Příspěvek Diskuzního fóra
JohnZ napsal:
Já bych rád viděl Hůlise v našem dresu ještě půl roku.Ale vzhledem k vyjádření trenéra,že bude zohledňovat sestavu s ohledem na to kdo tu chce hrát,tak se bojím aby to Lukáš neproseděl na lávce nebo ... odehrál v béčku.Poslední co by si tenhle frajer za osm let služeb zasloužil by byla nějaká buzerace.Nepochybuju,že ten půlrok tu odkope naplno jako profík.Za mě by ta obrana mohla fungovat.Kukučka naplno ukáže talent,David Lischka kterýho vítám to uhraje zkušenostma a o Milanovi není třeba mluvit.Věřme že to půjde.Toho Mirvalda z Prostějova vůbec neznám.Je tam rychlý skok ze třetí ligy do první tak uvidíme,ale každý mládí vítám.Teď mě napad borec,kterýho zná trenér z Chrudimi.Útočník David Látal.V sezoně 24/25 10 gólů + 6 asistencí v 15 zápasech!Poté přestup do Baníku kde si ani neškrt.Pro mě jasný trejd.Júsuf do Baníku a k nám Almási + Látal za drobný peníz k tomu.
Hůlka odvedl skvělou práci v průběhu let a mám ho v oblibě, ale i přes to souhlasím s trenérem. V minulosti se mu ti "dohrávající" nevyplatili. Kdo tu nechce hrát, nemá na to, nebo má smlouvu už jinde, ať jde dál (nebo to hold prosedí). Tabulka mluví za vše.. zůstat musí ti, co tomu dají vše, protože ti nechtějí sestoupit.