Detail uživatele diskuzního fóra - georg55

Datum prvního příspěvku
24.03.2013
Celkový počet příspěvků
228
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 165
Ptejte se vedení Bohemky 49
Tlachy a kecy 14
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
+MfyK48a 84
UB6KRPjd 22
HxhdoIKh 7
bW0FxfaP 6
f6ZWN+wX 6
dzkd67Zv 2
pBVUWyMi 1
2g4UjE1i 1
O/7VfPN+ 1

Tvl, gólman udělal chybu, hruzoszrasnou, ano. Poslali jsme zapas ano, ale co tady zase jede za diskuse to mi hlava nebere. KVA běžte brečet na jiné forum. Bofor.

berjir napsal:

My uz jsme vic ubreceny jak Slavisti. Ani nezacala priprava a tady uz se zas jede mantra o kadru na sestup.

Přesně tak, jak u zdi nářků...

rio napo napsal:

Jo vidím. Vidím tisíce lidí, kteří chodí do Ďolíčku, žijí s Bohemkou a jsou s ní až do smrti. Ale to ještě neznamená, že je vše v pořádku a není co kritizovat. Že práce sportovního ...

...vidíš a po tomto příspěvku s Tebou naprosto souhlasím, je to napsáno věcně a bez  dehonestace a všeobecného vše je na...všechny vyhoďte atd.

...tak po zpackané sezoně koruna na závěr. Pane Veselý skvělá práce v minulé sezoně, ale proč se

jako fanoušek mám na tohle dívat a nestrávit radši odpoledne s rodinou nebo přáteli na nějaké akci ? Jen bych chtěl nějakou motivaci, protože na tu naši kopanou se fakt nedá dívat.

rio napo napsal:

My nemoniturujeme nikoho, páč nemáme monitory ;)

...jsi v poslední době ve formě, vidíš na Bohemce ještě něco pozitivního ?

rio napo napsal:

Nesnáším, když si někdo otírá hubu o Bohemku.  Možná si pamatujete, jak nás poslední rok v lize Starka napadal. Dobrá zpráva v nedělní podvečer. Jestli někoho nesnáším víc než černý kůže z ČB, tak jsou to ...

...vidím to úplně stejně, ale ještě není hotovo, zbývá poslední kolo.

babusek napsal:

Že bychom se měli navážet zrovna do Dostyho? To snad ne. Tým samozřejmě potřebuje i rychlé hráče a věřme, že nějaké získáme. Po pravdě, to co tady "předvádíme" na diskuzi, by mě jako majitele hodně odrazovalo v ...

S díky souhlasím...

...přestaňte zase všichni brečet nad posilami, vždyť příprava teprve začala.

Někteří mi tu příjdou jako superplačky ...