Detail uživatele diskuzního fóra - georg55
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 165 |
Ptejte se vedení Bohemky | 49 |
Tlachy a kecy | 14 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
+MfyK48a | 84 | |
UB6KRPjd | 22 | |
HxhdoIKh | 7 | |
bW0FxfaP | 6 | |
f6ZWN+wX | 6 | |
dzkd67Zv | 2 | |
pBVUWyMi | 1 | |
2g4UjE1i | 1 | |
O/7VfPN+ | 1 |
Tvl, gólman udělal chybu, hruzoszrasnou, ano. Poslali jsme zapas ano, ale co tady zase jede za diskuse to mi hlava nebere. KVA běžte brečet na jiné forum. Bofor.
rio napo napsal:
Jo vidím. Vidím tisíce lidí, kteří chodí do Ďolíčku, žijí s Bohemkou a jsou s ní až do smrti. Ale to ještě neznamená, že je vše v pořádku a není co kritizovat. Že práce sportovního ... úseku na poli získávání posil má velké mezery, snad nezpochybníš. Jednou jsem kdesi četl, že u nově příchozích fotbalistů se můžeš z pěti jednou až dvakrát netrefit. Tedy 60-80% úspěšnost je brána jako jakási norma. Máš snad pocit, že tomu odpovídá situace u nás? Jen připomenu, že za poslední dvě a půl sezóny přišlo na přestup či hostování 26 hráčů. Toť vše.
...vidíš a po tomto příspěvku s Tebou naprosto souhlasím, je to napsáno věcně a bez dehonestace a všeobecného vše je na...všechny vyhoďte atd.
...tak po zpackané sezoně koruna na závěr. Pane Veselý skvělá práce v minulé sezoně, ale proč se
jako fanoušek mám na tohle dívat a nestrávit radši odpoledne s rodinou nebo přáteli na nějaké akci ? Jen bych chtěl nějakou motivaci, protože na tu naši kopanou se fakt nedá dívat.
rio napo napsal:
Nesnáším, když si někdo otírá hubu o Bohemku. Možná si pamatujete, jak nás poslední rok v lize Starka napadal. Dobrá zpráva v nedělní podvečer. Jestli někoho nesnáším víc než černý kůže z ČB, tak jsou to ... mafiozi z Příbrami. A ....! Příbram padá do 3. ligy! Welcome to Písek Starka boys :))))))).
...vidím to úplně stejně, ale ještě není hotovo, zbývá poslední kolo.
babusek napsal:
Že bychom se měli navážet zrovna do Dostyho? To snad ne. Tým samozřejmě potřebuje i rychlé hráče a věřme, že nějaké získáme. Po pravdě, to co tady "předvádíme" na diskuzi, by mě jako majitele hodně odrazovalo v ... budoucích plánech. Chápete vůbec někteří, co všechno naši majitelé již zvládli a co všechno ještě zvládnout chtějí. A my pořád hledáme, co bychom komu vyčetli atd. Jasně, chceme navázat na mistry z roku 83, ale chce to i pokoru nás fanoušků a věřím, že tým postupně zkvalitníme a radost zase přijde, i když to nebude třeba mistr ligy.
S díky souhlasím...
...přestaňte zase všichni brečet nad posilami, vždyť příprava teprve začala.
Někteří mi tu příjdou jako superplačky ...