Příspěvek Diskuzního fóra

Tady je to dnes nejaky ubreceny. 

Dalo se cekat ze nejvic se tu bude rozebirat penalta...kdyby to Ramirez dal tak bude za frajera co to vzal za sebe a kdyz nedal tak kazdej vedel dopredu ze to neda...i ja jsem teda mel divnej pocit, ale delat z toho tady rozbor a nejaky velky zavery je ulet...

Jinak myslim ze spousta z vas pesimistu tady nema moc dobrou pamet, fotbal ktery ted hrajeme je o dost koukatelnejsi nez tomu bylo driv, hraci jako Sakala, Okeke, Sinjavskij, Cermak, Yusuf (uz bohuzel mene), Kadlec, Kareem a sem tam nekdo dalsi...to je spousta fotbalistu, kteri hrajou peknej fotbal a zaciname i nektere silnejsi tymy  prehravat fotbalovosti...bohuzel zatim stale bez te golove nadstavby, to je pruser...ale kazdopadne me ten fotbal obcas hodne bavi i kdyz treba prohrajeme. Relativne nedavno se tu jeste hrala nekoukatelna kopana, vydrenej upracovanej fotbal a nedalo se na to kolikrat koukat ani kdyz jsme vyhrali. Nekdy jsem si precetl soupisku a uz to stacilo ze jsem se vlastne uz ani moc netesil na zapas. Jasne ze bychom chteli hrat hezkej focus a jeste davat spoustu golu a mit urostly stopery co nic nezkazej, ale na to proste nemame prachy, takze ja isem v dlouhodobym horizontu ted hodne spokojenej a vidim i postupny progres tymu a uz vubec si nemyslim ze Veselymu nazral cas... za me uplne naopak a jsem rad ze tu je. Jasne ze vidim i ty zminovany hrace kteri tu nekoho stvou (vcetne me), ale jsem realista a je mi jasny ze i Jarda by si pral aby mohl z lavice stridat jiny jmena...ale co muze delat.

Tak se zkusme taky koukat na to dobry co tu ted mame a ne jenom kritizovat. BOFOR