Detail uživatele diskuzního fóra - haniel

Datum prvního příspěvku
09.11.2007
Celkový počet příspěvků
179
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 171
Ptejte se vedení Bohemky 4
Tlachy a kecy 4
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
g8b5VvHH 5
cGKSggCH 5
B2Z222/D 5
uU8CKJbc 4
3Z4C7p2/ 4 Malstr
nKwv4GoN 4
x6Wa7o5/ 3
NCNdizH7 3
LLYdznlu 3
f9Vm9jSv 3
QQsO4+uC 2
rtWc/OWE 2
+mCo4XuJ 2
omRd7HPN 2
ThxHmT18 2
hKAXlhTR 2
rZTuE5YM 2
t+0oFRKU 2
U8Ow1bNh 2
jf8YoAEd 2
2Tcbsw1H 2
+W9StkuG 2
/PUIw0np 2
JdBPtNeO 2
G8XKfGeM 1
/2D6i6R5 1
BXfwPtpF 1
pqFkTFr1 1
i9QJOZaL 1
EtNkkbKV 1
5IAnpVK9 1
+xw9jUdP 1 oto.kraus
DUhL+XWA 1
LQ7pwMh9 1
4kzfGiln 1
pUKqWbun 1
lnht4Ux/ 1
FO7Q9FsW 1
tr4QB001 1
jwWjIfQ2 1
WYYSiW2X 1
3JE1qd4x 1
7EleCBfG 1
nEVwm3jr 1
I0GckxlU 1
HfzABcan 1
hmXUYunU 1
Esf3jNp2 1
DanZra1Z 1
XQOCfpmO 1
VbrUSkcx 1
QirO+QCl 1
+v4Tkq9H 1
zf/szgTM 1
Viv5rQvs 1
bXjrb59f 1
TsR5h/kT 1
aWHjnEo9 1
A21aC3Or 1
SJBchCn/ 1
3kO5ozeg 1
PDejvS9P 1
270y0ohq 1
tVhlCWJ2 1
qZ8wQXWx 1
ICmO1J6K 1
cU+0HvO8 1
BJIWJ0ZD 1
UNf7obG3 1
S4r9E9qt 1
ZDDihrN5 1
XPIrk5EC 1
a9fVEJwS 1
8PVSDuiM 1
0VeF4+is 1
uZ9zrJs5 1
r9SJWYxa 1
xpOipGFx 1
oIpyNBHe 1
8WxDAnU5 1
L4ql6IJ9 1
pYvIYtWK 1
QUwnpqrr 1
wqQhH9+f 1
zlMwqYQv 1
NOTyGCR0 1
DAljDdFx 1

Jinak mi tady chybí respekt k soupeřům. Pokud v deseti přehráváme týmy hrající o první šestku, (Jablonec, Plzeň) venku chvílemi přehráváme tým, který hraje Champions league a dá venku bůra Plzni, tak buďme trochu soudní. Ta liga je fakt vyrovnaná a občas to někomu v vyjde. Dáš náhodnej gól a pak to ubráníš. A nebo občas ne. Jen je mi líto vás negativistů. Mít majitele jako má Liberec, Plzeň, Dukla, Teplice, Pardubice, Baník, tak byste měli žně. Prachy nejsou všechno. Jinak v práci mám šéfa, kterej fandí Gladbachu. Nezažil jsem ho tak negativního, jako jste vy. Ale je pravda, že teď zese extra nešílí. Je to jen sport, tak se tím poďme bavit. My fanoušci Bohemky už delší dobu nejsme fanoušci úspěchu. Ale jednou to přijde. Slávie čekala skoro padesát let. O Plzni a Liberci ani nemluvím. 

Zajímalo by mě, co by se dělo v tý 40. minutě při tom rohu, kdyby rozhodčí nepísknul a gól uznal. Všichni vidí pomezního za Kovaříkem jak zvedne praporek a přestanou hrát. Kromě Čermáka, který míč pošle z frustrace do brány. VAR by to asi musel posvětit, protože při rohu nemůže být ofsajd a míč zpátky Kovaříkovi poslal slávista, což taky nemůže být ofsajd. Každopádně Slavie získá nesmyslně míč a z protiútoku dá gól. Hlavně že jindy nechávají situace dohrát a následně prověřit VARem. 

Může mi tady někdo vysvětlit, proč bylo části fanoušků znemožněno sledovat fotbal těma debilníma igelitama na plotě? Když se je pár lidí pokusilo upravit, aby alespoň trochu viděli na hřiště, tak pokaždé někdo přišel a nalepil je zpátky a často ještě výš, takže bylo vidět ještě míň. Ti co to lepili zpátky, se odkazovali na někoho ze středu kotle. Tam bylo samozřejmě vidět na celé hřiště. Že někdo rozhoduje jak se obléknout na fotbal se dá ještě kvůli klubu a atmosféře tolerovat, ale aby mi někdo znemožňoval sledovat zápas je už trochu moc. A jako vrchol drzosti je, když nejspíš ti samí lidé pošlou do těch míst, kde není vidět, vybírat na choreo. V tu chvíli mi už chyběly jen ty debilní dýmovnice. 

vacnatec napsal:

Myslel jsem si, že turnikety jsou již v pohodě. Proto jsem si nekontroloval účast na zápase se Slováckem. A ejhle. nebyl jsem, ačkoli byl. ??????

Mně se to stalo se Slováckem, přítelkyni o pár zápasů dřív. Snad to bude někdy fungovat bez chyby. 

Bradkins napsal:

:))) tak to je posila jak stehno..takže v prosinci použitelný, když to dobře půjde..

A to mu už bude jako jihoameričanovi zima. Já osobně očekávám, co se jeho příchodu týká, průšvih. Otázka je, jestli má to hostování nějaké podmínky. Pokud ne, tak za pokus to asi stojí. 

Bradkins napsal:

Zatím tito dva a Kadlec s Čermákem velmi dobří .. Risto,Drchal a Vondra zatím bída..

Tak jestli Vondra bída, tak už to musí být asi osobní. Protože zrovna dnes jeden z nejlepších. 

rio napo napsal:

Výsledky Slovácko: 5b 0.1 Olomouc   1.1 ve Zlíně  0.1 Slavia        1.1 v Plzni  2.1 Teplice      2.0 v Ostravě  0.2 Jablonec  Chci věřit, že jsou hratelní. Musíme!

Ale nedostávají moc gólů. Jednoduchý to nebude. Nejspíš budou zalezlý a na to my neumíme. 

Borek1 napsal:

Já to taky chápu,ale je to prostě pro fanouška smutné,že investori jdou raději po Líšni,Dukle,Pardubkách......to mne hlava prostě nebere.

Slavie si to zažila s Korbelem. Po titulech málem druhá liga.