Příspěvek Diskuzního fóra
colbi napsal:
Tomisku, bez urazky ...jsi uplne mimo!!!!! Tvl kolik Ti je? Muj tata ma 81, je to ing, velmi vzdelany clovek, ale proste odmita tzv chytry mobil, a neni to vubec otazka penez, ale principu! Jsi ... to schopny pochopit a tolerovat? Pokud ano, tak si ty chytry kecy nech, pokud ne, tak jsi vymastenej idiot. Nic ve zlem, asi jsi se tak narodil...jsi schopen tolerovat starsi lidi v jejich rozhodnutich, usudku a PRAVU CHODIT NA BOHEMKU, ANIZ BY SI MUSELI PORIZOVAT NECO CO NECHTEJI??? Zapni mozek, pokud ho mas...
Přestaň se tu vztekat. Mému otci je 83 let a nemá chytrý telefon, ale to není problém, od toho tu má mne. Mám jeho permici v aplikaci a vše za něho vyřídím, trvá to cca 20 sekund mého života. Vím, že tu všechny plačky naseru, je mi 51 let, ale aplikace se mi zdá dobrá a schvaluji ji. Za prvé, mne donutí chodit na fotbal i když se mi nebude chtít, když nebudu moci jít na fotbal, donutí mne předat permici dalšímu Bohemákovi a když nebude zbytí, tak alespoň Bohemce přispěji penězi za další vstupné. A bude mne to stát 20 sekund času v teple domova. Mimochodem se mi to zdá i dobré řešení pro budoucí rekonstrukci stadionu, protože se dočasně sníží kapacita stadionu a takhle by se nám mohlo stát, že nás na stadionu bude 2 000 a přitom bude vyprodáno.