Detail uživatele diskuzního fóra - dan
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 2040 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 56 |
| Družstvo fanoušků Bohemians | 4 |
| Fotbal - ČR a zahraničí | 12 |
| Tlachy a kecy | 49 |
| Jiná komunita | 4 |
| Bug Reporting | 25 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| qGB4bcsY | 49 | |
| rwYHA8eI | 5 | |
| 89QDZF6v | 4 | pragy |
| T9bj2YJD | 2 | |
| p2VHj1BC | 2 | |
| Tls9IH4a | 1 | |
| F/u5OkGI | 1 | |
| 2TjYw4S8 | 1 | |
| pWgUXKLS | 1 | |
| coE4yxg2 | 1 | |
| wHZFAlzZ | 1 | |
| CjhIAJSn | 1 | |
| XhGsVxrF | 1 | |
| Q27zLmFF | 1 | |
| 1xIInPEl | 1 | |
| hQTWlwpi | 1 | |
| OK6UWLfn | 1 |
kolina napsal:
K dnešnímu zápasu se vyjádřím krátce v pár bodech... 1.) Dnes dobrej fotbal - teda až na to že nejsme schopní vstřelit gól, nakonec vlastně i ten 1bod dobrej. 2.) Rozhodčí nás vyloženě nezaříznul, ale minimálně desetkrát ... nás svým rozhodováním poškodil. 3.) Bezprostředně po první "žluté" pro Matouška a s ohledem na to jak rozhodčí řídí zápas desítky lidí z tribuny křičelo na trenéra ať stáhne Matouška! Já mám našeho trenéra rád - nicméně vyloučení Matouška jde za trenérem... BOHEMKA DO TOHO!!! Mimochodem, fakt nechápu jak takovej slušnej chlap jako je Hůlka může chtít podepsat smlouvu to takového mužstva a s takovým trenérem - do Liberce?!?
duvody pro podepsani smlouva jsou stejny jako u tebe a 99% zdejsich nejvetsich bohemaku - lukrativnejsi penize...znam plno bohemaku, co by dalo nevim co, kdyby jejich deti dostali nabidku ze sparty, slavie, barcelony, realu, liverpoolu atd...priba taky pracoval na letne...
update : Udano:mam jeden listek navic A3,rada 13. misto 1.
kolina napsal:
Je to věc názoru, ale vážně by jsi chtěl Sleziho který sice může mít DNA Bohemky nicméně k tomu tak max. trénuje B-mužsto a hrají cca. průměr ČFL?!? No tak promiň, ale to jsem zděšený zase ... já:-) BOHEMKA DO TOHO!!!
a opravdu si myslis, ze by trenéři prvních pěti celku z premiere league hráli s našim B o špici?
Vesely je dobry trener. Podle me ideální pro Bohemklu. Jsem zděšen návrhy typu Straka, Jarolím.....ale kdyby mela byt změna, tak jednoznačně Slezi a pak možná překvapivě pro některé Bednar...oba mají v sobe zarputilost, ktera by mela byt v Bohemacke DNA
11.rada napsal:
Darek už asi desetkrát řekl, že investice do stadionu s investicemi do kádru týmu nijak nesouvisí. Jsou to oddělené finanční projekty. Naposledy to zopakoval v posledním podcastu. Kolikrát to má říkat?
oddelene projekty: ja to chápu tak, ze ty peníze jsou garantované na ty jednotlivé investice (kadr x stadion). nicméně, kdyby nebyly náklady na stadion, tak by tyto peníze byly s velkou pravděpodobnosti, nebo jejich čast, použity na kádr.
Jindrisek: tu hysterii kolem Jindriska take nechápu. Myslím ze Jindrisek dostal vzhledem ke svým malým zkušenostem v oboru (správce nove stavby) vic než lukrativní nabídku. Nekceptoval ji. Bohemka nemá prostředky, aby byla zaopatrovaci ustav. Je to zcela v kompetenci vedeni a to se chová v teto oblasti podle me rozumne.
Kadr: Chcete novy stadion nebo poháry? Obojí najednou není realne. Ja volim novy stadion. Hrat pohary bez stadionu je cesta do zahuby, sice si přitom možná vypiju vino, ale pak budu mít bolehlav. Stadion je zásadní, i kdyby hrozil pad do druhé ligy, jakoze doufám, ze to nenastane. ale i kdyby nastalo, volim cestu investice do stadionu (a dodržení stavebního harmonogramu) než ted kupovat za každou cenu předražené hrace. z dlouhodobého a středního (5 let) hlediska je to mnohem rozumnější. poradna investice do kádru muže začít rok před otevřením stadionu.
Tu situaci vygeneroval zbytecne Vondra, nicméně tu samotnou vlastni chybu (obrovskou) udělal Reichel..zbytecne to okecavat....na druhou stranu moderni brankář by mel byt součásti rozehrávky...ale to můžeme jít i k tomu, ze moderní obránce ma zakládat útoky a hrát dopředu a ne alibisticky dozadu...