Detail uživatele diskuzního fóra - kyselina
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 1393 |
Ptejte se vedení Bohemky | 60 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 10 |
Tlachy a kecy | 20 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
jCIqae2y | 78 | |
GEoU2D1G | 11 | |
+/tzX4xX | 6 |
Gummma napsal:
Koukám, že i Vejsada v diskuzi vylezl z kanálu. Pobrečel si a zalezl zpět.
Alespoň víme odkud p. Hrdin bere zaručené informace o frontě odmítnutých seriózních investorů :-).
Tvrdím, dokud Ďolíček bude zřícenina, tak si o nás nikdo neopře ani kolo (maximálně nějaký hochštapler). Jakubowicz není hlupák a ví to. Proto se pustil do rekonstrukce stadionu na své náklady a bude doufat, že se mu to jednou přinejmenším vrátí s prodejem klubu.
colbi napsal:
Tomisku, bez urazky ...jsi uplne mimo!!!!! Tvl kolik Ti je? Muj tata ma 81, je to ing, velmi vzdelany clovek, ale proste odmita tzv chytry mobil, a neni to vubec otazka penez, ale principu! Jsi ... to schopny pochopit a tolerovat? Pokud ano, tak si ty chytry kecy nech, pokud ne, tak jsi vymastenej idiot. Nic ve zlem, asi jsi se tak narodil...jsi schopen tolerovat starsi lidi v jejich rozhodnutich, usudku a PRAVU CHODIT NA BOHEMKU, ANIZ BY SI MUSELI PORIZOVAT NECO CO NECHTEJI??? Zapni mozek, pokud ho mas...
Přestaň se tu vztekat. Mému otci je 83 let a nemá chytrý telefon, ale to není problém, od toho tu má mne. Mám jeho permici v aplikaci a vše za něho vyřídím, trvá to cca 20 sekund mého života. Vím, že tu všechny plačky naseru, je mi 51 let, ale aplikace se mi zdá dobrá a schvaluji ji. Za prvé, mne donutí chodit na fotbal i když se mi nebude chtít, když nebudu moci jít na fotbal, donutí mne předat permici dalšímu Bohemákovi a když nebude zbytí, tak alespoň Bohemce přispěji penězi za další vstupné. A bude mne to stát 20 sekund času v teple domova. Mimochodem se mi to zdá i dobré řešení pro budoucí rekonstrukci stadionu, protože se dočasně sníží kapacita stadionu a takhle by se nám mohlo stát, že nás na stadionu bude 2 000 a přitom bude vyprodáno.
kolina napsal:
Chápu, že "pohled" na ne úplně zaplněnou hlavní tribunu může v někom kdo se nedostal do Ďolíčku vyvolávat všemožné otázky - nicméně každý i tento neuspokojený fanoušek si mohl koupit PERMICI na celou sezónu a ... tím podpořit finančně klub a zároveň být bez obav že se nedostane na zápas. Mj. pak by se tam logicky ani nedostalo tolik Sparťanů, Slávistů, Ostraváků... Dle mého je největší problém mimořádně neuspokojivá kapacita Ďolíčku, no a přiznejme si že pohled na sektor u Pošty, nebo dokonce na prostor za brankou u tramvají je mnohem víc znepokojující než pohled na vyprodanou leč ne úplně zaplněnou hlavní tribunu! Chápu, každý klub a i Bohemka potřebuje co nejvíce prostředků na provoz, ale snažit se prodat jednu vstupenku "dvakrát" mi připadá neetické a v konečném důsledku kontraproduktivní. No nic, řešit to nebudu, píšu o tom ve snaze o co největší spokojenost fanoušků Bohemky. Ona ta vyšší spokojenost přijde spíš i s vyšší kapacitou a úrovni stadionu a ne s tim že se něčí místa budeme snažit prodat dvakrát... Toť můj názor, ale respektuji rozhodnutí klubu a budu se snažit vše dodržovat ku všeobecné spokojenosti. BOHEMKA DO TOHO!!!
Chápu fanoušky, že nová pravidla permic jim nevoní a chápu i vedení proč se k tomu rozhodlo. Podle mne vše vzniklo kvůli hlavní tribuně. Hlavní tribuna je beznadějně vyprodaná už několik let (až na pár izolovaných míst) a přitom je většinou jen z 2/3 zaplněná. Třeba vedle mne je pořád prázdné místo, kde za celou dobu nikdo nebyl. A přitom já nejsem schopen toto místo koupit pro svoji přítelkyni, která by chodila na Bohemku jak zběsilá. Chápu, že někteří fanoušci koupí více permic jako podporu klubu, ale když potom nechodí, tak je to na prd. Ať peníze dají jako dar klubu a nezabírají místo.
PS: Za mne budu velmi rád, když se to na hlavní tribuně příští rok pročistí. A že se permice na hlavní tribunu neprodají novým fanouškům, opravdu o to strach nemám.