Detail uživatele diskuzního fóra - Pieetro
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 424 |
Ptejte se vedení Bohemky | 32 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
Tlachy a kecy | 10 |
Jiná komunita | 1 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
9eTFowDm | 10 | |
2+2JHzTX | 3 | |
NId3QV2d | 3 | |
9STdt0Tt | 2 | |
CBylPrnw | 1 | vapno80 |
spnWDmsi | 1 | |
hYIcILLZ | 1 |
Roba1977 napsal:
Tak já se třeba hlásím, že s tímhle útokem spokojený jsem. Když budou mít formu a správnou podporu ze zálohy, tak jsou schopný každého soupeře trápit. Problém loňské sezóny byl v tom, že jsme rozehrávali ... od brankáře jak Real Madrid, ale stejně to vždycky skončilo dlouhým nákopem bez kombinace, s čímž si ani Yusuf, který byl mimochodem celý jaro z formy, neporadil a míč měl soupeř. Posílit potřebujeme hlavně na beku, ale to se tady ozývá už minimálně rok...
Já se taky hlásím.... útok máme velmi slušný, stačí se podívat na čísla v uplynulé sezóně....
Yusuf (8+3), Maty (7+2), Drchy (4+6) a Zeman (6+0). Souhlasím že posílit potřebujeme na krajích a v záloze.
AFK11 napsal:
To je nějaký zmatený, ne? Smrž naposledy hrál začátkem prosince. S hodnocením hry nesouhlasím, ale na názor má každý právo. Ale po tom svém komplikovaném zranění už nehrál. Kouče bych spíš pochválil, že ho pošetřil, ... až bude fit.
Možná rio napo Smržovi na jaře vyčítal, že je na hřišti neviditelný.... s tím se nedá nic než souhlasit;)