Detail uživatele diskuzního fóra - bedny
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 392 |
Ptejte se vedení Bohemky | 17 |
Tlachy a kecy | 4 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
Ts0F6Ipy | 86 | |
F94vf1Pt | 18 | |
iO+h6lTn | 8 | |
3HTa3RCb | 4 | |
mBxXVOB8 | 2 | |
yBpgmVRU | 2 | |
H2s4BQ+W | 2 | berjir, ludvavestec |
oAXzGbZa | 2 | |
jfgSeoGx | 2 | |
815uJ7T6 | 1 | ludvavestec |
ylLMyAZx | 1 | ludvavestec |
SciKj6DM | 1 | ludvavestec, eklokan |
SLuwxt8k | 1 | |
+Oy3dhaq | 1 | |
1sharSQ+ | 1 | |
3eBkVr4I | 1 | |
VGUHFOtq | 1 | |
cKcS1aec | 1 | |
D1dIYKSI | 1 | |
IWTIXSLO | 1 | |
wBt1Bmp5 | 1 | |
FPk/Riwe | 1 | |
Caf9vDFp | 1 | |
tlnevFgx | 1 | |
RcVc1y2f | 1 | |
2ZHJGP8h | 1 | |
/m8P4vr5 | 1 | |
NyWbI9Td | 1 | |
kwE9KTFR | 1 | |
mrvSETmp | 1 | |
Q2vbl3TK | 1 | |
SkzOdoni | 1 | |
fhG7fqok | 1 | |
KqlmzDPo | 1 | |
HQvl3faI | 1 | |
zI86bdpt | 1 | |
Drw7rPjm | 1 | |
fWeCYs8J | 1 | |
GjNPrVx/ | 1 | |
5Awn2/a+ | 1 | Crom |
y6JeIJN2 | 1 | |
kmeX+G64 | 1 | |
OLrR3Ovp | 1 | |
4tjFKq47 | 1 | |
WyuYAxU+ | 1 | |
yghkTjH0 | 1 | |
vny84j9a | 1 | |
wWtuaPWi | 1 | |
DjCegIcp | 1 | |
yWpm7/Q+ | 1 | |
cHJgpZ9F | 1 | |
imf+1+3d | 1 | |
VnVwSw1x | 1 | |
EkrPIo2X | 1 | |
vkAhjiGq | 1 | |
0RvBqxVW | 1 | |
T2BuAQkp | 1 | |
JyLTzBka | 1 | |
uSsoP7oZ | 1 | |
O+ysTmJz | 1 | |
VsWBK7yW | 1 | |
yHGR3669 | 1 | |
/BEwt8Un | 1 | |
Y0FBm/qM | 1 | |
tJV9G+8F | 1 | |
o8cVFyBN | 1 | |
PuXVczQS | 1 | |
IqFHx+OW | 1 | |
Sk/hhGU/ | 1 | |
JZ1uZTdw | 1 | |
G2WQEsaV | 1 | |
u50rYUiZ | 1 | |
TO6AbAfD | 1 | |
0Kd6N9KR | 1 | |
E0tM6iAH | 1 | |
1V8Gc1us | 1 | |
TU9kGX8d | 1 | |
VgBmt4GZ | 1 |
Obrovský respekt před majitelem klubu, že v této době a v tomto státě vytáhne z vlastní kapsy prachy a investuje je do zvelebení cizího majetku. A to všechno proto, aby klokaní parta měla kde hrát a její fanoušci kam chodit.
Vizualizace stadionu se mi celkem líbí. Jen je podle mne velká škoda, že na ní není rovnou při pohledu z Vršovické ulice umístěn velký znak klubu s klokanem. Dost by to tomu pomohlo. Takhle to totiž trochu připomíná nákupní galerii. Ale jsem optimista a určitě se ještě vylepšení dočkáme.
ĎOFOR!
Jen pro odlehčení. Že si komentátoři na O2 pletou jména hráčů, na to jsem si už zvykl. Ale když se při rozehrávce našeho brankaře ozve ....následně bude rozehrávat brankář Sigmy Olomouc...hmmm, tak nevim :-)
Je tedy s podivem, že si sportovní ředitel myslí, že v obraně nepotřebujeme posílit. Přitom naši obránci opakovaně chybují a nemyslím tím, že třeba prohraji souboj. Myslím tím, že špatnou přihrávkou namažou soupeři na gól. Naposledy včera. Tak nevím, no :-(
Zelený Scout napsal:
Držmíškův čas již dávno uplynul. Vůbec nemá přehled o mladých hráčích, protože sám je nesleduje. Bohužel DJ starší je evidentně přesvědčen, zřejmě s JV jako jediní, že pan Držmíšek je stále pro Bohemku přínosem. NENÍ Můj skromný ... tip na nového sportovního ředitele je Tomáš Požár. Již tu působil, má přehled o mladých a myslím, že by hráče dokázal přesvědčit, proč jít do Bohemky.
inu, co dodat?
může si prosím autor článku o dnešním utkání po sobě ten text alespoň přečíst? děkuji :-)
kolina napsal:
No, ještě mám k tématu malou poznámku: Trenér Veselý po zápase říká, že Hradec má fotbalisty kteří umí dobře kopat/centrovat (i z rohů), že má Hradec dobré hlavičkáře a že takové hráče má Hradec i na ... lavičce... Tak se ptám, proč alespoň několik takových hráčů jako Hradec nemá i BOHEMKA?!? To on/sportovní úsek přece vybírá, tipuje a přivádí hráče... To je Hradec v tomto o tolik před Bohemkou?!? Jasně, logicky hráč na konci kariéry se bojí zranění (no, ale jak kde) - chce většinou kariéru v klidu dokopat - on i tímto je ovlivněn způsob hry (když není patřičně motivován) což mnohé vysvětluje... BOHEMKA DO TOHO!!!
před začátkem sezóny bylo deklarováno, že chceme hru mančaftu zrychlit. podařilo se to oproti minulé sezoně? co myslíte?
pamatujete si někdo, jak vypadá náš sportovní ředitel? vyjádřil se někdy k něčemu? asi to není potřeba a v tom případě je vše o.k. ;-)
Klokan z Černošic napsal:
Pánové, myslím si, že jste to pohnojili, jak nejvíc jste mohli. To je třeba říct upřímně.“ Nene, to není můj názor a netýká se to Bohemky, to je šéf komory architektů Jan Kasl a mluví o ... programátorech SW pro stavební řízení. Malinko mi to něco připomíná, ale....nechci být za 100% prudiče.
;-)))