Detail uživatele diskuzního fóra - Vendelin
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 85 |
Ptejte se vedení Bohemky | 5 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
Ukoye7Ol | 10 | |
qs4SkJyb | 4 | |
XmkLNbXW | 3 | |
gN9Zmoq0 | 3 | |
tcni0Wvx | 2 | |
fZkzDJDE | 2 | |
5XYIVnfT | 2 | |
v7tnP6Zr | 2 | |
LWyOyLFz | 2 | mimikry |
tsLG9P/E | 2 | |
HWCzh4Kr | 2 | |
oqVR2RS7 | 2 | |
ruYe17BN | 2 | |
tKFUcxJy | 2 | |
mFexSEW9 | 2 | |
SMFbJVY8 | 1 | |
rEDln2DS | 1 | |
oNeIaBMu | 1 | |
xOImAYW5 | 1 | |
dFTHZEgn | 1 | |
WJrL9/Ia | 1 | |
Tmw3iqZB | 1 | |
XLWGpfVc | 1 | |
CzZM2V2z | 1 | |
6tho9KNU | 1 | baca |
AIcWKObQ | 1 | |
aH4z6kOC | 1 | |
CGvNsqit | 1 | venca_65 |
kycTgMOo | 1 | |
QKT4TGh/ | 1 | |
9hu1RINZ | 1 | |
egPdPH1T | 1 | |
gbDQcNAn | 1 | |
Ps+xi+RO | 1 | |
So0MXsy6 | 1 | |
PqiFkGOE | 1 | |
gDgmaCb9 | 1 | |
I3QG6DtR | 1 | |
lUS9cd2o | 1 | |
x1vYjFOO | 1 | |
tBUiYiyI | 1 | |
9C1PHg3X | 1 | |
4VNjU2Lf | 1 | |
dOLynG83 | 1 | |
6Px/Hrkk | 1 | |
JV59yvOc | 1 | |
CdmHsjco | 1 | |
oreScceo | 1 | |
7Qrja6l+ | 1 | |
NjZV048A | 1 | |
RBOXCdaJ | 1 | |
GqYiikWW | 1 | |
szvTcn9Y | 1 | |
NeIDXAbO | 1 | |
bP5UHqUd | 1 | |
b3nhgbDi | 1 | |
20+i6SmL | 1 | |
0mo214SG | 1 | |
EKm/sKdd | 1 | |
9WGRu9rO | 1 | |
qIdmVxvX | 1 | |
aFTzeDml | 1 | |
VNWhGqqS | 1 |
Urcite se tu bude psat v duchu ze jsme prohrali se cti, bojovali jsme atd...ja byvam spis pozitivni fanousek, ale dnes jsem nasranej. Bohuzel Sparta ted nevyhrava s nikym...krome nas. Je to ukazka toho kde se aktualne kvalitou hracskyho kadru pohybujeme. Co provedl Kovarik a golman vypovida ze vse a to nemluvim o Zemanovi, kterej to mel uklidit. V kombinaci s Hradcem a Slovackem je to za me ted fakt na hovno.
Nechci tady psat hysterický reakce během zápasu ... ale co se týká pana Vondry tak jsem to tu psal uz mnohokrat... je to nemehlo co na ligu nemá a už mnohokrát nám prohrál zapas uplne sam.
Posilit do budoucna obranu!!!
Jinak fandim dal i kdyz dnes to bude hodne tezky.
BOFOR
Ja teda nesdilim nektere hystericke komentare tady o apokalypse ktera bud jiz nastala nebo se neodvratne blizi a stale verim v nas soucasny kadr a dokonce i v trenera. Co se mi ale fakt nelibi je to jak to vcera Vesely cele vymyslel a poskladal. Je to poprve kdy si myslim ze cely ten zapas jde opravdu za nim a stacilo by mi kdyby to priznal a jdeme dal protoze chybu muze udelat kazdy a pojdme si rict ze jinyho kvalitniho kouce sem nedostaneme. Jestli to ale nevidi pak ovsem mame problem.... Pokazdy kdyz prijel opravdu silny souper posrala se nam totalne obrana, nekdy Krapka, nekdy Vondra, nekdy Hybs, ve stejnem duchu jede Petrak, atd...nasi obranci neumi hrat pod tlakem, na ligu jsou podprumerni. Je pak samozrejme jasny ze kdyz nama souper prochazi jak nuz maslem, tak se cela hra sesype a hracum to zlomi vaz, prestanou nakonec i bojovat a o hre dopredu uz nemluvim vubec. No a Vesely tedy udelal vcera to, ze vzal vsechny ty nase slavny obrance co mame a postavil je spolecne na hriste proti Slavii. Tohle mu fakt nevyslo. Dozadu spatny, dopredu nic, prostrove videni mizerne, jejich zkušenosti k nicemu...to jsou nasi klicovi obranci. Jako bonus stale hledame hrace do utoku a zalohy ale to co se nam deje vzadu proti jakymukoliv nadprumeru je strasny. Golman to take zatim rozhodne nepodporuje, ale tam aspon verim ve zlepseni. No nic, za me to fakt Jarda podelal a mel by rict ze tohle mu nevyslo, protoze hledat tentokrat kvalitu v tom co postavil nelze (a neberte me za slovo, neslo o vsechny hrace, ale ostatni uz se v tom svezli).
Nicmene ja dal verim v uspesny rok i v ten kadr co mame. Jen Jarda by si mel tentokrat priznat chybu.
rocknroll napsal:
To, o cem mluvil trener na tiskovce po zapase s Pardubicemi, nebylo zadne prekvapeni. Vsechno se uz prodiskutovalo tady na foru. Jednu vec ale uplne opominul a tou je nase obrana. Ta je velice zranitelna, ... at uz je to kvuli rozestaveni, nedostatku rychlosti anebo kvalite hracu. Nejde delat vsechno najednou, ale tam by se najaka posila taky hodila.
Přesně tak!. Když jsem tak poslouchal to jeho hodnocení tak mi přišlo, že je to hodně o nějakých statistikách a číslech a ono v průměru to možná vychází tak, že naše obrana není ten největší problém, ale kdykoliv přijde nějaký důležitější zápas, vždycky přijde nějaký mega průšvih v obraně, který nás v tom zápase úplně srazí na kolena. To se asi v těch statistikách tak negativně neprojeví, ale hodně vyrovnaných zápasů se silnými soupeři jsme prohráli právě kvůli tomuhle a právě v těchto zápasech se dělí zrno od plev. Pak můžeme mít útok sebelepší a stejně s tím nic neuděláme.
BOFOR
Tak v cervnu konci smlouva Beranovi (slavka) a Hulkovi. Beran chce do zahranici, Hulka se pry zatim nijak nevyjadruje.
Kazdopadne to je v prdeli a vlastne dost klasika jestli Beran zmizi, celou tu dobu tady predevsim bezhlave lital po hristi a fotbalove toho moc neukazal. Kazdopadne s tou bohatou minutazi co tu dostal se prece jen v posledni dobe trochu rozehral...no a klasicky ted kdyz by mohl Bohemce konecne neco vratit tak zmizi. Kolikrat uz to tu bylo chjo.
Hulku doufam podepiseme, nenapadne se z nej stala opora se stabilnim vykonem.
Klokan z Černošic napsal:
Dobré jitro JohneZ, díky za naťukání, já se už nemusím dále vysilovat. Pravdivé, jasné; komentáře typu Křapka - slabina, k čemu to je? To přeci vidíme. Kdo ne jeho místo, už nevím, kdo to napsal, ... ale k maturitě jsem to měla nadřené, i když to byla blbina, dneska se to hodí. Naopak, klkům chci ještě jednou poděkovat, teď hlavně alespoň 4 body v posledních kolech, to bude mnohem důležitější. Pozor, stejda Google, ten Bezruč, to byl machr :-))) Tak málo mám krve a ještě mi tečez úst.Až bude růstnade mnou tráva, až budu hnít,kdo na moje místo,kdo zdvihne můj štít?
...jinak taky text Jarka Nohavici :).
Mimochodem jeste vsuvka ke sraltanskejm fandum na nasem stadionu, psal jsem tu ze za mnou sedej uz jen reporteri a vetsinou jsou na jejich mistech kovany sraltani a je to hodne o nervy kdyz za vama na hlavni tribune rve deset typku gol...nicmene dnes spokojenost, zadne hlasite ohlasy, pritom to byly lozeny buzny... takze dik Bohemce jestli rozdala nejake noticky.
Co uz bylo ale dost hrozny, tak primo na namesticku se po skonceni (ja tam prochazel po dekovacce) sesla partička dost urostlejch sraltanskech hovad v cernejch trickach a vesele tam pred stankama vykrikovaly jejich hnusny pokriky. I tomu nejmensimu jsem koukal nekam do pasu a vylozene cekali na nejakou pobidku takze by slo o sebevrazdu, ale jestli to tu ctou nejaky hosi z tvrdyho jadra Bohemky, tak prosim jestli by se nedalo tohle priste pohlidat. Takhle je tam celej dav pantatu vcetne me musel potupne trpet primo v centru naseho deni a nikdo nenasel odvahu nic rict. To tak hezky doplnilo mou frustraci z toho zapasu.
BOFOR
Tak na Slavii jsem si dal par piv a sel rvat do kotle a zapas jsem si uzil. Na sraltu jsem sel na hlavni s tim ze existuje sance a ze to chci poradne videt... no nebyla to stastna volba :). To co predvadi Vondra s Krapkou proti jakymukoliv silnymu souperi je teda za me desny a pisu to tady uz vlastne roky ze s takovouhle obranou nedokazeme nikdy ty rozdilovy soupere porazit. Vim ze prvni pule o dost lepsi, ale vzadu to bylo cekani na gol od samyho zacatku. Bez lepsich obrancu to bude vzdycky stejny i kdybysme se vepredu pretrhli. Nejen ze to hori v obranny hre ale ono to u tech obrancu i zacina a tech akci co skoncilo jen tim ze to slepe odkopli nebo rozehrali zbrkle uplne mimo nase pozice a to i kdyz treba meli cas tak toho bylo hrozne moc.
Tim jsem ze sebe dostal frustraci a pochvalim aspon Prekopa a zaroven ho i polituju protoze sam proti vsem nic nezmuze. Beran obcas taky dobry. Ristovski teda nevim, prijde mi ze kdyz se to pred nim otevre smer brana ze konci, jinak dost micu udrzi a vybojuje, ale dnes to nebyl jeho zapas. Kdo uz je za me na presdrzku (sorry) je Hala a tady to myslim doslova, protoze by se fakt uz mel probrat, krome autu je jeho aktualni prinos nula a pritom podle myho zrovna on na to i ma. Pochvalu naopak jeste zaslouzi Kadlec ze kteryho se stava pomalinku nase opora a kazdopadne velky talent i kdyz dnes ho tam taky nekdy vetrali (ale koho ne). Soukupa bych nijak nezminoval, rekl bych ze mame 3 vyrovnany golmany, kazdej v necem trochu lepsi, v necem horsi ale prijdou mi podobne dobry vsichni a na Bohemku to neni nic co by nas melo trapit.
Tak jsem to ze sebe dostal...resetoval...a uz se zase tesim na dalsi zapas :).
BOFOR
karass napsal:
Tak s tím naším (vaším) béčkem už jděte do prdele. Nestačí, že A dynamo BOHEMKA pravidelně drží nad vodou (kdoví, jak to bylo na podzim s tím chozením po place), oni musí dát před obědem ... klokanům jeko hosté tři fíky? tak paráda..
Taky jsem se byl podivat, stihnul jsem teda jenom druhou pulku a jeste jsem se musel venovat svymu 3letymu klokanovi, ale ani jsem moc nelitoval ze se nemuzu soustredit na fotbal protoze vlastne nebylo na co koukat.
Klokan z Černošic napsal:
Nebyl tam náhodou i zcela objektivní komentátor Bosák???
Právě že jsou to nějaký noname novináři a vlastně bůhví jestli jsou to novináři...řekl bych tak jeden z nich plus kámoši sralťani, takže to fakt nechceš. Sedět tam se mnou nějakej bitkař tak jde 100% do nich, to se nedá vydejchat... my na ně akorát pokřikujeme no :).