Detail uživatele diskuzního fóra - babusek

Datum prvního příspěvku
02.04.2010
Celkový počet příspěvků
163
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 153
Ptejte se vedení Bohemky 3
Družstvo fanoušků Bohemians 1
Tlachy a kecy 6
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
l6vbE2BD 51
QRhCm82R 40
cY/1ZZzu 8
xAOWkrGe 8
lwpq4Y0v 7
zJi55PsR 5
ubhFPw+Q 5
V+CBZNbG 4
qsTg0g5v 4
5ACFRDw+ 3
rZkXg3rU 3
mUzlUbRP 3
gzZslyOs 3
DfzvvzXV 2
aX3NaoUx 2
YHix8BKq 2
SRu5FBVn 1
+Zm4VPeA 1
IRDYsUMG 1
II6Rm4Va 1
fA4DXUUN 1
Nw5Grejm 1
2K5he5t8 1
DOrY+Mmj 1
DcLofEIJ 1
kGZuNe4w 1
te5aemZQ 1

Demínka napsal:

Zdá se, že z odchodu Adama Kadlece jsme vytřískali víc, než se dalo čekat. Milan Havel na přestup plus nějaký prachy. V tomto případě chválím. I když mi pořád připadá, že kdyby se s ním ...

Kdy to je včas? Když ji neustále odmítal podepsat....

Antonin3 napsal:

No ted jsem četl ze hulis taky bude konec no to je totální rozpad kádru ale treba naopak se to občerstvi a bude lip

To asi nebude oficiální zdroj. Nebo ano?

mildík napsal:

Tak už jsme bez Okekeho, Já se divím majiteli že se na to může dívat Jaké máme sportovní vedení skauting a tak dále zkrátka jsou úplně k ničemu. Teď jsem zvědavý na majitele kolik přivedou ...

Tak třeba když budete míň negativní, tak bude líp. Nebo můžete třeba sto miliónů věnovat Bohemce, za to bychom mohli tři kvalitní borce dovést. Pokud teda potom budeme mít peníze na jejich plat....

Všichni chceme aby bylo líp, nejde vše najednou. A vyčítat našemu majiteli že chce pro Bohemku koupit stadion. To už je fakt ubohost!!!

pekulka napsal:

Slovo "správce" je nešťastné a matoucí zároveň. Spousta z nás si pod ním představí chlapíka, který sám dělá takovou tu běžnou údržbu na nějakém malém vesnickém stadionku a to by Pepa jistě nebyl. Kdyby tuto pozici ...

Dobrý den,

myslím, že jste to v tom druhém odstavci hodně přehnal.

Je zítra před utkáním se Slávií otevřený fanshop? Případně v jakém čase?

Je zítra před zápasem se Slávií otevřen fanshop? Případně v jakém čase?