Detail uživatele diskuzního fóra - luque.m

Datum prvního příspěvku
22.06.2017
Celkový počet příspěvků
137
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 128
Ptejte se vedení Bohemky 9
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
lSVtGydN 79
/kblShdh 5
joIZzOwc 4
mToysQGb 3
ER3cxxoV 2
VvDtobF8 2
TJ9pSmBV 2
Rf158DYf 2
c5QS8ne7 2
27TuMxTN 2
uevEz8qh 2
ms5M9msH 1
nI7Lexgr 1
rlK0uwYg 1
/CYYC7Mu 1
Yp+PP0Xg 1
AqWicSfe 1
ImAnyaZo 1
/n4dPdID 1
F4hw8+rh 1
8d4QhfMo 1
RZ+PEdRx 1
C/fx0Ndb 1
q4dkvJi/ 1
eDp5+K1W 1
91/VR2yb 1
SmKQlBJZ 1
QpwWz0p5 1
m67dGf0G 1
q9MYn/Mz 1
x0N2H0En 1
lu2p09O3 1
WAwEUkxW 1
nUPl5Lkt 1
QYPVlF1n 1
2ztCE7W7 1
Ch/51Dh5 1
Zm2yMI+M 1
QvlYr9zu 1
+2t4AhWw 1
mvxUOKB5 1
5EMG4adg 1
9v2930Do 1

No jsem na jaro zvědavý, přestupy zatím nic moc, nicméně...

Chápu vedení klubu, kterému se nechce zúčastnit honby za čutálitmana kteří nic nepřinesou a stojí velké peníze... 

Chápu Hůlku, který si tady odkroutil své a jde prostě na sklonku kariéry za lepším...

Nechápu Veselého, to se probudil až teď? Takže už nebude strašná nakopávaná která nikam nevede? Jo, tiskovky jsou vtipné, ale tam se body nedělají...

No snad tu ligu uhrajeme...

Kamarádi klokani, takhle nasra..nej jsem nebyl fakt dlouho.

Jo, a ještě, Veselýho mám rád, přijde mi jako rovnej chlap. Ale zamysleme se, kolikrát jsme za poslední tři roky vyhráli doma? To není vtip, za poslední 3!!! roky vyhráli doma? Takže milý Jardo, jdi od válu, a nech ten fotbal, na který se fakt nedá koukat, dělat někoho jiného... Máš hráče, Okeke, Čermák, technici a ty je necháš zadrbat? Kadlec, bože vždyť ten druhý gol jde za ním, neviděl jsem od něj jedinou dobrou a smysluplnou přihrávku. Ty jsi ten tým nikam neposunul, proč nedostávají šanci mladší a běhavější? Možná plácám nesmysly, ale jsem tak vytočenej

sasek napsal:

Uvidíme, já si myslím, že není důvod k panice. Zápasy nám teď fakt nevychází, ale bohudík/bohužel za to můžou z velký části “jen” neproměněný šance. Kdybychom se do nich ani nedostávali, bylo by to na ...

Šašku, ty jsi můj kluk, ano , jsme klokani tělem i duši. Rád tady čtu komentáře Koliny, dědka z Černošic, trávníkáře z Vestce, damHy, baví mě to...

Jako malý kluk jsem jezdi ze zápasu s tátou narvanou tramvají, to byla paráda, jak rty dědci rozebírali sestavu, kdo hrál špatně, kdo dobře... Dnes sednu do tramvaje, a každý kouká do mobilu...

Je jiná doba, neříkám lepší nebo horší, prostě jiná. Nechceme se ùčastnit honu na hráče? Za mě dobře. Ona bublina dřív nebo později splaskne. (matematika a zákon trhu)

Jinak kádr máme dobrý, jen ten trenér víc mluví než koná...

Jo, nikdo ti nedá víc, než já ti slíbím... asi tak

damhA napsal:

Přesun do Edenu se mi taky nelíbil, ale byla tehdy jiná alternativa?  A pokud ano, v čem byla lepší!?  To, že fakticky neexistovala možnost "volby" vysvětluje pantáta obsáhle třeba v Bohemka je a bude (3) -- to, ...

Moje slova, díky

Bohužel, Magistrát nám hází klacky pod nohy, není to jak v jiných městech kdy si klubu vážej. Prostě je tady S a S, výkladní skříň a ty se po..r. Jak dopadla Viktorka? To nechceš, a věřím že tam také byli srdcaři... Vždycky budeme ten klub vzadu, mi, jako věrní, se můžem rozčilovat, haázejt hejlty na Veselého, na trenéry standartek, na majitele, na zimu, teplo... Jo a Držmíška bych vyhodil na hodinu a vyprovodil bych slovy: Ty neschopo, jdi už do důchodu, vždyť jsi tak na hov..no, jen jsi přivedl hráče za nic, a teď ho prodáme velký peníz... Jak říkám, v podmínkam které musí Bohemka čelit, je zázrak že se stále držíme. A nehledejte v rychlokvaškách spásu, spíš ponaučení, peníze nejsou všechno... hlavně srdce

P.S. Největší problém je mládež. Pan Svoboda je jak žába na prameni a nechce se hnout, jasně penízky cinkají... Kdybych byl majitel , okamžitě bych ho vyhodil. Jenže ke strukurtám klubu to asi nejde... Darku? Osina v zádi

hrdin napsal:

Na to jsem se neptal. Taky nás pak vzal do Edenu, nedávno tu Darek chtěl dělat farmu Spartě atd... když už budeme chtít plácat... Ale k otázce, v čem spatřuješ tu vizi?

V roce 2010 jsme mohli tak akorát snít o novém stadionu, a dnes? To jsi vážně tak naivní, že si myslíš, že někdo vyhodí 300 mil bez nějaké vize? Ne, nejsem odborník, ale jsem srdcař a umím si to spočítat. A ty jsi takový rejpálek, věčně negativní...

hrdin napsal:

A prosím tě, ad 5 (k ad 5 - zřejmě slovo ad chápeme každý jinak) jaká je podle tebe ta vize a na jak dlouho asi tak je? Já si totiž jednu pamatuju z 2010, ...

Kde jsme byli v roce 2010 a nyní? Kolik hráčů bylo u nás na hostování tenkrát a kolik teď? Bohemka je stabilizovaná. Ta vize tam je, a pokud nejsi fanoušek úspěchu, tak to musíš vidět. Jasně, taky bych rád viděl náš milovaný klub na špici, ale radši budu chodit na druhou ligu, než se klanět Číňanům a mít ve vedení takový dobytek jako je LuftJarda...

No, jak to vidím já:

ad1 majitel, zaplať pánbůh že ho máme. Kdo by chtěl investovat ze svého do něčeho co není jeho? Viz stoka a vlastně celý stadion. Klobouk dolů.

ad2 byl by jsi blázen, kdyby jsi teď prodával a nabízel, až bude stadion, cena bude x krát vyšší 

ad3 spousta lidí se tady naváží do Vondry, ano, dělá chyby, ale je to srdcař, který žije pro Bohemku

ad4 trenér… fakt nevím, hezké řeči na tiskovce, ale skutek tak trochu utek. Možná by byl fakt dobrý jako sportovní ředitel.

ad5 není důležité jestli sestoupíme nebo ne, (samozřejmě si to nepřeju) ale je důležité, jestli klub má nějakou vizi. A myslím, že majitel ji má. A jak to vidím, není to vize na rok, ale na hodně dlouho a toho bychom si měli vážit

ad6 každý chce porážet S+S+P, ono to přijde, a za deset let máme titul 

Kujva to mě zlobí, prohráli jsme s absolutně neškodným Jabloncem, ale vím, že tu ligu udržíme, a vůbec tady nejde o hráče a bohužel ani o fanoušky. Můj názor, hraješ ligu, by jsi se udržel, peníze.. Spadne ti do klína zadarmo čutálista, prodáš ho se ziskem, super. Cheš někam posunout BOHEMKU? Jasně. Chceš postavit stadion? Jasně. Takže bych to viděl tak, že za pár let, budeme prohánět S+S a ostatní, protože my jsme BOHEMKA!!!! A ač to neříkám rád, věřím Darkům, a přeji jim to, ať to za pár let prodají někomu movitějsímu

P.S. Bohemka navždy... už přes padesát let, tak neserte....

Co se týká venkovních dresů? Za mě super, ano, jsme zelenobílý, a vždy budem, ale proč ne? Tleskám ?? Bude mi šedesát a líbí se mi to… Jinak nás většina “odborníků “ tipuje do skupiny o udržení a JV jako jednoho z prvního trenérů který půjde od válu… tak kluci, ukažte jim tu Bohemku kterou máme rádi, bojovnou, neúprosnou, až na krev. Jo vyčistil se kádr, posílili jsme mladíky, a další posily super… Myslím že kráčíme společně správnou cestou