Příspěvek Diskuzního fóra
rio napo napsal:
1.Toho sráče na píšťalce kopat do kulí až do pondělka. Hnusák. 2. Naši borci se v první půli zase ukázali při několika přečísleních. Ani nezakončí a zadrbou to. 3. Liberečtí ubožáci simulovali neskutečným způsobem a ... v kontextu se způsobem vedení zápasu černou svi.í to minimálně lehce zvedá obočí. Asi tak na temeno hlavy. A nakonec za 4.: Neskutečně mě nasral mistr Veselý. Všichni na stadionu jsme viděli, že Matoušek má "krvavé oči". Po žluté kartě jsme na Veselého sborově řvali, aby ho okamžitě vystřídal. Nic. Ani si ho nezavolal, aby ho uklidnil. A dopadlo to, jak muselo. Redka. O něco později jsem se trefil do chvilky klidu a zařval na něj, že ta redka jde za ním. Že za ní může. Čuměl na mě nenávistně, máchal rukama. Já si stojím za svým! Bylo naprosto jasné, jak to dopadne a jen díky velké klice jsme na to fatálně nedoplatili. Absolutní selhání trenéra!!!!
Souhlas, vyloučení jde za trenérem. Ta druhá žlutá byla jasná už od té ztráty u praporku. Neviděl jsem, jestli na něj trenér v průběhu toho sprintu něco křičel, ale vzhledem k tomu, že to bylo přímo u střídačky, mohl tomu zabránit.
To ovšem nic nemění na tom, že tohle udělá jen hloupý hráč, ten zákrok v dané situaci už nic neřešil.