Příspěvek Diskuzního fóra
sasek napsal:
Pardon, ale tohle téma se tu ve vlnách objevuje každý půlrok a já nevím, co je k nepochopení na tom, že klub chce mít nejlepší místa na stadionu pravidelně obsazená. Pokud si někdo koupí permici na ... A3 a chodí například jen každý třetí zápas, tak to asi není produkt pro něj a zabírá tam místo jinému fanouškovi, který by chodil pokaždé. A protože na 95% zápasů funguje volný prodej, tak ano, může se stát, že si místo koupí i fanoušek soupeře. Tedy stejně, jak to dělají naši fanoušci na venkovních utkáních. Fakt nevím, v čem je problém a proč má někdo nutkání to neustále řešit.
Šašku, řešíš to blbě a ještě hodně demagogicky. Tím, že si koupím permici, tak v předstihu poskytuji svému oblíbenému klubu cash!!!!! Nevidím žádné morální právo, chtít cash navýšit, tuším, že primárně nešlo o peníze, ale o atmosféru. Pokud budou hrát jinak, bude i jiné atmosféra (ale mně se nezdá, že by to u nás bylo nějaké tiché, kotel jasně, jednička s hvězdičkou a u nás na tribuně docela slušné, při nejhorším tak za dvě:-)).
Takže za mně úlet na druhou!!