Příspěvek Diskuzního fóra
sasek napsal:
Chtěl jsi říct do lidí, kteří nevidí dál, než na špičku svýho nosu a chtějí si o “svém” místě rozhodovat, jak se jim zlíbí, i když to znamená zbytečně prázdné místo na tribuně. Vždyť jsem ... si to přece zaplatil, tak co?Všude ve světě je tohle normální, v Anglii, kde je čekačka na permice klidně roky (ostatně podobně už je na tom Sparta i Slavie), je nemyslitelné nepřijít a kluby netolerují ani vyšší počet uvolnění daného sedadla. Jen tady zase budeme brblat, že po nás někdo po zakoupení permice chce, abychom chodili na stadion, případně třikrát klikli a místo uvolnili.
Vtipné, ve světě se hraje trochu jiný fotbal a pokud si na velké kluby hrajeme právě v uvolňování sedaček (a v jiných oblastích nikoli, třeba zde mnohokráte diskutovaný skauting), pak je to docela smutné. Systém bude zcela jistě pokračovat i poté, co (nedej Bože) sestoupíme do 2. ligy. Tím budeme srovnatelní se světem:-)).
Jen na okraj, jsi tady asi jediný, kdo tento systém podporuje. Mohu se mýlit, ale vůbec jsem si nevšiml, že by před a po byla tribuna jinak zaplněná. Už jsem se zde ptal Koukyho, asi to čte, ale chápu, má spoustu jiných starostí a je zde jasně nejpopulárnější ze všech osob v klubu, tak se na něj všichni obrací s kdejakou kravino:-))
Tak odpoledne 3 body a hlavně si všichni překontrolujte, zda jste byli, i když jste reálně byli :-((
BOFOR