Detail uživatele diskuzního fóra - webera

Datum prvního příspěvku
16.08.2013
Celkový počet příspěvků
607
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 507
Ptejte se vedení Bohemky 86
Online chat s vedením 1
Tlachy a kecy 12
Jiná komunita 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
7GbbMdOk 104
yfFR3Lal 55
V1B3wRhU 48
RvPZzuyz 28
z6S6Q2Zt 12
BgqrtLPY 10
ACVmjBq0 10
rI7f80co 8
oV2AgZtj 7
ZcIFlyvA 6
bdzXycEq 5
cEIbXh+F 4
0szETFIM 4
dDNNIv4L 3
E3HadM2+ 3
qi9f0HYa 3
01RNJmIC 3
PYLa9iCV 2
lH8EuYJE 2
5QJQWM4Q 2
hQJZu/hB 2
tTamYhga 2
Ovh7JUqK 2
vETBVw4T 2
XIqxh6rf 1
lgPqHXiO 1
cicm+0Ol 1
ciO46AVv 1
g0MMhlc2 1
Qq+7DI+0 1
F1h5Ab0B 1
tx/4WFxM 1
PT+AMxRM 1
mtJnC6q7 1
naYz5t+h 1
VmrdTuwZ 1
SC0D3ilr 1
+/TJ685G 1
NO0ZIg4k 1
WWCxXyJh 1
w466Gudv 1
3XxoY4Ns 1
CE266M+b 1
3v5xUP/2 1
aFlDgcIO 1
RxhuACtm 1
KRWdmGMH 1
V80cFgt2 1
C8/sZt/k 1
Cf7c0ZnN 1
7VBU/uoa 1
OrQkzyFX 1
MKCBZNON 1
FAsZCj/h 1 JanProchazka
yLuQg4HE 1
hnY6V8Cj 1
5dDBgBYw 1
89jQNu37 1
Pn5WPrpO 1
glDNH5Od 1
wx6acnXT 1
Je9EyodZ 1
0ToJIA8H 1
a1KmBKqM 1
zlMfYHJf 1
id6dddLy 1
C+NrkD17 1
BeH1VdRF 1
W1XZrAtq 1
AMdDxyv3 1
NJMuKzap 1
gwoAhKJi 1
ijPDbiai 1
a9jKmLG1 1
0JsoLM29 1
hrAef+/i 1
mkovh38s 1
nzqf29fy 1
8oP4s21A 1
noK9cj/p 1
zw+C7Sq/ 1
Q76w7g+K 1
ZjFwJrfb 1
kbQVdKN0 1
jWWJ11NM 1
BXwPuqU8 1
qWzx5PUs 1
lb01wAfO 1
LuryjrSA 1

bonano30 napsal:

Shejbal v základu.......za mě hodně odvážný krok :-)

Mozna by to trener priste mohl naznacit driv, nez se pan webera vypravi na vyjezd :) 

hm71 napsal:

Vážení, proč tolik kritiky? Já myslím že to zase tak špatné nebylo. Překvapil mě Hrubý, super zápas odehrál Janoš, Yusuf, Hůlka. jestli si někdo myslel že máme super útočníky tak sorry asi fandí jiné Bohemce. ...

Janos vubec neodehral dobry zapas, vsechno resil pozicne, kdyz sel do souboje, byl v nem pomalu. Krapka je mozna poctivec a bojovnik, ale mic mu prekazi pri kazdem dotyku, s Hybsem v prvni puli vymysleli majstrstyk, kdyz pustili to jabko s dvacitkou do brejku, Hybs ho neodcloníl, a Krapka se kopnul do vlastni nohy. Sazet na hrace typu Vondra, Krapka, Hybs, Janos, Dostal, Schejbal, Hruby, je slepa ulicka

Kdyby byl na zapase nejaky skaut, jediny hrac, ktery by ho zaujal, by byl prave Novak, nekolikrat necekene zrychlil hru pri prechodu do utoku, nahravka z prvni na Drchala (?) byla nejzajimavejsim fotbalovym momentem celeho zapasu. Ovsem vzhledem k tomu, ze mantrou CZ fotbalu je stale veta "Dulezity jsou body, na vsechno vostatni se vyser" budeme resit jeho odkop, a zakladni hodnotou hrace bude jeho spolehlivost.. Navic si myslim, ze to spis byl pokus vysunout utocnika za obranu, byt samozrejme nepovedeny.. 

rio napo napsal:

Jsem doma něco přes hodinu po příjezdu z Julisky a pocity ze zápasu jsou hodně špatné. Po dvou kolech jsem doufal ve 4b. S Baníkem překvapivě výborná hra a 3b. Na Dukle to měla být ...

Delaj machry, halzl maji na chodbe :) arogantni debilek

Klokan z Černošic napsal:

Až tak hluboko bych neklesl, ale jednou jsem se po docela zdařilém výkonu ptal fanoušků z UK, kteří náhodou seděli vedle mne, jak se jim to líbilo, Ja, it was fine, tak jsem se ještě ...

Mas to nejaky popleteny, hlavne, ze chces bejt zajimavej za kazdou cenu

Matak napsal:

Ale dá, já jsem měl permici na relativně luxusní místo A3, řada 7 místo 27, od roku 1993. Do letošního června. Podmínky, které nastolil klub mi ale nevyhovují a odmítám se jim přizpůsobit. Tak nyní ...

Natolik me zatim nenasrali :)

venca_65 napsal:

:)) jsem fakt rád, že to nemusím řešit..

Kdyz mas na stejne misto permici od roku asi 95, tak se proste jen tak zahodit neda.. :)

kolina napsal:

Teda, mám rád černý humor, ale čeho je moc toho je příliš... Dobrá, zaplatíme PERMICE, chodíme na zápasy popř. uvolňujeme své zaplacené permice k dalšímu prodeji, no a jako bonus máme ještě v aplikaci kontrolovat zda ...

Ty podminky reklamace v clanku, to uz klokan jenom nevericne zira... misto, aby si borci sypali popel, a nevim, co dalsiho, na hlavu, za ten smejd, co vydavaji za aplikaci, tak maji tuhle drzost... 

Aby vsechno nebylo zeleno-ruzove, mam dotazy k aplikaci, konkretne k permanentce.

Malemu panu Weberovi, ktery nebyl na poutaku s Trencinem, permice pise absenci, doufam, ze se nebude pocitat do podminek pro sezonu? Edit: Dnes uz zapas s Trencinem v permici zapsany nema vubec, ma tam jenom navstiveny zapas s Banikem

Kdyz si dnes otevru svoji permanentku, vidim tam jenom vcerejsi utkani se statusem navstiveno, utkani z Trencinem mi ze seznamu zmizelo, stejne zak nevidim zadny dalsi zapas, a to me vede k dotazum.. Kde si budu moci overit moje skore neomluvenych neucasti? A bude soucasti permanentky i rozpis jak probehlych, tak budoucich zapasu?

Diky, Bohemko, za vcerejsi zazitek! Velice slusna hra s nadstandardnim vykonem zejmena Smrze, libili se mi i Jusuf, Drchal, Cermak, Vondra, az na jednu chybu Hybs (ze tohle nekdy napisu bych jeste vcera neveril), zadny z hracu vykonem nezklamal. Cermak oproti minulemu angazma pridal na zapalu i bojovnosti, zaloze dodal v minule sezone chybejici myslenky. Vcera jsem sel na zapas lehce nervozni, na Duklu to bude stejne, ale rozhodne se budu tesit, Bohemka do toho!