Detail uživatele diskuzního fóra - georg55
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 171 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 49 |
| Tlachy a kecy | 14 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| +MfyK48a | 84 | |
| UB6KRPjd | 22 | |
| HxhdoIKh | 7 | |
| bW0FxfaP | 6 | |
| f6ZWN+wX | 6 | |
| Y7Ewf+V7 | 6 | |
| dzkd67Zv | 2 | |
| pBVUWyMi | 1 | |
| 2g4UjE1i | 1 | |
| O/7VfPN+ | 1 |
Jinak Jardu Veselého mám rád a fandím mu, ale poslední minimálně rok to na hřišti nemá hlavu, patu a poslední měsíce už je to trápení bez naděje na zlepšení.
kacrrr napsal:
Pak po nějakém čase zase všichni volali po odvolání Klusáčka! Všeho do času každý trenér se posouvá a zlepšuje, ty taky nejseš stejný celý život tady jde o to že se musí nyní řešit situace ... kdy Bohemce hrozí sestup je to celkem reálná situace a ty musíš najít někoho kdo může tým probudit! Tak koho navrhuješ když všichni křičí odvolejte Veselého! Za mě jak Pulpit tak i Weber mají daleko větší zkušenosti v ligovém fotbale než Veselý...
Látal,Jílek z těch volných a zkušených, Nikl, ale Mára zrovna volný není.
Ve druhé lize Kronďák, zajímavý by mohl být i David Jarolím, i když v lize bez zářezu.
kacrrr napsal:
Pak po nějakém čase zase všichni volali po odvolání Klusáčka! Všeho do času každý trenér se posouvá a zlepšuje, ty taky nejseš stejný celý život tady jde o to že se musí nyní řešit situace ... kdy Bohemce hrozí sestup je to celkem reálná situace a ty musíš najít někoho kdo může tým probudit! Tak koho navrhuješ když všichni křičí odvolejte Veselého! Za mě jak Pulpit tak i Weber mají daleko větší zkušenosti v ligovém fotbale než Veselý...
ani matně si nevybavím ,kde měl Weber dlouhodobější úspěch a všude končil odvoláním, takže za mě u nás jednou stačilo. Jeho alibistické tiskovky, kdy vše sváděl na hráčský materiál taky v kabině atmošku neudělaly.
Weber a Pulpit ???!!! to nemyslíš vážně !!! Do dneška mám v paměti Weberovy tiskovky, při kterých se mi dělalo mdlo...a jeho výsledky, ty byly ještě horší. S odřenýma ušima postoupil a pak byl naštěstí včas odvolán, aby to mohl ještě Luděk zachránit, i když už to nikdo moc nečekal.