Příspěvek Diskuzního fóra

bob.in napsal:

Černozlatá je vkusná chlapská logická kombinace, kterých by se našlo určitě víc. Tenhle novej výplod je prapodivnej běs, vyloženě určenej pro holky, na kterých dokonce i dobře vypadá. Jestli je to přání kabiny, tak potěškoště. ...

Já bych do toho nepletl politiku, protože veškeré genderové otázky politické jsou, stejně jako náboženství, potraty, eutanazie, postižení, přistěhovalectví apod. apod., a naštěstí na ně může mít každý svůj svobodný názor. Odmítnutí práva na názor by bylo protisystémové odmítnutí podstaty pluralitní demokracie tj. ochrany jednotlivce a menšin před devastací. To by za to rozhodně nestálo. Je to folklór a krajkoví naší celkové svobody, která je u České republiky naštěstí hodnocena na jedné z nejvyšších úrovní na světě. Světě plném xenofobních zaprděnců. Co mě ale zajímá a v čem se nejspíš shodujeme je, proč měla kabina výběr natolik zúžený, že z toho vzešlo toto a ne dresy do černa? I kdyby hlasovali 51:49 je to ok, tak to někdy chodí, ale jde o tu nabídku - jaká byla? To mi přijde jako jádro pudla - proč jako jedna z možností nebyla venkovně tradiční a úspěšná tmavá klasika? Krásná, vylepšená, ať už černobílá, černozlatá, černozelená, černomodrá, to je jedno. Pravděpodobně je v klubu někdo, kdo v tom foukal do ohně. A ten by se měl přiznat a vysvětlit, jestli tímhle nehazardujeme s jistotou „černých“ bodů. Ty úspěchy v černém byly nepopíratelné, na hráčích byla cítit jistota a suverenita. Úspěchu se musí jít naproti i úplnými maličkostmi a rozhodně neplést do toho ideologii, i kdyby byla jakkoliv správná. Každá zbytečná prohra bolí a výhra je sladká a jak praví okřídlená moudrost – vítězná sestava (čti dresy) se nemění.