Detail uživatele diskuzního fóra - luque.m
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 119 |
Ptejte se vedení Bohemky | 9 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
lSVtGydN | 79 | |
joIZzOwc | 4 | |
ER3cxxoV | 2 | |
VvDtobF8 | 2 | |
TJ9pSmBV | 2 | |
Rf158DYf | 2 | |
c5QS8ne7 | 2 | |
27TuMxTN | 2 | |
uevEz8qh | 2 | |
ms5M9msH | 1 | |
nI7Lexgr | 1 | |
rlK0uwYg | 1 | |
/CYYC7Mu | 1 | |
Yp+PP0Xg | 1 | |
AqWicSfe | 1 | |
ImAnyaZo | 1 | |
/n4dPdID | 1 | |
F4hw8+rh | 1 | |
8d4QhfMo | 1 | |
RZ+PEdRx | 1 | |
C/fx0Ndb | 1 | |
q4dkvJi/ | 1 | |
eDp5+K1W | 1 | |
91/VR2yb | 1 | |
SmKQlBJZ | 1 | |
QpwWz0p5 | 1 | |
m67dGf0G | 1 | |
q9MYn/Mz | 1 | |
x0N2H0En | 1 | |
lu2p09O3 | 1 | |
WAwEUkxW | 1 | |
nUPl5Lkt | 1 | |
QYPVlF1n | 1 | |
2ztCE7W7 | 1 | |
Ch/51Dh5 | 1 | |
Zm2yMI+M | 1 | |
QvlYr9zu | 1 | |
+2t4AhWw | 1 | |
mvxUOKB5 | 1 | |
5EMG4adg | 1 |
Co se týká venkovních dresů? Za mě super, ano, jsme zelenobílý, a vždy budem, ale proč ne? Tleskám ?? Bude mi šedesát a líbí se mi to… Jinak nás většina “odborníků “ tipuje do skupiny o udržení a JV jako jednoho z prvního trenérů který půjde od válu… tak kluci, ukažte jim tu Bohemku kterou máme rádi, bojovnou, neúprosnou, až na krev. Jo vyčistil se kádr, posílili jsme mladíky, a další posily super… Myslím že kráčíme společně správnou cestou
Co se týká venkovních dresů? Za mě super, ano, jsme zelenobílý, a vždy budem, ale proč ne? Tleskám ?? Bude mi šedesát a líbí se mi to… Jinak nás většina “odborníků “ tipuje do skupiny o udržení a JV jako jednoho z prvního trenérů který půjde od válu… tak kluci, ukažte jim tu Bohemku kterou máme rádi, bojovnou, neúprosnou, až na krev. Jo vyčistil se kádr, posílili jsme mladíky, a další posily super… Myslím že kráčíme společně správnou cestou
Nová posila. Za mě dobrý, zaprvé stadion, zadruhé sponzoři, a pak budovat kádr k vyšším cílům. Nechápu plačky, to bylo řečí, musíme posilovat zadní řady, a když někdo přijde, třeba jen na sezonu, zase hejty
https://hlidacipes.org/jak-antonin-panenka-odmitl-emigraci-do-rakouska-nehral-tam-s-nikym-kulicky/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=1480200&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box" target="_blank">jak-antonin-panenka-odmitl-emigraci-do-rakouska-nehral-tam-s-nikym-kulicky
Když to tady čtu, nevim jestli se mám smát nebo brečet… Reichel, Křapka, Čermák… co tady dělají, okamžitě vyhodit, to nejsou fotbalisti / jedině kdo dnes zahrál byli… a Shejbal? Taky se mi ten kluk moc nelíbí, nicméně kvality asi mít bude, jinak by ho nejspíš trenér nestavil. A dnes na něm bylo vidět jak byl přemotivovaný. Takhle rychle jsem ho ještě běžet neviděl. Pamatujete Marčíka? Kopyto, ale jak byl platný. Prostě trenér to vidí jinak a to je dobře. Pleštil, dnes se mi líbil. Ještě bude hodně platný.No a rozhodčí? To nechci komentovat, ale takového inčučunu už nechci na trávníku vidět
https://www.zoopraha.cz/aktualne/pohledem-reditele/15178-o-slavnych-klokanech-bohemians#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_vert_ab=0&dop_vert_id=loc1&dop_req_id=IORK6IJWQ5b-202501180723&dop_id=66915052" target="_blank">https://www.zoopraha.cz/aktualne/pohledem-reditele/15178-o-slavnych-klokanech-bohemians#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_vert_ab=0&dop_vert_id=loc1&dop_req_id=IORK6IJWQ5b-202501180723&dop_id=66915052
Já nevím o čem stále diskutujete, plán je jasný, udržet ligu s kopytama, postavit stadion, přilákat sponzory. A liga mistrů je naše. A teď o Popelce
Takže, tréňa řekl že po pátém kole se uvidí jak na to jsme. Vyhráli jsme s Baníkem, jen náhoda. Dukla průser. Slovácko, hra hnus, ale bod. Sralta? Výborný zápas, jen jsme se trošku pos… A dnes? Takticky výborně zahrané, jsme je k ničemu nepustili. Tenhle mančaft má na první šestku, bez debat.
O máte proti Dostymu? Také se už moc nelíbí, ale máme náhradu? Jo Kadlec. Ten kluk si to musí srovnat v hlavě
ludvavestec napsal:
Musíme vyhrát!Vidět protaženej ksicht nesympatickýho Fleišmana, to je podívaná k nezaplacení ;) BOFOR!
Mi je taky nesympatickej, ale na druhou stranu, toho chceš mít v mužstvu, prostě magor, který ostatní strhne. A myslím že je mu čtyřicet? Klobouk dolů.