Příspěvek Diskuzního fóra
Vendelin napsal:
Tady je to dnes nejaky ubreceny. Dalo se cekat ze nejvic se tu bude rozebirat penalta...kdyby to Ramirez dal tak bude za frajera co to vzal za sebe a kdyz nedal tak kazdej vedel dopredu ze ... to neda...i ja jsem teda mel divnej pocit, ale delat z toho tady rozbor a nejaky velky zavery je ulet... Jinak myslim ze spousta z vas pesimistu tady nema moc dobrou pamet, fotbal ktery ted hrajeme je o dost koukatelnejsi nez tomu bylo driv, hraci jako Sakala, Okeke, Sinjavskij, Cermak, Yusuf (uz bohuzel mene), Kadlec, Kareem a sem tam nekdo dalsi...to je spousta fotbalistu, kteri hrajou peknej fotbal a zaciname i nektere silnejsi tymy prehravat fotbalovosti...bohuzel zatim stale bez te golove nadstavby, to je pruser...ale kazdopadne me ten fotbal obcas hodne bavi i kdyz treba prohrajeme. Relativne nedavno se tu jeste hrala nekoukatelna kopana, vydrenej upracovanej fotbal a nedalo se na to kolikrat koukat ani kdyz jsme vyhrali. Nekdy jsem si precetl soupisku a uz to stacilo ze jsem se vlastne uz ani moc netesil na zapas. Jasne ze bychom chteli hrat hezkej focus a jeste davat spoustu golu a mit urostly stopery co nic nezkazej, ale na to proste nemame prachy, takze ja isem v dlouhodobym horizontu ted hodne spokojenej a vidim i postupny progres tymu a uz vubec si nemyslim ze Veselymu nazral cas... za me uplne naopak a jsem rad ze tu je. Jasne ze vidim i ty zminovany hrace kteri tu nekoho stvou (vcetne me), ale jsem realista a je mi jasny ze i Jarda by si pral aby mohl z lavice stridat jiny jmena...ale co muze delat. Tak se zkusme taky koukat na to dobry co tu ted mame a ne jenom kritizovat. BOFOR
Souhlas. Fotbal je letos o parnik lepsi, ale tech sanci co nedame je vic nez dost. Uvidime v zime a hlavne pak v lete jake budou odchody a prichody. Letos to zachranime, pristi rok to bude tezsi, ale ani toho bych se nebal.