Příspěvek Diskuzního fóra
dan napsal:
Mára z Ďolíčku: paradni rozhovor s Jindriskem......je to ikona Bohemky...samozrejme Bicovsky, Zelensky, Jakubec, Ondra atd byli hraci úplně jine kategorie, nicméně byl to takový správný delnik na hřišti, takový správně neústupný (férový) pitbul. jinak all: nepamatuji ... trenéra, na kterého by se zde v tomto fóru po určitě době nenadávalo...vcetne klusacka, busty, petrželi atd... jdete s tím někam...nekteri mi připadate jak (dedci) z Edenu.... podle me je celkem jedno, jak v tabulce dopadneme...platí, ze se nesmí sestoupit.. ale jestli jsme šesti nebo třinácti, tak to je mi jedno, ted je priorita STADION! a tam se dle me jede podle planu a možnosti. samozřejmě odevzdany odchozeny zapas hraci me štve, ale myslím, ze to vesely vidi a v rámci velmi omezených přestupových peněz se podle toho zaridi...
Ahoj pánové,
13° sváteční ležák Strakonice to jistí, 3 body a ještě pivo, které má chuť a není to obarvená voda...
Dvě poznámky:
a) je zajímavé, že při prohře jsou zde na fóru jiná jména a je jich hodně, co kritizují, ale třeba se radostí tak zmrskali, že ...ale bojím se, že to je jinak
b) hodnotiti hráče je obtížné, nejsou to hvězdy se skvělou technikou, ale subjektivně:
- Hůlka, je na odchodu a mohl by se na to vy..., ale on dře a bojuje, je škoda, že odchází a navíc do zajebaného Liberce
- Smrž, toho jsem již dávno odepsal a ejhle, dneska neskutečně bojuje, navíc je i uspokojivě technický a rychlý; podle mne shodil nejméně 5 kilo, což je při běhu znát
Takže velká spokojenost a věřím, že se snad vyhneme baráži.
BOFOR