem - do Liberce?!?
duvody pro podepsani smlouva jsou stejny jako u tebe a 99% zdejsich nejvetsich bohemaku - lukrativnejsi penize...znam plno bohemaku, co by dalo nevim co, kdyby jejich deti dostali nabidku ze sparty, slavie, barcelony, realu, liverpoolu atd...priba taky pracoval na letne...
update : Udano:mam jeden listek navic A3,rada 13. misto 1.
kolina napsal:
Je to věc názoru, ale vážně by jsi chtěl Sleziho který sice může mít DNA Bohemky nicméně k tomu tak max. trénuje B-mužsto a hrají cca. průměr ČFL?!? No tak promiň, ale to jsem zděšený zase ... já:-) BOHEMKA DO TOHO!!!
a opravdu si myslis, ze by trenéři prvních pěti celku z premiere league hráli s našim B o špici?
Vesely je dobry trener. Podle me ideální pro Bohemklu. Jsem zděšen návrhy typu Straka, Jarolím.....ale kdyby mela byt změna, tak jednoznačně Slezi a pak možná překvapivě pro některé Bednar...oba mají v sobe zarputilost, ktera by mela byt v Bohemacke DNA