Příspěvek Diskuzního fóra
kolina napsal:
Chápu, že "pohled" na ne úplně zaplněnou hlavní tribunu může v někom kdo se nedostal do Ďolíčku vyvolávat všemožné otázky - nicméně každý i tento neuspokojený fanoušek si mohl koupit PERMICI na celou sezónu a ... tím podpořit finančně klub a zároveň být bez obav že se nedostane na zápas. Mj. pak by se tam logicky ani nedostalo tolik Sparťanů, Slávistů, Ostraváků... Dle mého je největší problém mimořádně neuspokojivá kapacita Ďolíčku, no a přiznejme si že pohled na sektor u Pošty, nebo dokonce na prostor za brankou u tramvají je mnohem víc znepokojující než pohled na vyprodanou leč ne úplně zaplněnou hlavní tribunu! Chápu, každý klub a i Bohemka potřebuje co nejvíce prostředků na provoz, ale snažit se prodat jednu vstupenku "dvakrát" mi připadá neetické a v konečném důsledku kontraproduktivní. No nic, řešit to nebudu, píšu o tom ve snaze o co největší spokojenost fanoušků Bohemky. Ona ta vyšší spokojenost přijde spíš i s vyšší kapacitou a úrovni stadionu a ne s tim že se něčí místa budeme snažit prodat dvakrát... Toť můj názor, ale respektuji rozhodnutí klubu a budu se snažit vše dodržovat ku všeobecné spokojenosti. BOHEMKA DO TOHO!!!
Chápu fanoušky, že nová pravidla permic jim nevoní a chápu i vedení proč se k tomu rozhodlo. Podle mne vše vzniklo kvůli hlavní tribuně. Hlavní tribuna je beznadějně vyprodaná už několik let (až na pár izolovaných míst) a přitom je většinou jen z 2/3 zaplněná. Třeba vedle mne je pořád prázdné místo, kde za celou dobu nikdo nebyl. A přitom já nejsem schopen toto místo koupit pro svoji přítelkyni, která by chodila na Bohemku jak zběsilá. Chápu, že někteří fanoušci koupí více permic jako podporu klubu, ale když potom nechodí, tak je to na prd. Ať peníze dají jako dar klubu a nezabírají místo.
PS: Za mne budu velmi rád, když se to na hlavní tribuně příští rok pročistí. A že se permice na hlavní tribunu neprodají novým fanouškům, opravdu o to strach nemám.