Příspěvek Diskuzního fóra
berjir napsal:
Ale no tak, dovolim si mit jinej nazor a hned jsem mudrlant? :) Predne souhlasim s rozporuplnymi nazory na pana Pospichala. Ale titul se mu uprit neda. No a nesouhlasim se subjektivnim nazorem ,,nemaj fyzicku" ... na zaklade pohledovyho zhodnoceni. Dneska je ta doba jina prave v tech datech a ackoliv nekdo okem muze vypadat, ze slape vodu, muze na tom realne bejt porad lip nez 15 dalsich hracu na hristi. Zaroven se dost promenil fotbal a dneska jsou fotbalisti spis atleti. A to nemuze nikdo poprit, ze fyzicky jdou vsechny sporty dopredu. Vubec nerikam ze se mi to libi, ja mel nejradsi devadesatky a 00 v Premier League, tvrdej a rychlej fotbal, miloval jsem treba Rooneyho. Ale uz mezi temahle dekadama a dneskem je rozdil, natozpak mezi osmdesatkama a dneskem. Ale moje hlavni myslenka zkratka byla, ze bych nerekl ze nemaji fyzicku, ale nevyuzivaji ji ve smyslu, ze jsou lini a to zamerne. Proste podle me jedou treba na 60% (ale nemam ty data, taky je to dojmologie). A to je to co me stve a co by mel byt schopen realizak vyzdimat, aby jeli na 100%, minimalne. Jenze ono to bude taky tezky, kdyz si clovek u naseho kondicaka precte, ze hrac ma na miru sestavenej plan a stejne si vedle dela co chce, jinak. Tak si dovedu predstavit, ze Vesely po nich chce neco hrat, ale jim se nechce. Coz me ale oklikou vraci k tomu, ze ocividne pod nim nechteji hrat.
OK, ale pokud se nemýlím, tak měření je nejen na tréninku, ale i v zápase. Takže někdo ta čísla má, ty ne a já taky ne. Nikdo je pochopitelně nezveřejní, ale kurva snad by s tím něco měli dělat. Kdo nemaká, ať nehraje v základu. Raději bojovník, než líný (dosaď někoho, kdo opravdu jede na 60%).
Pořád ještě věřím v záchranu, ale je to opravdu dost těžké:-(((
BOFOR