Příspěvek Diskuzního fóra

Tak za me dnes jeden z lepsich vykonu, akorat teda bez tech golu, coz je traga po takovym tlaku a 3 body mely byt uz jen za to ze ta mizerna bolka hrala fakt hrozne (krom poslednich par minut). Otazkou je jak se podepisuje nad nejakou pestrejsi ofenzivou teren, kterej kritizujou jak hraci z venku tak nasi, i kdyz na prvni pohled nevypada nejak extra spatne...by me zajimala realita kdyby tu nekdo vedel?.... Kazdopadne ze nam litaj ty strely ze stredni vzdalenosti do oken to asi neresi a ta Drchalovu hlavicku obrancovi na hlavu to je fakt uz ukaz..

Ale k hodnoceni hraci...nejdriv ze sebe dostanu frustraci nad vykonem hracu, ktery me uz zacinaj vadit. Sorry ale Hruby je jak z hrac z minulyho stoleti, zadna dynamika, rychlost ani agresivita, duraz...on ma sice docela techniku, ale jinak je to tak sotva na druhou ligu. Na zaklad uz nema a i jako stridajici hrac hru dokonce jeste zpomali. Za me pryč!. No a druhym mym milackem je Risto...sice mel nedavno zablesk fotbalovosti ale ja nechci cekat dalsi rok az se mu zase povede jeden zapas nebo da dokonce gol. On sice aspon maka a kdyz se nekdo zrani tak jako zaplata asi ok, ale jelikoz je casto v zakladu tak se dostava casto i do komplikovanych situaci (v obrane), ktery on proste resit neumi a generuje to goly v nasi siti. 

Dnes ten gol Bolky mimochodem to bylo neco jak to obrana podelala. Zacal to Kukucka nepochopitelnym postavenim, coz je asi dany jeho nezkusenosti, ale pokracovalo az k Vondrovi,  kdy proste bylo od zacatku cele akce jasny co budou delat ale my jsme to stejne nedokazali zastavit. A to musim teda rict ze jak jsem tu Vondru hodne kritizoval, tak letos se mi vlastne docela libi, protoze jako jeden z mala je fakt tvrdej, jeho hra boli, vyhrava souboje, dře, běhá...no a celkově to tak celkem vykompenzuje ze s tema nohama to proste obcas nevyjde. 

Jinak k utoku tu uz bylo receno dost. Ja si ted v ty bide se zakončením aspon hodne uzivam Sinju...jestli toho tu udrzime tak to bude fakt zazrak, je skvely ze tu mame takovyo hrace!, nechapu jak se k nam vubec mohl dostat a klobouk dolu na vedeni. Uz ted jsem prednasranej ze nam ho nekdo z top trojky ukradne... :)

Jinak celkove vlastne dobry, verim ze s Ramirezem, uzdravenym Zemanem a třebas nekdy i Matouskem by to skorovani mohlo jit zase nahoru.

BOFOR