Příspěvek Diskuzního fóra

hrdin napsal:

Aha... Takže podle tebe nepotřebujeme adekvátně pro ligu kvalitní hráče v odpovídající konkurenci, stačí trenér, co připraví mužstvo. Tak to asi pak půjdeš hrát ty ne? Říkal jsem před sezónou, kde je v kádru potřeba ...

Já se přidávám na stranu "hrdina" respektive za mě to o novém trenérovi fakt není. 

Moc nechápu tu věčnou kritiku a hlavně to překvapení tady... za mě je Veselý spíš obětí našeho týmu než naopak. Když se podíváme jakou kvalitu jsme měli dříve, kdo odešel, kdo přišel, jaké hráče mají ostatní týmy a jak se celkově liga zvedá, tak čemu se tu divíme?!!! Bude dobrý výkon i to když nesestoupíme.

Nechci tu kritizovat jednotlivé hráče, ať nestřílím do vlastních řad (i když materiálu by bylo dost...), ale spíš mi naopak napište kdo z toho našeho týmu by měl zařídit že začne Bohemka vyhrávat, kdo na to dlouhodobě má výkonnost?!. Přísnější měřítko za mě tu snese jen Čermák a vlastně ani nechápu že tady u nás ještě vydržel, zrovna on mohl hrát leckde... i když jsem něco zaslechl řekněme o horší "životosprávě" :-).

Myslíte že Veselý někdy někomu řekl že tahle sestava je za něj OK a že sem nechce žádné posily?!. Myslíte že když bude jiný trenér, že ti stejní hráči budou hrát líp? ...možná jeden dva zápasy... U nás to není o špatné taktice, ale velmi průměrném týmu, který dokáže maximálně jednorázově a v určité konstelaci hvězd zablikat :-).

Všichni mají radost že se začíná stavět "nový" stadion, ale každej tak trochu jedním uchem velmi ochotně "přeslechl" úvahu, která nejen visí ve vzduchu ale dokonce nenápadně zazněla i nahlas = že peněz na hráče teď zrovna moc nebude... (tohle se fanouškům moc dobře neposlouchá a tak se to nahlas moc nezdůrazňuje, ale je to nadmíru jasný a budeme to muset brát jako fakt). Bohemka je nyní hráčsky velmi průměrný tým a za mě to nevylepší ani příchod jednoho nebo dvou hráčů natož výměna trenéra, která by maximálně zařídila výhru v nějakém namotivovaném zápase. Bohemka potřebuje výraznou kádrovou změnu a nevím jak Vy, ale já s ní v nejbližších měsících nepočítám i když bych si jí samozřejmě přál. 

Vlastně je to dost smutný čtení když to po sobě pročítám. Nechci malovat čerta na zeď ale dokud nebude novej staďák moc bych na nějakou revoluci nesázel.

Takže ne že bych si sám nezanadával, ale snažme se radovat za nárazovej dobrej výsledek, hezkou akci, zápasy s nábojem, za atmošku na Bohemce, apod... 

Pokud nepřijdou PRACHY nic nového se rozhodně nestane. 

BOFOR