Detail uživatele diskuzního fóra - sandy.kelt
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 1601 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 76 |
| Online chat s vedením | 2 |
| Družstvo fanoušků Bohemians | 3 |
| Tlachy a kecy | 26 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| 9e2P3mrk | 499 | |
| TnOVytuk | 290 | |
| smqqpkNr | 239 | |
| h5dvQ6D8 | 76 | |
| LUXCCoPj | 38 | |
| +verCkit | 13 | |
| //BghRe6 | 6 | |
| kGmiKlra | 6 | |
| zZYwGf42 | 4 | |
| 9JSulsut | 2 | |
| SXQgSjpr | 2 | |
| N56p5/3a | 1 | |
| qdOWXv5V | 1 | |
| Y3YCc7BE | 1 | |
| z2QRZjVp | 1 |
JohnZ napsal:
Myslím že se zotavuje po operaci třísel.A to že v Ostravě zatajil vedení zranění a hrál s tím moc o jeho profesionalitě nevypovídá.Otázka Almási nebo Jusuf?U mě to vyjde nastejno.Mimochodem viděli jste v sestřihu z ... přípravy ten gól Mikudy?Podívejte se na reakci Jusufa.Místo aby projevil radost a pogratuloval střelci tak se otočil dozadu na spoluhráče a něco tam s patřičnými gesty nasraně vykřikoval.Začal tam kde skončil.
Přesně toho jsem si všiml na první dobrou. Párkrát jsem si to vrátil a utvrdil se v mínění, že už ten chlap není hráč pro Bohemku...
Antonin3 napsal:
No ted jsem četl ze hulis taky bude konec no to je totální rozpad kádru ale treba naopak se to občerstvi a bude lip
Každá změna je život. Až čas ukáže, kterým směrem se vydá...
Borek1 napsal:
Naprostý souhlas Vlasij,Kareem i Ramirez předvedli super výkon. A doufám,že tyhle hráče alespoň přes zimu udržíme. Horší je to teď s Jusufem,včera opravdu bylo vidět,že není v pohodě.
Yusuf se hledá celý podzim. Ale dře to..
kozoroh napsal:
Bude zvláštní až budeme hrát na Letné a fandové budou křičet: sparta-sparta buz...... parta, a proti rudým bude hrát fialovo-růžová kavalerie. To bude spíš hodně komické. Nebo už je takový pokřik zakázán? Chtělo by to ... ještě duhového klokana??. Myslím, že naši od fandů soupeře hodně zkusí.
Už se stalo. Během dnešního dne třikrát. Sparťan, slávista a zlíňák...
Využívám svého práva jako člena DFB a ptám se ? Opravdu vám nikomu nevadí, že element, i vašimi hlasy zvolený Kura, je opravdu nedostupný? Že je celé DFB eliminované? Pokud vám to nevadí, je to opravdu problém vás zaprděných. O DFB by mělo být víc slyšet..