Detail uživatele diskuzního fóra - Fans

Datum prvního příspěvku
08.10.2019
Celkový počet příspěvků
171
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 162
Družstvo fanoušků Bohemians 1
Tlachy a kecy 8
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
RWsWUsGm 54
k0aobFdQ 50
rjWwyNju 22
R7NB2mKy 5 dykovka
uyEx4a0+ 4
8RoI6Quf 3
S6LeZfAv 3
xqkCHvRi 2
bnOI2OLZ 2
PH4PVQ1v 2
lPozA0+U 2
Q7/jzkI1 1
WbC7OOfI 1
2Fq9xxjA 1
SDNCTYf5 1 ludvavestec, Rey
f8/hg7iT 1 hm71
S+H1wn5q 1
NV3CRkkm 1
qLPhzkqE 1
AOikEDED 1
sfLg7Zi6 1 hm71
27I0SwJ3 1
7cpcbN9f 1
poaZdZVR 1
mgPMHD2+ 1
fem2Zjcj 1
M1MHbps6 1
AuQ4903X 1
pKLVIxAW 1
CadmQSuv 1
Q6eCtIkR 1
MwvL+rE4 1 Seela, Vertigo
NY9ven0V 1
folxFJAn 1
V1IrTPG5 1
dSlxr5q/ 1

Miklik napsal:

neudělá...vedení zjevně stačí jenom hrát ligu...a Veseláče ještě pochválí,že oproti loňsku  nehrajem baráž a tudíž evidentní zlepšení a jen takhle skvěle dál...

Vedení se dozajista pochválí samo,ostatně jako  již posledních cca 15let.....Holt si" Dárek"pořídil hračku,která ho zřejmě hooodně baví.A za potlesku zdejších ovcí si bude hrát dozajista ještě hooodně dlouho. No nic,třeba se mýlím,ale taková Bohemka je úplně na hovno!!!! Celá liga,i ti největší zoufalci vyjma snad ČB s tím něco dělají. DJ family si z Bohemky udělala krásny a velmi levný marketing,který jí perfektně funguje díky nám fanouškům. A teď honem do mě, pojďte mi to vyvracet DJ family obhajovat:)

PS JV je to nejlepší, co mohlo Bohemku za posledních pár let potkat. S dinosauri a impotentními běžci se fotbal hrát bohužel nedá:).,ale pokud zdejší mají pocit,a že ho mají,tak by měli DJ hezky říct, aby vyndal nějaký kačky z klobouku,anebo se s někým spojil(15let nikdo neměl zájem),si asi dělá prdel,né?

kropy napsal:

Ono když se nedaří, nadávat umí každej, že už vlastně ani nepotřebujeme stadion, sponzory atd. Pravej fanoušek musí podporovat a fandit hlavně když se nedaří, ne naší milovanou Bohemku zatracovat. Máme teď už torzo základní ...

Tvl,a kdo za to může...? Běžte už všichni doprdele, co tady všechno kritizujete!!!! Nejvíce za to může majitel,ten už to mohl tolikrát vyřešit!!!! A Vy ovečky ho neustále velebíte!? Jako proč??? tvl,druhou ligu můžou hrát vesnice,tam to stojí majitele prachy! Pro něj je to jen výhodnej byznys volové !!!!

Klokan z Černošic napsal:

Ahoj Švejku 2, nevím, pod jakým nickem jsi vystupoval dříve, ale tento je nový, alespoň podle údaje, že je aktivní ode dneška. Patrně jsi insider a něco o tom vnitřku víš, nevím, zda máš nebo ...

Švejk má docela pravdu,bohužel to tady moc lidí slyšet nechce. Já už to vím 15let...

Nazdar  borci,co zde diskutují.:),

10-15lidí? ,to jest fórum  Bohemians ?,nejlepších fans?

Už  jste si konečně uvědomili,že  bez peněz do hospody nelez,potažmo kdo dává, většinou nebere? 

Náš majitel, je vzácnou výjimkou, minimálně bere z marketingu,rozhodně to,co mu ekonomicky dává smysl.

Minimálně 15et tady říkám,že  cesta Bohemky je mládež..,kdo chce pochopí...,

O Stadionu asi pro přiměřeně inteligentní jedince nemá smysl se bavit.

Jednání s politiky je jediná věc ,do který opravdu nevidím v reálu...

Ale to,že  jako byznysmen  budu investovat xset milionů  za pronájem,je pro mě minimálně zvláštní...

Nechtěl jsem Vás nasrat.

Michael