Příspěvek Diskuzního fóra

hrdin napsal:

Soudruzi z Naše Česko tu hlubokomotorovou kliku pěkně roztočili... Jinak ten Sunday se mi celkem líbí. Proti němu bych neprotestoval. Btw také Papalele z Opavy, která bude mít problémy kvůli vyšetřování, a Marcolino z Ústí... ...

Souhlas s tou záchranou, jen nevim jestli druholigoví hráči jsou terno a zajistí nám záchranu, to už tu může hrát Drchal a Risto:) ale určitě je momentálně v 2 lize par jedinců co stojí za zkoušku, hlavne Šimon:) Ja doufám, ze se příští sezonu povede zapracovat Mirvalda, Bandu a Mikuda bude mít větší minutáž. Z béčka by mohli nakukovat do áčka oba Ukrajinci Koval a Kachur, čísla mají super. Zároveň myslim, ze na pravyho stopera bude zkoušet JV dávat Kareema, což mi celkem dává smysl, dopredu to od něj zatím ma mouchy a hlavu ma na stopera solidní. Banda mi prijde trochu protezovanej, tak by mu uvolnil místo na half beka.. oba to jsou momentálně dobre zpenezitelny artikly, tak proč ne:D Na posily jsem ale zvědavej extrémně, líbil by se mi Vasulin, ale tipuju ze ten dostane nasypáno od Brna nebo sigmy.