Příspěvek Diskuzního fóra
rio napo napsal:
Téměř všichni hráči (včetně většiny nedávno odejitých) jdou už za trenérem Veselým. Je v Bohemce od 3/2022 a před tímto datem u nás byli jen tři hráči současného kádru: Hůlka, Vondra a Kovařík. Všichni ostatní ... včetně vyloženě nepovedených Mužík, Shejbal, Hašek, Petrák, Smrž, ... přišli za p. Veselého. Dlouhodobě kritizuji práci sportovního ředitele, ale nemyslím, že by držel trenérovi pistoli u hlavy a nutil ho vzít je do kádru. Jsem nasraný z toho, jací exoti k nám občas přijdou. Vždyť už ani nejsme ostatním pro smích! Spíš se nad našimi přestupy útrpně usmívají a to i zcela otevřeně třeba v tv. Všimněte si, s jakou poťouchlostí opakovaně zmiňují nejdražší přestup v historii Bohemky. "Koupili za balík brankáře a nehrají ho." Tady bych se zastal pana majitele. Kdyby ze mě podřízení vyrazili ranec a ukázalo se, že to byla kravina, móóc dobře bych si rozmyslel, jestli jim příště zase skočím na špek. Na druhou stranu nechápu, proč si takového sportovního ředitele drží a už dávno s ním nevyrazil dveře. O tom, že bychom mohli dokonce nějakého hráče zpeněžit (což by mělo být jedním z měřítek), si můžeme nechat akorát tak zdát. Čestnou výjimkou byl Erik. Tak asi tak!
Vážený pane,když si tady pročítám ty Vaše příspěvky, tak nevím zdali mám brečet,nebo se smát.... Vy si opravdu myslíte,že JV a sportovní ředitel by si nepřáli lepší hráče?Když náš skvělý majitel 20let nevydá ze svého klobouku kačky,který by se na náš milovaný klub určitě zasloužil,mládež vychová v průměru 1-2 hráče pro Áčko za 10let,tak přemýšlejte. Ty kecy všudypřítomných a obhajujících přispěvatelů jsou opravdu úplně k hovnu! Jenom tlak na majitele může Bohemku někam posunout. Úplně si nedovedu představit, co se tady bude těch v uvozovkách 5let bude dít. Bůh s námi, ikdyž na to nevěřím.