Detail uživatele diskuzního fóra - JaraBV

Datum prvního příspěvku
29.12.2022
Celkový počet příspěvků
26
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 26
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
xSwdSmUv 6
F3uYLtJD 3 vršovák
qwwJyg6H 3
Hqw+Xccu 2
G057w1Ao 2
OuJe4I5G 1
l4M8Zp5E 1
g2txIVcl 1
IOmuJb+M 1
REuCFDlC 1
8UzxTXxy 1
6jCyzG4f 1
0ooj2D0d 1
7q6RLv3A 1
4WKKD1Cc 1

Musím se přiznat, že jsem byl naštvaný, když jsme prohrávali 3:0. Teď jsem v šoku, že to během 12min otočili. Paráda.. mám však pocit, že to vychází, když na hřišti není Jusuf! Kecám.. se Zire byl na hřišti, ale čísla nemá.

vapno80 napsal:

Isife, to je posila, dobrá práce, snad to není jen na půl rok. Uvidíme, co Jusúf, protože ten na podzim vypadal, jak když ho to na place ani nebaví. Věřím Ramirézovi, že se aklimatizoval a ...

Jaká pohoda? 3:1 jsme porazili tým, který ten stejný den už jeden zápas hrál. Zatímco oni měli rozdělené hráče na dva zápasy, my je měli rozdělené na dva poločasy, z čehož vyplývá, že je v druhém poločase porazili čerství hráči. Předtím zahazovali šance. (rozhovor s Hejkalem) Jak to bylo dnes nevím. My jsme měli opět na dva poločasy dvě sestavy, jak to měl soupeř nevím.

JohnZ napsal:

Isife výborná zpráva.Čekal jsem že půjde zpátky do Dukly.Sešívaní nás léta obchází obloukem.Pravá strana Isife Kaarem může být jízda.A nalevo Milan.Už mám více optimismu.Jedna dvě posily a Jarda to s týmem zvládne.A nikdo mi neříkejte ...

Duklu zrovna nesleduju.. tak se chci zeptat, jak moc dobrý je to hráč? Má na základní sestavu? Trenér několikrát zmiňoval, že hráči na hostování mají cenu, když jsou schopní pomoct okamžitě. Je to ten případ? Pochybuju, že na něj dostaneme opci, tak aby to nebyl další Okeke.

tukiu napsal:

Mě zaujalo, jak mladej Darek v posledním podcastu pro deník.cz říkal, že finančně jsme v lize mezi 8.-10. místem, tak jsem zvedavej koho takhle ekonomicky silnej klub ještě dovede, zápasy pravdy nám začínají skoro za ...

Včera jsem to poslouchal. Myslím, že řekl mezi 8.-12. místem, ale ono to je fuk. Reálně mi přijde, že hůř je na tom jen Slovácko. Oproti kterému má Bohemka výhodu, že je v Praze.. o tom tam taky mluvil.

bedah napsal:

Já jen doufám, že na bezplatnou dovolenou neodletí dvě známé tváře: Hilál a Hůlka.

Doufal jsem, že jak to bude s těma dvěma se vyřeší dnes.. to jsem se bohužel hodně mýlil ??

JohnZ napsal:

Já bych rád viděl Hůlise v našem dresu ještě půl roku.Ale vzhledem k vyjádření trenéra,že bude zohledňovat sestavu s ohledem na to kdo tu chce hrát,tak se bojím aby to Lukáš neproseděl na lávce nebo ...

Hůlka odvedl skvělou práci v průběhu let a mám ho v oblibě, ale i přes to souhlasím s trenérem. V minulosti se mu ti "dohrávající" nevyplatili. Kdo tu nechce hrát, nemá na to, nebo má smlouvu už jinde, ať jde dál (nebo to hold prosedí). Tabulka mluví za vše.. zůstat musí ti, co tomu dají vše, protože ti nechtějí sestoupit.

Borek1 napsal:

Tak béčko se sedmi hráči áčka v sestavě prohrává 0:1 s posledním Chomutovem.....

Nakonec je z toho remíza, ale teda to je hodně smutné s tím týmem.