Detail uživatele diskuzního fóra - Vendelin

Datum prvního příspěvku
28.08.2017
Celkový počet příspěvků
95
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 90
Ptejte se vedení Bohemky 5
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
Ukoye7Ol 10
qs4SkJyb 4
XmkLNbXW 3
gN9Zmoq0 3
tcni0Wvx 2
fZkzDJDE 2
5XYIVnfT 2
v7tnP6Zr 2
LWyOyLFz 2 mimikry
tsLG9P/E 2
HWCzh4Kr 2
oqVR2RS7 2
ruYe17BN 2
tKFUcxJy 2
mFexSEW9 2
SMFbJVY8 1
rEDln2DS 1
oNeIaBMu 1
xOImAYW5 1
dFTHZEgn 1
WJrL9/Ia 1
Tmw3iqZB 1
XLWGpfVc 1
CzZM2V2z 1
6tho9KNU 1 baca
AIcWKObQ 1
aH4z6kOC 1
CGvNsqit 1 venca_65
kycTgMOo 1
QKT4TGh/ 1
9hu1RINZ 1
egPdPH1T 1
gbDQcNAn 1
Ps+xi+RO 1
So0MXsy6 1
PqiFkGOE 1
gDgmaCb9 1
I3QG6DtR 1
lUS9cd2o 1
x1vYjFOO 1
tBUiYiyI 1
9C1PHg3X 1
4VNjU2Lf 1
dOLynG83 1
6Px/Hrkk 1
JV59yvOc 1
CdmHsjco 1
oreScceo 1
7Qrja6l+ 1
NjZV048A 1
RBOXCdaJ 1
GqYiikWW 1
szvTcn9Y 1
NeIDXAbO 1
bP5UHqUd 1
b3nhgbDi 1
20+i6SmL 1
0mo214SG 1
EKm/sKdd 1
9WGRu9rO 1
qIdmVxvX 1
aFTzeDml 1
VNWhGqqS 1
TblqsSsH 1
AIzWpNbv 1
BVxaChRs 1
JMmgeyFj 1
MNYn/pmi 1

Taky ja vyuziju traveni obeda a pridam tak3 nazor na Smrze...teda spis trochu souhlas s nazorem co tu uz padnul. Mel jeden zapas kdy jsem si rikal ze je to fakt buh. Kdyz tohle hrac predvede je jasny ze to umi, ale o to vic jsem se divil ze vsechny! jeho zbyly zapasy byl celkem prumernej. Skoro se v kontextu aktualni situace nabizi otazka jestli si tenkrat  neco nedal...ale to jsem si jen nedokazal odpustit hloupej vtip :).  Na druhou stranu Okeke je podle meho nazoru lepsi fotbalista, s dobrym potencialem, ma obcas hodne silny fotbalovy momenty, ale urcite horsi disciplinu, obcas neco vypusti, otaznikem bude mozna i nejaka loajalita k tymu a navic ty jeho divoky fauly by nas taky nekdy mohly stat body...no pres to vsechno jsem spis za Okekeho, me bavi hlavne dobrej fotbal a myslim ze Smrz ma spis tendenci zapadnout do takovyho sedyho prumeru ala Hruby, kterej je taky hodne sikovnej, ale k cemu to je kdyz tomu nedava nic navic.

BOFOR

No pane jo, dva zápasy po sobě takhle dobrej výkon (dnes teda úplně super) to fakt dlouho nepamatuju. Bacha ať si na to nezvykneme :). Dokonce ani na svého oblíbence Vondru nemůžu nic najít, už dříve jsem chtěl napsat že poslední dobou hraje nadstandard.

Každopádně Čermák to je opravdu aktuálně repre hráč, nádhera!, Zeman jde stále nahoru a jeho řešení zakončení je na Bohemku taky balzám na duši (tu tutovku tímhle bohatě vykoupil a ani tu vyloženě neřešil blbě). Sinavski to je pro mě největší zábava, ten mě baví prakticky ve všech situacích no a Sakala taky skvělá posila a dříč na svém místě.

Nebýt teda Jusufa tak si skoro nemám na co postěžovat... nevím proč hraje vždycky do konce, nemá rychlost, většinu soubojů vyhrává do prostoru kde nikdo není a jeho nebezpečnost je celkově už dost podprůměrná... celé to navíc posiluje ten jeho klidnější projev, který mi ale dříve nevadil protože i tak uměl zlobit. Měl by se nějak nakopnout, fotbal umí.

No a i já se přidávám s otazníkem proč aspoň na poslední minuty nevidíme Černýho... a pak si zase říkám jestli je třeba na tréninku očividně slabší než jeho konkurenti... těžko říct... každopádně vždycky když byl na hřišti tak to bylo fajn... což rozhodně u všech střídajících hráčů říct nelze... asi nemusím jmenovat. 

Každopádně dnes děkuju, byla to zábava a super výsledek!!! 

BOFOR

Teda prvni pule hruze ode vsech a jedinej kdo fotbalove malinko vybocil byl Kadlec, obcas ma takovej zablesk geniality, na kterej ale nikdo nenavaze takze to dost zapada.

Maty by mel jit k nejakymu koucovi, ten uplne herne odpad, pritom vime ze neco umi.

Co ale nechapu je Vondra, proc ten je stale na hristi k tomu neni uz velmi dlouhou dobu absolutne zadny duvod.

BOFOR

Dnes bych rekl krome fotbalistu na hristi to jde i za Veselym, sice mu fandim a verim i dal, ale dnes nemel stastnou ruku. 

Pekelne me vytocil vykon Novaka ..nic extra nepredvadel ani jako stridajici hrac, ale co predvedl jako hrac zakladu bylo na par facek, ze ma clovek strach a zapas mu nevyjde se pochopit da, ale ze tam chodi bez zajmu a snahy jak dopredu tak dozadu to by mu melo zavrit dvere min na par zapasu.

Dalsim mistrem je tu Vondra, kolik zapasu nam bude muset jeste prohrat abychom za nej sehnali nahradu. Dlouhodobe tu kritizuju nasi obranu a zaroven nas realizak ze s tim nic nedela...musim to teda lehce korigovat protoze Krapka je uz nekolik zapasu spolehlivej a dokonce jsem u nej videl i docela kvalitni prihravky dopredu, ale co predvadi Vondra to je proste desny!!! a neni to fakt o par zapasech, je to temer porad. Jeho dnesni penalta (bylo toho ale mnohem vic) nas asi odrizla definitivne od prvni sestky...na druhou stranu co bychom tam delali.

Cermak dnes strasne chybel. Pochvalu zaslouzi opet Hulka, to je novodoba opora a osobnost...bez neho bychom to mohli zavrit uplne. Cerny aspon bojoval a proti Novakovi velka uleva, ale skoda ze dopredu toho nezkusil vic, prislo mi ze ho i spoluhraci trochu prehlizej. Kareem docela dobrej, rozhodne je mnohem fotbalovejsi nez dalsi hraci. Yusuf samozrejme uplne jinde nez vetsina tymu, ale sam tam vepredu proste moc nezmuze.

Jinak to bylo zly, mnoho hracum to dnes vylozene nesedlo.

BOFOR

kolina napsal:

Přesně! Je třeba vidět kolik toho dnes při bránění udělal např Jusuf a Matoušek, bylo to zná když Matoušek vystřídal, popravdě řečeno Jusufa tam trenér musel nechat až do konce, kolik On toho vzadu odhlavičkoval a ...

Ja k tomu take pridavam souhlas. Mam radost ze to nektery lidi videj. Dlouhodobej problem rozhodne neni nas utok. Ze v takovemhle zapase zazdi nekdo tutovky je sice blby ale Maty se do nich aspon dokaze dostat a az mu to tam zacne padat bude zase za hvezdu...coz se rozhodne hracum v nasi obrane rade nestane nikdy (ted nemluvim o Hulkovi, ten hraje moc dobre). Kdo se kouka objektivne tak vidi dlouhodobe nasi slabou obranu. I dnes tam mimochodem Vondra "caroval" a poslal parkrat slaboucky Budejky do sance... no a kdyz necaruje on tak neco "vymysli" Krapka.

Jenze kdyz se vyhraje s nulou (coz ale odmakal cely tym a napr. Yusuf s Drchym odhlavickovali vetsinu rohu) tak ty minely obrancu malokdo zaznamena, kdezto chybu jakehokoliv utocnika vidi kazdej. Ono az sem prijede nejakej kvalitni tym tak se to zase ukaze. Kolikrat s nima hrajeme vyrovnanej zapas, ale vzdycky nas potopi obrana nejakou skolackou chybou. Kvalitni stoper by nas ze vsech postu posunul uplne nejvic...skoda ze letos uz neprijde nikdo :(.

Yahuu napsal:

Zase bych byl opatrný…… Sparta byla fakt špatná…… a my neschopni dát gól i takhle zoufalé Spartě…. Hrubýmu se nechce bránit a díky jeho nedostupování jsme dnes dostali gól. Už bych ho tam nechtěl nikdy ...

Jsem rád, že to tu někdo vidí reálně.

Urcite se tu bude psat v duchu ze jsme prohrali se cti, bojovali jsme atd...ja byvam spis pozitivni fanousek, ale dnes jsem nasranej. Bohuzel Sparta ted nevyhrava s nikym...krome nas. Je to ukazka toho kde se aktualne kvalitou hracskyho kadru pohybujeme. Co provedl Kovarik a golman vypovida ze vse a to nemluvim o Zemanovi, kterej to mel uklidit. V kombinaci s Hradcem a Slovackem je to za me ted fakt na hovno.

Nechci tady psat hysterický reakce během zápasu ... ale co se týká pana Vondry tak jsem to tu psal uz mnohokrat... je to nemehlo co na ligu nemá a už mnohokrát nám prohrál zapas uplne sam.

Posilit do budoucna obranu!!!

Jinak fandim dal i kdyz dnes to bude hodne tezky.

BOFOR