Detail uživatele diskuzního fóra - dan
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 2030 |
Ptejte se vedení Bohemky | 56 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 4 |
Fotbal - ČR a zahraničí | 12 |
Tlachy a kecy | 49 |
Jiná komunita | 4 |
Bug Reporting | 25 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
qGB4bcsY | 45 | |
rwYHA8eI | 5 | |
T9bj2YJD | 2 | |
p2VHj1BC | 2 | |
Tls9IH4a | 1 | |
F/u5OkGI | 1 | |
2TjYw4S8 | 1 | |
pWgUXKLS | 1 | |
coE4yxg2 | 1 | |
wHZFAlzZ | 1 | |
CjhIAJSn | 1 | |
XhGsVxrF | 1 | |
Q27zLmFF | 1 | |
89QDZF6v | 1 | pragy |
11.rada napsal:
Včera jsme to tady rozebírali. Podle magazínu Forbes měl naposledy zájem miliardář Karel Pražák, majitel HC Sparta. Zájem je, což je super!
je to super, tamhle sponzoruje spartu (i když hokejovou). rad by i bohemku (fotbalovou)...takova vseobjimajici láska všude....proste srdcar každým coulem. ale hlavně bohemak, když se ho Forbes zeptal...pisi to tam, tak to musí byt pravda....ps: doufám, ze mu DJ st. i ml. nebrání, aby si dal reklamy na stadion kolem dokola... ze bychom ty sympatie, když ne lásku, viděli i na skutcích....PS2: konečně zase vítězství---doufam, ze se duo Matoušek- Drchal rozjíždí, aby definitivně zacpal ústa zdejším odborníkům na sprinty a jine atletické disciplíny.
bonano30 napsal:
Pod panem Veselým žádný progres. Angažovat Marka Nikla a dát mu prostor .
Maruv čas jeste přijde. Vesely je ted optimalni trenér pro Bohemku a Bohemka optimální tym pro Veseleho. ja jsem za Veselého rad. A za me, at je na lavičce i na otevření nového stadionu. I když ty mladochy by stavět mohl častěji. Jinak k dnešnímu utkani: mne by ta prohra zas tak nevadila, ani se Slavii mne nevadila. Ale zatímco po Slavii jsem byl s výkonem spokojeny, tak ted jsem opravdu frustrovaný ... neco jako loni Dukla...
vykon hrozny jako ty fialové dresy....az tady budou zase kecy, ze to je pro mladou generaci, a jak jsou malinke holčičky nadšene, tak když to videl poprvé můj 13 lety syn, tak nevěřil, ze to je pravda...
Buchlmarek napsal:
Duševního mrzáka ti odpustim, protože nejsem duševní mrzák, abych se na tobě kvůli tomu vozil. ?? Tobě se jako líbí 10:0 z posledních deseti zápasů se slávií?! Tobě se jako líbí průměr JEDNA střela na bránu ... za zápas se slávií v posledních šesti utkáních?! Tobě se líbí, že tým po Vaškově minele na zbytek poločasu vypne a nepřijde na to ani reakce z lavičky?! Tobě se tohle všechno tak strašně líbí, že se tady budeš ztrapňovat s nějakou Anglií nebo Německem?!
10:0 se asi nelíbí nikomu,,,nicméně včera to podle me nebylo vůbec špatný. nevadí mi prohra, když se bojuje. včera to nebylo od nas zbaběle....takto bych zkousl i vyšší porážku. a stejně, Bohemka je nejlepší! a všichni: dejte si na jednu váhu novy stadion a na druhou lepší kádr pro sezonu 25/26....za pet let bude vedet 2% procenta, jak jsme hráli s nějakou slavii...priorita je stadion, ja osobně to cekal s kadrem ještě horší...
se divim, ze nebylo vyprodáno...podle oficiálních údajů pod 6000....
rocknroll napsal:
No, ty tisice lidi se jdou podivat na to, jak umeji hrat fotbal a ne se dozvedet, jaka hudba (atd.) se jim libi. Na to at si otevrou jinej podnik.
mne se vyber jejich hudby a venkovních dresu taky nelíbí...ale aby hráli na stadionu helter skelter a venku hráli v zelenobilem, tak na to nevlastním dost akcii, abych jim to mohl přikázat :-) ted hlavně at se nepodělají z tech seshivanych nadutcu a v tabulce at jsme i po neděli před těmi přivandrovalci z letne
rocknroll napsal:
To je zajimavy, asi 20 hracu voli hudbu, kterou pak musi poslouchat tisice lidi, kteri o ni moc nestoji. Proc si nehraji tu svoji hudbu v kabine a nechaji volbu hudby na stadionu fanouskum?
jenze tech tisice lidi prislo na tech 20...a o tom to je....PS: beatles, pink floyd, a spousty dalších včetně BS forever!
Yahuu napsal:
Asi je mi jedno, jakej venkovní dres budou kluci nosit. Víc mi vadí, že i když můžeme venku hrát v zelenobílé, tak jí nepoužíváme.. teoreticky by tyhle dresy měli být pouze na dva zápasy ročně.. ... a je mi jedno, že jim to v černejch venku šlo..
Presne!!! Chci, aby co nejvíc nastupovali v našich zelenobilych....nechapu to upozadovani našich základních barev.
Libi se mi tabulka ligy na homepage :-)