Příspěvek Diskuzního fóra
11.rada napsal:
Sochůrek není sběr, je to myslím odchovanec. Nevím, jestli to bude lepší, ale horší určitě ne. A je tu potenciál. Mně stačí, když si přehrávám utkání v Plzni a slyším, kterak komentátor kroutí hlavu nad unikátem ... jménem Ristovski ve smyslu, že v sestavě je cizinec, jehož bilance za 70 zápasů je 2+1. Nebo podiv nad tím, že ve chvíli, kdy je Drchal ve skvělém postavení a spoluhráč mu má hodit aut, Václav se raději sehne a zavazuje si tkaničku. Jak říkali chlapci (nechci se na ně odvolávat, ale mluvili mi z duše): horší by to nebylo. A možná bychom měli radost, že se v našem dresu mladé pušky rvou
Jo, ten Drchy je na přesdržku, tkaničky jsem řešil u vnuka v mladší přípravce :-)). Teď už je ve starší přípravce, tam už to umí :-)).
Souhlas, horší by to nebylo, co třeba Mirvald, nebo opravdu někdo z útoku B týmu. Ano, nic moc nehrají, ale Ristovski ano? A pamatujete, jak se zde před časem psalo, že když pár kluků z A šlo hrát do B třetí ligu, že se to vlastně na hřišti ani nepoznalo? Už nevím, kdo to byl, ale sešlo se asi 3 - 4 kousků a byl to (neviděl jsem) údajně průser.