Detail uživatele diskuzního fóra - webera
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 517 |
Ptejte se vedení Bohemky | 86 |
Online chat s vedením | 1 |
Tlachy a kecy | 13 |
Jiná komunita | 1 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
7GbbMdOk | 104 | |
yfFR3Lal | 55 | |
V1B3wRhU | 48 | |
RvPZzuyz | 28 | |
z6S6Q2Zt | 12 | |
BgqrtLPY | 10 | |
ACVmjBq0 | 10 | |
rI7f80co | 8 | |
oV2AgZtj | 7 | |
ZcIFlyvA | 6 | |
bdzXycEq | 5 | |
cEIbXh+F | 4 | |
0szETFIM | 4 | |
P4cqMshk | 4 | |
dDNNIv4L | 3 | |
E3HadM2+ | 3 | |
qi9f0HYa | 3 | |
01RNJmIC | 3 | |
2fQ+pNy7 | 3 | |
PYLa9iCV | 2 | |
lH8EuYJE | 2 | |
5QJQWM4Q | 2 | |
hQJZu/hB | 2 | |
tTamYhga | 2 | |
Ovh7JUqK | 2 | |
vETBVw4T | 2 | |
XIqxh6rf | 1 | |
lgPqHXiO | 1 | |
cicm+0Ol | 1 | |
ciO46AVv | 1 | |
g0MMhlc2 | 1 | |
Qq+7DI+0 | 1 | |
F1h5Ab0B | 1 | |
tx/4WFxM | 1 | |
PT+AMxRM | 1 | |
mtJnC6q7 | 1 | |
naYz5t+h | 1 | |
VmrdTuwZ | 1 | |
SC0D3ilr | 1 | |
+/TJ685G | 1 | |
NO0ZIg4k | 1 | |
WWCxXyJh | 1 | |
w466Gudv | 1 | |
3XxoY4Ns | 1 | |
CE266M+b | 1 | |
3v5xUP/2 | 1 | |
aFlDgcIO | 1 | |
RxhuACtm | 1 | |
KRWdmGMH | 1 | |
V80cFgt2 | 1 | |
C8/sZt/k | 1 | |
Cf7c0ZnN | 1 | |
7VBU/uoa | 1 | |
OrQkzyFX | 1 | |
MKCBZNON | 1 | |
FAsZCj/h | 1 | JanProchazka |
yLuQg4HE | 1 | |
hnY6V8Cj | 1 | |
5dDBgBYw | 1 | |
89jQNu37 | 1 | |
Pn5WPrpO | 1 | |
glDNH5Od | 1 | |
wx6acnXT | 1 | |
Je9EyodZ | 1 | |
0ToJIA8H | 1 | |
a1KmBKqM | 1 | |
zlMfYHJf | 1 | |
id6dddLy | 1 | |
C+NrkD17 | 1 | |
BeH1VdRF | 1 | |
W1XZrAtq | 1 | |
AMdDxyv3 | 1 | |
NJMuKzap | 1 | |
gwoAhKJi | 1 | |
ijPDbiai | 1 | |
a9jKmLG1 | 1 | |
0JsoLM29 | 1 | |
hrAef+/i | 1 | |
mkovh38s | 1 | |
nzqf29fy | 1 | |
8oP4s21A | 1 | |
noK9cj/p | 1 | |
zw+C7Sq/ | 1 | |
Q76w7g+K | 1 | |
ZjFwJrfb | 1 | |
kbQVdKN0 | 1 | |
jWWJ11NM | 1 | |
BXwPuqU8 | 1 | |
qWzx5PUs | 1 | |
lb01wAfO | 1 | |
LuryjrSA | 1 | |
Nc17sTSP | 1 | |
3RfjAPPf | 1 | |
2S86ejxd | 1 | |
kOUcABlu | 1 |
S tema investorama... Vzijte se do kuze Pantaty, kterej to tady lepil X let a ted, kdyz ma na dohled novej stadion, to bude nekomu poustet? Muj nicim nepodlozeny odhad, pokud se rozhodne Bohemku nekomu predat/prodat, tak to bude v balicku s novym Dolickem, aby se zahojil na ty zumpe, kterou si tu zatim vykopal... jak je to doopravdy, vam napise hrdin :D
sasek napsal:
Ano, narážím na pravidla, protože se v téhle situaci jednalo o jasné pochybení rozhodčích a ne hráčů, takže nerozumím, proč má někdo tendenci je za to jebat. Můžeš tady stokrát psát něco o žáčcích, ale ... oproti situaci na Slavii tady jeden z rozhodčích dal jasný pokyn k přerušení hry a v takovou chvíli by se jakýkoli jiný tým zachoval úplně stejně.
Pred par rokama jsme presne takhle dostali gola od Sparty, asistent dava hlavnimu zvednutim praporku signal, a je na hlavnim, jak to vyhodnoti. Kdyz nepiskne, hraje se dal..
Rio, KzC: kdyz si prectete nejaky chacharsky forum, tak jsou na rozhdociho nasrany snad jeste vic, nez my:) je fakt, ze behem zapasu jsem byl taky, zpetne jsem uz lehce vychladl, protoze Hulku mohl uplne v klidu poslat do sprch a ten souboj na konci odpiskat jako penaltu... aspon jsme to meli s troskou nervu a o to vetsi radosti z vyhry:)
AFK11 napsal:
S tím Sinjavskim je to docela vtipný. Já měl naopak pocit, že si dával balon z první do běhu a vůbec se nebál jít do kličky. Dokonce jsem v tom viděl kontrast proti tradiční taktické ... variantě dostat míč u lajny, otočit se zády a dát to k vlastní bráně. Mně se teda líbil, nevím, co jsem viděl za zápas... :)
Souhlas s Johnem, hral na leve strane, mic si pokazde rovnal na pravou nohu, pri pokusu o klicku vetsinou mic ztratil nebo rozkmital bicykl, aby vzapeti nahral zpet stoperovi, jednou celkem slusne zavaril Vondrovi, kdyz pustil mic, a namazal tim souperi do brejku. Na druhou stranu, snazi se byt primocary a neboji se tvrde hry, az da dva goly v Hradci, bude lepsi, nez byl Schejbal :)
Klokan z Černošic napsal:
Borečku, vážně ??????
Ty, kdybys zil v roce 1927, tak budes normalne prvni, kdo se posere, ze si davame do znaku klokana :)
.
Klokan z Černošic napsal:
Aha, pak je asi Pragy našeho věku, jen na rozdíl od nás se ještě cítí velmi mladý. Podporuje sponzorskými dary Ukrajince a fandí Viktorce Žižkov. Je abstinent. Tak co Pragy, napiš něco o sobě :-)), ... když se Rio napo netrefil ani trochu.
Krome toho, ze jsi ubrecenej, jsi i zoufale trapnej