Příspěvek Diskuzního fóra

damhA napsal:

Přesun do Edenu se mi taky nelíbil, ale byla tehdy jiná alternativa?  A pokud ano, v čem byla lepší!?  To, že fakticky neexistovala možnost "volby" vysvětluje pantáta obsáhle třeba v Bohemka je a bude (3) -- to, ...

Moje slova, díky

Bohužel, Magistrát nám hází klacky pod nohy, není to jak v jiných městech kdy si klubu vážej. Prostě je tady S a S, výkladní skříň a ty se po..r. Jak dopadla Viktorka? To nechceš, a věřím že tam také byli srdcaři... Vždycky budeme ten klub vzadu, mi, jako věrní, se můžem rozčilovat, haázejt hejlty na Veselého, na trenéry standartek, na majitele, na zimu, teplo... Jo a Držmíška bych vyhodil na hodinu a vyprovodil bych slovy: Ty neschopo, jdi už do důchodu, vždyť jsi tak na hov..no, jen jsi přivedl hráče za nic, a teď ho prodáme velký peníz... Jak říkám, v podmínkam které musí Bohemka čelit, je zázrak že se stále držíme. A nehledejte v rychlokvaškách spásu, spíš ponaučení, peníze nejsou všechno... hlavně srdce

P.S. Největší problém je mládež. Pan Svoboda je jak žába na prameni a nechce se hnout, jasně penízky cinkají... Kdybych byl majitel , okamžitě bych ho vyhodil. Jenže ke strukurtám klubu to asi nejde... Darku? Osina v zádi