Detail uživatele diskuzního fóra - luque.m

Datum prvního příspěvku
22.06.2017
Celkový počet příspěvků
122
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 113
Ptejte se vedení Bohemky 9
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
lSVtGydN 77
joIZzOwc 4
ER3cxxoV 2
VvDtobF8 2
TJ9pSmBV 2
Rf158DYf 2
c5QS8ne7 2
27TuMxTN 2
ms5M9msH 1
nI7Lexgr 1
rlK0uwYg 1
/CYYC7Mu 1
Yp+PP0Xg 1
AqWicSfe 1
ImAnyaZo 1
/n4dPdID 1
F4hw8+rh 1
8d4QhfMo 1
RZ+PEdRx 1
C/fx0Ndb 1
q4dkvJi/ 1
eDp5+K1W 1
91/VR2yb 1
SmKQlBJZ 1
QpwWz0p5 1
m67dGf0G 1
q9MYn/Mz 1
x0N2H0En 1
lu2p09O3 1
WAwEUkxW 1
nUPl5Lkt 1
QYPVlF1n 1
2ztCE7W7 1
Ch/51Dh5 1
Zm2yMI+M 1
QvlYr9zu 1
+2t4AhWw 1

Já nevím o čem stále diskutujete,  plán je jasný, udržet ligu s kopytama, postavit stadion, přilákat sponzory. A liga mistrů je naše. A teď o Popelce

Takže, tréňa řekl že po pátém kole se uvidí jak na to jsme. Vyhráli jsme s Baníkem, jen náhoda. Dukla průser. Slovácko, hra hnus, ale bod. Sralta? Výborný zápas, jen jsme se trošku pos… A dnes? Takticky výborně zahrané, jsme je k ničemu nepustili. Tenhle mančaft má na první šestku, bez debat. 

O máte proti Dostymu? Také se už moc nelíbí, ale máme náhradu? Jo Kadlec. Ten kluk si to musí srovnat v hlavě

ludvavestec napsal:

Musíme vyhrát!Vidět protaženej ksicht nesympatickýho Fleišmana, to je podívaná k nezaplacení ;) BOFOR!

Mi je taky nesympatickej, ale na druhou stranu, toho chceš mít v mužstvu, prostě magor, který ostatní strhne. A myslím že je mu čtyřicet? Klobouk dolů.

Kdyby to Matoušek řešil jak při prvním gólu, je vymalováno. Drchal by si měl uvědomit co je včasná přihrávku, ale jinak dobrý. Nechápu negativisty, hrajem až na pár minut po rychlém gólu v pohodě.

Chtěl bych poděkovat za choreo k Zdeňkovi Prokešovi, fakt povedené a vkusné. To z té lepší stránky a teď ta horší. Jak tady někdo napsal, asi nás věrné a starší srdcaře, kteří na Bohemku chodí x let chtějí kvůli dobrým místům vyhnat. Chodím padesát let, ale toto? Když mi přijde zpráva abych si zkontroloval aplikaci jestli jsem na zápase byl? To už je buze...race jaká tady nebyla snad ani za komančů. Vždyť to má být lidová zábava a radost... Že hrajeme tužku, bereme hráče většinou zadarmo, to se ještě dá pochopit, ale kálení do vlastních řad fakt ne. Kde je DFB? Mám tři permice, uvažoval jsem i o silver abych podpořil klub. Ted' se rozhlídnu a lidi na které jsem byl léta zvyklý nejsou. Vzdali to, a já to chápu. Rodinný klub to už rozhodně není, minimálně pro nás, pro fanoušky. Tak prosím, začněte komunikovat, nebo celá slavná Bohemka půjde do ... A to nikdo nechce

No já to vidím tak, že rudé kůže dáme 1:0 a Reichl to vychytá. Gól Ristovski

Milé vedení. Na Bohemku chodím přes padesát let. Nejspíš jste v té době nebyli na světě a pokud ano, tak Vám trošku utekla doba.Jsem věrný fanoušek, házím kelímky. Přispěl jsem nemalou částkou na trávník… Ale takhle fakt Ne!!! Přišel jsem na zápas a mám si hlídat účast jestli jsem dorazil a pak psát reklamaci? Po loňských výkonech kdy se na to nedalo dívat, a po dnešním výkonu, na Dukle, co chcete? Nejsem masochista, ale začínám být. Jsem fakt nazlobený. 

Sejejs napsal:

Mně teda pravidla pro permice osobně nevadí, i když zrovna teď se něco v appce porouchalo a nejde mi permice darovat, ale že je u zápasu s Trenčínem hláška, že jsem ho nenavštívil (navštívil na ...

Mám to samé, permice se mi v aplikaci sama smazala a teď to hlásí že jsem na Trenčíně nebyl. Byl…

Za mně posily nadstardantní. Konečně se uzdravil Smrž, můj oblíbenec Jánoš a Hrubý v přípravě také nevypadal špatně. No uvidíme. Začíná se do sestavy tlačit mladý Kadlec, zajímavý hráč, a také snad se srovnanou hlavou Novák, plus Zeman. Co se týká brankářů, Reichl v pohoděl. Dvojka už je horší. Ale máme mlaďase, a kdo nic nezkusil, nic nezkazil, fandím mu. Pernamentky, v první chvíli jsem byl nasran…j. Ale ono to dává smysl. Jen trošku přemýšlet. Zítra navzdory všemu přejedeme Banik Pi..čo