Detail uživatele diskuzního fóra - babusek
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 148 |
Ptejte se vedení Bohemky | 3 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
Tlachy a kecy | 6 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
l6vbE2BD | 51 | |
QRhCm82R | 40 | |
cY/1ZZzu | 8 | |
xAOWkrGe | 8 | |
zJi55PsR | 5 | |
ubhFPw+Q | 5 | |
V+CBZNbG | 4 | |
qsTg0g5v | 4 | |
5ACFRDw+ | 3 | |
rZkXg3rU | 3 | |
mUzlUbRP | 3 | |
gzZslyOs | 3 | |
DfzvvzXV | 2 | |
aX3NaoUx | 2 | |
YHix8BKq | 2 | |
lwpq4Y0v | 2 | |
SRu5FBVn | 1 | |
+Zm4VPeA | 1 | |
IRDYsUMG | 1 | |
II6Rm4Va | 1 | |
fA4DXUUN | 1 | |
Nw5Grejm | 1 | |
2K5he5t8 | 1 | |
DOrY+Mmj | 1 | |
DcLofEIJ | 1 | |
kGZuNe4w | 1 | |
te5aemZQ | 1 |
Je zítra před utkáním se Slávií otevřený fanshop? Případně v jakém čase?
Je zítra před zápasem se Slávií otevřen fanshop? Případně v jakém čase?
rio napo napsal:
Máš nějaký problém s mými příspěvky? OK. Nic jednoduššího než nečíst je. A docela jsi mi nahrál. Píšeš , že toho kvůli zranění moc neodehrál. Jenže to co odehrál, byla hrůza. Ten člověk vůbec nebyl ... ve hře, motal se tam jak nudle v bandě, nedal přihrávku, neudržel balón a jeho přínos byl nula. Omlouvat to můžeš nerozehraností. Jenže loňská sezona nebyla zrovna pohodová a za takové situace tam nasazovat hráče v jeho tehdejší formě bylo oslabením. To jde samozřejmě za realizákem. A víš ty co? Udělej si tu laskavost a ignoruj mě. Zjevně ti to bez urážek nejde a to vlastně hovoří za vše.
Chlapi neblbněte, nevrčte na sebe.
Já téměř důchodce jsem dnes celkem krátce po operaci páteře ujel 300 km, vyškrábal se na hlavní tribunu a parádně jsem si to užil. A i kdyby jsme to nakonec výsledkově nezvládli, tak bych byl spokojen.
A ten bonus s blahopřáním Ivanovi a poděkování Erikovi, prostě skvělé.
Užívejme si, povzbuzujme a bude dobře!
Ivo KUBKA napsal:
Něco pro pamětníky, ať zde není jen samá ponurá nálada. V roce 1958 jsem stál u plotu pod dřevěnkou, abych viděl na hřiště. Fotograf Jarda Šálek nám tam nosil momentky z minulých zápasů. Tuším, že ... fotil pro Mladou frontu. Vstupné pro děti bylo 5 Kč, ale to jsem kluk z Bohdalce neměl. U pošty pod zdí mě chlapy vytáhli nahoru, abych viděl Pohunka, Motla Růžka a další. Chodilo mnoho diváků. Pamatuji přes 18.000. Přemísťovali jsme se za branku, kam útočila Bohemka. Později Knebort se v hospodě u soudků vsadil, že da zítra tři góly. A dal. Útok byl v jeden čas Kos, Knebort, Píša. Byla to dobrá doba, co se fotbalu týče. Také se spadlo do druhé ligy, ale nikdo nenadával. Dnes je jiná generace. Každý si myslí, že je nejchytřejší. Nebuďme tak nároční.
Tak tuto generaci jsem ještě "nestihl", o to víc Vám zavidím.
Jinak plný souhlas se závěrem Vašeho příspěvku.
CarlUweSteeb napsal:
Dobre podepsal se Dostal - tak kdo se z tech tricatniku vyhodi.Uz ted je to pomaly. Tak trener tvrdil,ze z rychlime.Kostl ani Dostal vpravo zrovna nebehaj 100 za 11.
Že bychom se měli navážet zrovna do Dostyho? To snad ne.
Tým samozřejmě potřebuje i rychlé hráče a věřme, že nějaké získáme.
Po pravdě, to co tady "předvádíme" na diskuzi, by mě jako majitele hodně odrazovalo v budoucích plánech. Chápete vůbec někteří, co všechno naši majitelé již zvládli a co všechno ještě zvládnout chtějí.
A my pořád hledáme, co bychom komu vyčetli atd.
Jasně, chceme navázat na mistry z roku 83, ale chce to i pokoru nás fanoušků a věřím, že tým postupně zkvalitníme a radost zase přijde, i když to nebude třeba mistr ligy.
CarlUweSteeb napsal:
Tak uz omlazujem a jdem do rychlosti.
Myslím, že už i Vám fakt vadí úplně všechno. Hrozný časy.
kníže napsal:
No sestup asi nehrozí. Takže na konci ligy si zahrají i mladí kluci, Necid si snad konečně dostřílí tu stovku, Veselý dle mého skočí a zůstane u repre a Bohemku předá někomu z asistentů. Toť ... moje představa zbytku sezóny.
Sestup asi nehrozí. To ostatní je skutečně jen Vaše představa...
rio napo napsal:
Nevím v jaké je to fázi nyní , ale před sezónou se říkalo, že by se mělo reorganizovat. Z obou skupin mělo být sloučeno vždy prvních osm do jedné třetí ligy a druhé poloviny do ... nějakého nového projektu. Do jaké míry to bylo jen fantazírování či realita nevím. Každopádně to nějak patrně utichlo.
Ano, zatím to odložili, Erich Brabec to přepracovává po Psotkovi co utekl do Brna.