Detail uživatele diskuzního fóra - babusek
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 153 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 3 |
| Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
| Tlachy a kecy | 6 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| l6vbE2BD | 51 | |
| QRhCm82R | 40 | |
| cY/1ZZzu | 8 | |
| xAOWkrGe | 8 | |
| lwpq4Y0v | 7 | |
| zJi55PsR | 5 | |
| ubhFPw+Q | 5 | |
| V+CBZNbG | 4 | |
| qsTg0g5v | 4 | |
| 5ACFRDw+ | 3 | |
| rZkXg3rU | 3 | |
| mUzlUbRP | 3 | |
| gzZslyOs | 3 | |
| DfzvvzXV | 2 | |
| aX3NaoUx | 2 | |
| YHix8BKq | 2 | |
| SRu5FBVn | 1 | |
| +Zm4VPeA | 1 | |
| IRDYsUMG | 1 | |
| II6Rm4Va | 1 | |
| fA4DXUUN | 1 | |
| Nw5Grejm | 1 | |
| 2K5he5t8 | 1 | |
| DOrY+Mmj | 1 | |
| DcLofEIJ | 1 | |
| kGZuNe4w | 1 | |
| te5aemZQ | 1 |
Demínka napsal:
Zdá se, že z odchodu Adama Kadlece jsme vytřískali víc, než se dalo čekat. Milan Havel na přestup plus nějaký prachy. V tomto případě chválím. I když mi pořád připadá, že kdyby se s ním ... podepsala včas smlouva, tak to mohlo být pro nás ještě lepší. Pokud by měl odejít Sinyavskyi za Lischku, tak to naopak považuji za totální selhání a průšvih...
Kdy to je včas? Když ji neustále odmítal podepsat....
mildík napsal:
Tak už jsme bez Okekeho, Já se divím majiteli že se na to může dívat Jaké máme sportovní vedení skauting a tak dále zkrátka jsou úplně k ničemu. Teď jsem zvědavý na majitele kolik přivedou ... v zimě posil a tím beru posil do základu a ne čekat na hráče které nikdo nechce anebo jsou bez smlouvy. Protože tady to vypadá na jaře na veliký průser hlavně že budeme mít stadion ??????
Tak třeba když budete míň negativní, tak bude líp. Nebo můžete třeba sto miliónů věnovat Bohemce, za to bychom mohli tři kvalitní borce dovést. Pokud teda potom budeme mít peníze na jejich plat....
Všichni chceme aby bylo líp, nejde vše najednou. A vyčítat našemu majiteli že chce pro Bohemku koupit stadion. To už je fakt ubohost!!!
pekulka napsal:
Slovo "správce" je nešťastné a matoucí zároveň. Spousta z nás si pod ním představí chlapíka, který sám dělá takovou tu běžnou údržbu na nějakém malém vesnickém stadionku a to by Pepa jistě nebyl. Kdyby tuto pozici ... nazval pantáta alespoň nějak více moderně, např. "technický koordinátor výstavby nového Ďolíčku" :-), hned by to vypadalo úplně jinak. Pepa ale asi čekal vzhledem ke své neuvěřitelně dlouhé kariéře fotbalisty úplně jinou nabídku, myslel si, že může svými zkušenostmi nějak pomoct. Tohle ho ale zaskočilo a asi se ho to i dotklo, čemuž se nedivím, tohle pantáta trochu nedomyslel. Další věcí, která mě v posledních dnech zaráží je zpráva, že naše vedení oznámilo magistrátu svůj záměr, odkoupit Ďolíček do majetku klubu, zřejmě tedy máme peněz dost. V tom případě ale nechápu, že se v tabulce nacházíme tam, kde jsme.
Dobrý den,
myslím, že jste to v tom druhém odstavci hodně přehnal.
Je zítra před utkáním se Slávií otevřený fanshop? Případně v jakém čase?
Je zítra před zápasem se Slávií otevřen fanshop? Případně v jakém čase?