Detail uživatele diskuzního fóra - pekulka
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 809 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 68 |
| Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
| Tlachy a kecy | 8 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| dLuRUP7Y | 148 | |
| C++BCMpv | 96 | |
| AHbfBuPM | 79 | |
| ZU+iYCry | 47 | |
| 68DfgXZv | 21 | |
| b3R2rNi8 | 17 | |
| k8MXsBeT | 10 | |
| zAcN6vF4 | 8 | |
| 74KJ1vcm | 4 | DOLFI, Eastman |
| 9Qh4L2hK | 4 | DOLFI |
| 40R40YVJ | 3 | |
| o52VRPdm | 3 | |
| Oif8lSO/ | 3 | Scarsdale, venca_65, DOLFI |
| Tj+jcvP9 | 2 | |
| IeXEfO6c | 2 | |
| n/TfKrp2 | 2 | Scarsdale |
| YXaEkCXm | 2 | |
| //JnA7aY | 2 | |
| oxT1bBD+ | 2 | |
| DrHc+V1W | 2 | |
| eV9NBNuv | 2 | pišta |
| KzwTgXCd | 1 | |
| od0MMsTB | 1 | |
| jnVDMlB1 | 1 | |
| +MbZD7q4 | 1 | |
| lQRADjFA | 1 | venca_65 |
| FCI0hilg | 1 | drg, Eastman, venca_65, Scarsdale |
| OynKq+5S | 1 | |
| r0y8v8Dd | 1 | |
| 57aiCs6h | 1 | |
| GPNI7PNF | 1 | |
| FllFQn0n | 1 | |
| aHqIfQcL | 1 | |
| J9hxs8n7 | 1 | bonano30 |
| V3y1xL9N | 1 | tobro |
Slovo "správce" je nešťastné a matoucí zároveň. Spousta z nás si pod ním představí chlapíka, který sám dělá takovou tu běžnou údržbu na nějakém malém vesnickém stadionku a to by Pepa jistě nebyl. Kdyby tuto pozici nazval pantáta alespoň nějak více moderně, např. "technický koordinátor výstavby nového Ďolíčku" :-), hned by to vypadalo úplně jinak. Pepa ale asi čekal vzhledem ke své neuvěřitelně dlouhé kariéře fotbalisty úplně jinou nabídku, myslel si, že může svými zkušenostmi nějak pomoct. Tohle ho ale zaskočilo a asi se ho to i dotklo, čemuž se nedivím, tohle pantáta trochu nedomyslel.
Další věcí, která mě v posledních dnech zaráží je zpráva, že naše vedení oznámilo magistrátu svůj záměr, odkoupit Ďolíček do majetku klubu, zřejmě tedy máme peněz dost. V tom případě ale nechápu, že se v tabulce nacházíme tam, kde jsme.
Jsem opravdu zvědav, jak to dopadne s Jaroslavem Veselým. Pokud skončí, jsem moc zvědavý, kdo bude jeho nástupcem. Nabízí se jít stejnou cestou jako po odchodu Klusáčka a na uvolněné místo hlavního trenéra dosadit současného asistenta Hejkala. Je to ale ten správný trenér pro Bohemku?