Detail uživatele diskuzního fóra - dan

Datum prvního příspěvku
18.02.2000
Celkový počet příspěvků
2247
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 2017
Ptejte se vedení Bohemky 56
Družstvo fanoušků Bohemians 4
Fotbal - ČR a zahraničí 12
Tlachy a kecy 46
Jiná komunita 4
Bug Reporting 25
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
qGB4bcsY 38
T9bj2YJD 2
Tls9IH4a 1
F/u5OkGI 1
2TjYw4S8 1
pWgUXKLS 1
coE4yxg2 1
wHZFAlzZ 1
CjhIAJSn 1
XhGsVxrF 1

já nemůžu věřit, co si tady lze přečíst...začíná to tu smrdět slávistickým syndromem, ti věčně druzí si taky na všechno jen stěžovali...těm kritikům Veselého...každý dělá chyby, i Veselý. jsem ale přesvedčený, že lepší trenér tu nebyl od dob Petržely. Veselý, narozdil od mnoha profiků, má Bohemku v srdci. Který trenér je lepší v lize? Koubek? Pamatujete na jeho působení u klokanů? Trpišovský, který sympatizoval kdysi s klokany? S tím kádrem, co má k dispozici, by i Pulpit vyhrál ligu. Veselý má potenciál Bohemku dovést do první šestky, dlouhodobě. Současný majitel konečně dělá realně věci, které Bohemku posunou dopředu. Kapacita stadionu bude sice menší než bych si přál, ale stadion uz není čirá utopie. Chcete skauting na úrovni velkoklubu, přitom my fanoušci k tomu máme sami docela daleko. Vše ma svůj čas, bohužel v případě Bohemky je to vše pro nás netrpělivé fanoušky příliš pomalé. Ale nemáme moc to reálně změnit. Naše finanční příspěvky jsou příliš malé a návštěvy taky. A radši v čele DJ s poctivými penězi na malý stadion než Tvrdikovy finanční možnosti.  Vše se odvíjí od stadionu..až bude stadion, uvolní se (doufám) vice peněz a bude prostor na lepší skauting a nákup nadstandardních hráčů, zdravých a občas klidně i černých :-)

FORZA BOHEMIANS!!!

Podle me je 8000 MALO, doufal jsem kolem 14000, aby byla větší naděje, ze Bohemians se stane neco jako Plzeň..tj. přeskočit občas pražské SandS.  Ale asi fakt neslo získat trosku pozemku navíc na severu, aby to bylo stavebně realne...Stve me to, pamatuji, jak me jako malého stvalo a nechápal jsem, když na Bohemku dorazilo min jak 10000 diváků..Co se týka výsledků..asi je mi to jedno - letos nesestoupime a poháry jsou bohužel nerealne. Ty budou důležité, az  bude stadion. Ale bylo by to fajn občas doma zvítězit... 

1) mam radost, ze konecne se tu zacalo psat,ze klíčový problem je záloha. o tom jsem se tady zmínil asi před vic jak týdnem, ale všichni porad řešili obranu a brankáře...

2) je prece normalni, ze deti si povídaji s rodiči a neco z toho si vezmou a neco si udělají po svém. Funguje to v jiných profesích a je to k dobru věci, nevim, proc by si v rodině fotbalistu nemohli povídat o fotbale...Hasek ml. by byl totální blbec, kdyby si nepovídal o fotbale se svým tatou, který, at chcete nebo ne, je uznávaný trenér /i kdyz se mu delší dobu nic nepovedlo/. Naopak, je poměrně inteligentní a věřím, ze názory jeho taty tribi jeho trenerskou filosofii.

3)myslim, ze bohemka jde porad nahoru, i pres současnou výsledkovou a herní mizerii. nebo si snad dovedete realne představit, ze by do bohemky prisel před tremi roky hrac s cenou, jakou jsme zaplatili za brankáře (který zda se ma předpoklady byt hvězdou klokanu). Nemyslím, ze to vedeme špatně, naopak. stabilizovali jsme se finančně, pak přivedli trenény s dlouhodobou koncepci a postupně nas kádr je každým rokem silnější (a tvrdim to i s tím, ze jsme vykrik v podobě 4.mista nezopakovali)

FORZA Bohemians!!!

K tomu novému brankari se ted nebudu vyjadrovat, snad jen ze držím palce a doufám, ze naplni velká očekávání, podle me je ted nejhorší záloha...diky ni je obrana pretezovana a útok nemá podporu

TondaHojer napsal:

"Tenhle mančaft má na první šestku, bez debat", tohle je hodně sebevědomý, trochu skromnosti a pokory, nebuďme jak rudí, kteří se už vidí v lm a znovu mistry...

clovek ma chtít hodne, aby mel aspon neco...ale osobně nas vidim mezi 5 a 9 místem...pokud se teda nebudou opakovat podobne trapasy jako s lampasakama......

Porad me štve ta Dukla...kdyby z ni byly tri body, ktere byt meli, to by se divalo na tabulku....

luque.m napsal:

O máte proti Dostymu? Také se už moc nelíbí, ale máme náhradu? Jo Kadlec. Ten kluk si to musí srovnat v hlavě

Dostala mam rad, ale uz to neni ono...stejne jako u Jindřiška. Na druhou stranu, Kadlec na Sparte neskutečné zklamání. Naopak jsem překvapen, jak az moc je Jusuf dobry. bylo by zajímavé mít v kádru i Prekopa, skoda ze chtěl odejit.

webera napsal:

Tezko radit, ja netrenuji v Praze, ale co vim o Tempu i z vlastni zkusenosti, ve veku 12-14 tam berou hrace z S a mozna Bohemky, nebo hrace z mensich klubu, kteri v nich vynikaji. ...

Díky moc!

slavek78 napsal:

Tempo mohu jedině doporučit z vlastní zkušenosti u syna, který nyní přechází již do mladšího dorostu v jiném týmu, ale v Tempu začínal a byl 7 let. Dobrý je i Xaverov.

diky moc! skoda, ze ta mládež bohemky je taková jako je...