Detail uživatele diskuzního fóra - georg55

Datum prvního příspěvku
24.03.2013
Celkový počet příspěvků
234
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 171
Ptejte se vedení Bohemky 49
Tlachy a kecy 14
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
+MfyK48a 84
UB6KRPjd 22
HxhdoIKh 7
bW0FxfaP 6
f6ZWN+wX 6
Y7Ewf+V7 6
dzkd67Zv 2
pBVUWyMi 1
2g4UjE1i 1
O/7VfPN+ 1

bonano30 napsal:

Tak to ten náš cedník z Mechova nebude mít klidný spaní.

Proč cedník ? Rychle zapomínáš kolik zápasů vychytal.

rio napo napsal:

Všichni mluví o tom Anglánovi, co se nechá ostříhat, až MUN vyhrají 5x v řadě. To je toho. Já právě vyhlašuji, že si nedám pivo, dokud Bohemka nevyhraje!

tak to bych nedal, radši bych se vzdal řízků...

Jinak Jardu Veselého mám rád a fandím mu, ale poslední minimálně rok to na hřišti nemá hlavu, patu a poslední měsíce už je to trápení bez naděje na zlepšení.

kacrrr napsal:

Pak po nějakém čase zase všichni volali po odvolání Klusáčka! Všeho do času každý trenér se posouvá a zlepšuje, ty taky nejseš stejný celý život tady jde o to že se musí nyní řešit situace ...

Látal,Jílek z těch volných a zkušených, Nikl, ale Mára zrovna volný není.

Ve druhé lize Kronďák, zajímavý by mohl být i David Jarolím, i když v lize bez zářezu.

kacrrr napsal:

Pak po nějakém čase zase všichni volali po odvolání Klusáčka! Všeho do času každý trenér se posouvá a zlepšuje, ty taky nejseš stejný celý život tady jde o to že se musí nyní řešit situace ...

ani matně si nevybavím ,kde měl Weber dlouhodobější úspěch a všude končil odvoláním, takže za mě u nás jednou stačilo. Jeho alibistické tiskovky, kdy vše sváděl na hráčský materiál taky v kabině atmošku neudělaly.

Weber a Pulpit ???!!! to nemyslíš vážně !!! Do dneška mám v paměti Weberovy tiskovky, při kterých se mi dělalo mdlo...a jeho výsledky, ty byly ještě horší. S odřenýma ušima postoupil a pak byl naštěstí včas odvolán, aby to mohl ještě Luděk zachránit, i když už to nikdo moc nečekal.