Příspěvek Diskuzního fóra

Vendelin napsal:

Já se přidávám na stranu "hrdina" respektive za mě to o novém trenérovi fakt není.  Moc nechápu tu věčnou kritiku a hlavně to překvapení tady... za mě je Veselý spíš obětí našeho týmu než naopak. Když ...

V zásadě souhlasím, ale s tou taktikou - jako vážně? Myslíš třeba to hraní na 3 vzadu a neustoupení z toho, i když to bylo šílený a hráči to nezvládali? Jarda s oblibou říká, že někteří hráči, kdyby měli něco navíc, tak nejsou v Bohemce. Ono to je ale podobný i s trenérama. Za mě nevidím momentálně vhodnějšího trenéra, který by měl Bohemku ,,spasit'', je to spíš o systémových věcech a o tolikrát propíraných penězích. Ale ani bezhlavá investice do kádru nemusí zaručit úspěchy, těch příkladů je kolem nás taky dost. Každopádně trenér, kterej neustále ordinuje stejnou sestavu, stejný střídaní, ať je soupeř či stav jakýkoliv, nějaký limity očividně taky má. Já jsem teda příznivec toho, že se herní systém přizpůsobuje hráčům, když nejsou prachy na to, aby se to dělalo naopak. Nejde kopyta nutit hrát fotbal, ale jde s kopytama hrát bojovnej, tvrdej fotbal kterej může mít úspěchy a když nemá, aspoň tam hráči nechají všechno. U nás se neděje hezkej fotbal a většinou ani 100% výkony - alespoň nasazením.