Příspěvek Diskuzního fóra

No pane jo, dva zápasy po sobě takhle dobrej výkon (dnes teda úplně super) to fakt dlouho nepamatuju. Bacha ať si na to nezvykneme :). Dokonce ani na svého oblíbence Vondru nemůžu nic najít, už dříve jsem chtěl napsat že poslední dobou hraje nadstandard.

Každopádně Čermák to je opravdu aktuálně repre hráč, nádhera!, Zeman jde stále nahoru a jeho řešení zakončení je na Bohemku taky balzám na duši (tu tutovku tímhle bohatě vykoupil a ani tu vyloženě neřešil blbě). Sinavski to je pro mě největší zábava, ten mě baví prakticky ve všech situacích no a Sakala taky skvělá posila a dříč na svém místě.

Nebýt teda Jusufa tak si skoro nemám na co postěžovat... nevím proč hraje vždycky do konce, nemá rychlost, většinu soubojů vyhrává do prostoru kde nikdo není a jeho nebezpečnost je celkově už dost podprůměrná... celé to navíc posiluje ten jeho klidnější projev, který mi ale dříve nevadil protože i tak uměl zlobit. Měl by se nějak nakopnout, fotbal umí.

No a i já se přidávám s otazníkem proč aspoň na poslední minuty nevidíme Černýho... a pak si zase říkám jestli je třeba na tréninku očividně slabší než jeho konkurenti... těžko říct... každopádně vždycky když byl na hřišti tak to bylo fajn... což rozhodně u všech střídajících hráčů říct nelze... asi nemusím jmenovat. 

Každopádně dnes děkuju, byla to zábava a super výsledek!!! 

BOFOR