Detail uživatele diskuzního fóra - webera
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 507 |
Ptejte se vedení Bohemky | 86 |
Online chat s vedením | 1 |
Tlachy a kecy | 12 |
Jiná komunita | 1 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
7GbbMdOk | 104 | |
yfFR3Lal | 55 | |
V1B3wRhU | 48 | |
RvPZzuyz | 28 | |
z6S6Q2Zt | 12 | |
BgqrtLPY | 10 | |
ACVmjBq0 | 10 | |
rI7f80co | 8 | |
oV2AgZtj | 7 | |
ZcIFlyvA | 6 | |
bdzXycEq | 5 | |
cEIbXh+F | 4 | |
0szETFIM | 4 | |
dDNNIv4L | 3 | |
E3HadM2+ | 3 | |
qi9f0HYa | 3 | |
01RNJmIC | 3 | |
PYLa9iCV | 2 | |
lH8EuYJE | 2 | |
5QJQWM4Q | 2 | |
hQJZu/hB | 2 | |
tTamYhga | 2 | |
Ovh7JUqK | 2 | |
vETBVw4T | 2 | |
XIqxh6rf | 1 | |
lgPqHXiO | 1 | |
cicm+0Ol | 1 | |
ciO46AVv | 1 | |
g0MMhlc2 | 1 | |
Qq+7DI+0 | 1 | |
F1h5Ab0B | 1 | |
tx/4WFxM | 1 | |
PT+AMxRM | 1 | |
mtJnC6q7 | 1 | |
naYz5t+h | 1 | |
VmrdTuwZ | 1 | |
SC0D3ilr | 1 | |
+/TJ685G | 1 | |
NO0ZIg4k | 1 | |
WWCxXyJh | 1 | |
w466Gudv | 1 | |
3XxoY4Ns | 1 | |
CE266M+b | 1 | |
3v5xUP/2 | 1 | |
aFlDgcIO | 1 | |
RxhuACtm | 1 | |
KRWdmGMH | 1 | |
V80cFgt2 | 1 | |
C8/sZt/k | 1 | |
Cf7c0ZnN | 1 | |
7VBU/uoa | 1 | |
OrQkzyFX | 1 | |
MKCBZNON | 1 | |
FAsZCj/h | 1 | JanProchazka |
yLuQg4HE | 1 | |
hnY6V8Cj | 1 | |
5dDBgBYw | 1 | |
89jQNu37 | 1 | |
Pn5WPrpO | 1 | |
glDNH5Od | 1 | |
wx6acnXT | 1 | |
Je9EyodZ | 1 | |
0ToJIA8H | 1 | |
a1KmBKqM | 1 | |
zlMfYHJf | 1 | |
id6dddLy | 1 | |
C+NrkD17 | 1 | |
BeH1VdRF | 1 | |
W1XZrAtq | 1 | |
AMdDxyv3 | 1 | |
NJMuKzap | 1 | |
gwoAhKJi | 1 | |
ijPDbiai | 1 | |
a9jKmLG1 | 1 | |
0JsoLM29 | 1 | |
hrAef+/i | 1 | |
mkovh38s | 1 | |
nzqf29fy | 1 | |
8oP4s21A | 1 | |
noK9cj/p | 1 | |
zw+C7Sq/ | 1 | |
Q76w7g+K | 1 | |
ZjFwJrfb | 1 | |
kbQVdKN0 | 1 | |
jWWJ11NM | 1 | |
BXwPuqU8 | 1 | |
qWzx5PUs | 1 | |
lb01wAfO | 1 | |
LuryjrSA | 1 |
hm71 napsal:
Vážení, proč tolik kritiky? Já myslím že to zase tak špatné nebylo. Překvapil mě Hrubý, super zápas odehrál Janoš, Yusuf, Hůlka. jestli si někdo myslel že máme super útočníky tak sorry asi fandí jiné Bohemce. ... Mít na lavičce Nováka, Zemana a myslet si že něco zmůžou tak tedy ne. Ale musíme doufat že za týden to dáme. Chce to proměňovat šance. Kdybychom zkraje využily aspoň dvě šance a vedli 3:1, bylo by hotovo.
Janos vubec neodehral dobry zapas, vsechno resil pozicne, kdyz sel do souboje, byl v nem pomalu. Krapka je mozna poctivec a bojovnik, ale mic mu prekazi pri kazdem dotyku, s Hybsem v prvni puli vymysleli majstrstyk, kdyz pustili to jabko s dvacitkou do brejku, Hybs ho neodcloníl, a Krapka se kopnul do vlastni nohy. Sazet na hrace typu Vondra, Krapka, Hybs, Janos, Dostal, Schejbal, Hruby, je slepa ulicka
Kdyby byl na zapase nejaky skaut, jediny hrac, ktery by ho zaujal, by byl prave Novak, nekolikrat necekene zrychlil hru pri prechodu do utoku, nahravka z prvni na Drchala (?) byla nejzajimavejsim fotbalovym momentem celeho zapasu. Ovsem vzhledem k tomu, ze mantrou CZ fotbalu je stale veta "Dulezity jsou body, na vsechno vostatni se vyser" budeme resit jeho odkop, a zakladni hodnotou hrace bude jeho spolehlivost.. Navic si myslim, ze to spis byl pokus vysunout utocnika za obranu, byt samozrejme nepovedeny..
rio napo napsal:
Jsem doma něco přes hodinu po příjezdu z Julisky a pocity ze zápasu jsou hodně špatné. Po dvou kolech jsem doufal ve 4b. S Baníkem překvapivě výborná hra a 3b. Na Dukle to měla být ... tutovka. Proč je to za nulu víme, ale nevíme proč se za ten týden tak změnila hra. Někdo tady napsal, že ten rozdíl je Smrž. Může být, ale snad to vše nestálo jen na něm. Co ti ostatní? Výkon brankáře (nejmenuji neb mu nemůžu přijít na jméno) je samostatná kapitola. A když už jsem tak rozjetý, tak ... Protože ještě skoro po týdnu mě nepřešel nepříjemný pocit, který ve mě vyvolala komunikace s SLO, rozhodl jsem se ji tady zveřejnit. Myslím, že to bude pro všechny zajímavé. Já: prosím o nějakou rozumnou diskuzi s fanoušky stran problémů s permicemi. Proč nebylo celé to nové nastavení se vstupem a spuštěním aplikace nejprve ve zkušební době - např. podzimní část? Celé je to nešťastné a k tomu trapas s reklamacemi. SLO: Zítra vyjde další epizoda podcastu 1905, ve které tohle téma dost řešíme. Jinak diskuze s fanoušky probíhá a velká část důvody nového systému chápe. Jako na každou novinku je třeba si na to zvyknout. A reklamace budou. Upřímně jsou to jednotky. To bych trapasem nenazýval. Já: To přece nemyslíte vážně. Mrknete občas na diskuzi? Nezdá se Vám ta atmosféra lehce nervózní? To je fakt takový problém přiznat chybu a přistoupit na kompromis? Chyba není Vaše, ale měl byste být přece tak trochu mediátorem a brát názor fanoušků za důležitý. SLO: Já spíš nechápu, že někdo, kdo umí používat Twitter, je nervózní z pár kliků v aplikaci, aby uvolnil permici k dalšímu prodeji. Jestli je podle vás chyba, že jsme našli způsob, jak efektivně využívat kapacitu Ďolíčku, tak se omlouvám. Otevřený dopis panu V. Pavlíkovi, SLO Bohemians 1905 Vážený pane Pavlíku. 1. Naši komunikaci jsem si pročetl opakovaně a našel z mé strany hypoteticky jediné slovo = trapas, kde jsem možná měl spíš použít třeba nešťastné řešení a podobně. 2. Vy jste vůbec neodpovídal na mé otázky. Nemyslím si, že by uvedené novinky byly s předstihem probírány s fanoušky. Váš argument „jsou to jednotky“ v podcastu vyvrátil Kouky. Cituji: „Musím říci, že je hodně, opravdu hodně negativních názorů …“. 3. Není chybou efektivně využívat kapacitu Ďolíčku a současně tak nalézt zdroj příjmů. Obojí naprosto schvaluji. Jen jsem přesvědčený, že to celé bylo příliš narychlo a bez předcházející osvěty. 4. Poslední bod je čistě osobní. Ano umím používat Twitter. Představte si, že dokonce používám i další sociální sítě a vymoženosti současnosti. Jak si ale dovolujete se mnou jednat s takovým despektem. Předem si zaškatulkovat někoho aniž jste ho poznal a podle toho se k němu chovat je neomalenost, která Vás ale neopravňuje k tomu, jednat se mnou takhle povýšenecky. Já osobně problém s uvedenými opatřeními nemám, ale umím si představit, že část fanoušků Bohemky ano. Proto ale snad nejsou druhořadými lidmi? Sice chápu, že jste zaměstnancem klubu, ale jste SLO a z toho vyplývá i jistá ochrana zájmů fanoušků. Vážený pane Pavlíku, svým jednáním jste mě zklamal a měl byste se nad sebou zamyslet. Máte vedle sebe výborného člověka, se kterým je a vždy byla komunikace příkladná. Využijte toho a učte se od Petra Koukala. Petr Zeman, DFB 520
Delaj machry, halzl maji na chodbe :) arogantni debilek
Klokan z Černošic napsal:
Až tak hluboko bych neklesl, ale jednou jsem se po docela zdařilém výkonu ptal fanoušků z UK, kteří náhodou seděli vedle mne, jak se jim to líbilo, Ja, it was fine, tak jsem se ještě ... drze zeptal, zda to bylo něco jako League 1, no, to jsem neměl dělat, dost dlouho se mi smáli :-), prý tak spodek tabulky v League 2....při nejlepším.
Mas to nejaky popleteny, hlavne, ze chces bejt zajimavej za kazdou cenu
kolina napsal:
Teda, mám rád černý humor, ale čeho je moc toho je příliš... Dobrá, zaplatíme PERMICE, chodíme na zápasy popř. uvolňujeme své zaplacené permice k dalšímu prodeji, no a jako bonus máme ještě v aplikaci kontrolovat zda ... nás "SYSTÉM " správně po každém zápase načetl a když to neuhlídáme tak nám hrozí postih... Teda, to jako opravu?!? Každopádně BOHEMKA DO TOHO!!! Jo, na Spartu nemůžeme - rodinná dovolená, takže "už se těším" jak na Pagu budu v aplikaci kontrolovat zda je dle "APLIKACE" vše s naším uvolněním permic OK a následně to popř. o dovolené i reklamovat:-)
Ty podminky reklamace v clanku, to uz klokan jenom nevericne zira... misto, aby si borci sypali popel, a nevim, co dalsiho, na hlavu, za ten smejd, co vydavaji za aplikaci, tak maji tuhle drzost...
Aby vsechno nebylo zeleno-ruzove, mam dotazy k aplikaci, konkretne k permanentce.
Malemu panu Weberovi, ktery nebyl na poutaku s Trencinem, permice pise absenci, doufam, ze se nebude pocitat do podminek pro sezonu? Edit: Dnes uz zapas s Trencinem v permici zapsany nema vubec, ma tam jenom navstiveny zapas s Banikem
Kdyz si dnes otevru svoji permanentku, vidim tam jenom vcerejsi utkani se statusem navstiveno, utkani z Trencinem mi ze seznamu zmizelo, stejne zak nevidim zadny dalsi zapas, a to me vede k dotazum.. Kde si budu moci overit moje skore neomluvenych neucasti? A bude soucasti permanentky i rozpis jak probehlych, tak budoucich zapasu?
Diky, Bohemko, za vcerejsi zazitek! Velice slusna hra s nadstandardnim vykonem zejmena Smrze, libili se mi i Jusuf, Drchal, Cermak, Vondra, az na jednu chybu Hybs (ze tohle nekdy napisu bych jeste vcera neveril), zadny z hracu vykonem nezklamal. Cermak oproti minulemu angazma pridal na zapalu i bojovnosti, zaloze dodal v minule sezone chybejici myslenky. Vcera jsem sel na zapas lehce nervozni, na Duklu to bude stejne, ale rozhodne se budu tesit, Bohemka do toho!