Příspěvek Diskuzního fóra
Klokan z Černošic napsal:
S čím nesouhlasíš? S tím, že to řekl a nebo s tím, že ji mají? Je to jako s potencí, já ji sice mám, ale nějak ji nedokáži uplatnit ve správný čas na správném místě ... :-((. Takže si mudruj, jak chceš ....já mu věřím. A diskuse o Pospíchalovi, to je never ending story, co člověk to názor, jiní říkají, že kdyby nebyl on, tak by nebyl ani jeden titul, tak si vyber. Ale já bych pod ním netrénoval, nemám rád tyrany :-))
Ale no tak, dovolim si mit jinej nazor a hned jsem mudrlant? :) Predne souhlasim s rozporuplnymi nazory na pana Pospichala. Ale titul se mu uprit neda. No a nesouhlasim se subjektivnim nazorem ,,nemaj fyzicku" na zaklade pohledovyho zhodnoceni. Dneska je ta doba jina prave v tech datech a ackoliv nekdo okem muze vypadat, ze slape vodu, muze na tom realne bejt porad lip nez 15 dalsich hracu na hristi. Zaroven se dost promenil fotbal a dneska jsou fotbalisti spis atleti. A to nemuze nikdo poprit, ze fyzicky jdou vsechny sporty dopredu. Vubec nerikam ze se mi to libi, ja mel nejradsi devadesatky a 00 v Premier League, tvrdej a rychlej fotbal, miloval jsem treba Rooneyho. Ale uz mezi temahle dekadama a dneskem je rozdil, natozpak mezi osmdesatkama a dneskem. Ale moje hlavni myslenka zkratka byla, ze bych nerekl ze nemaji fyzicku, ale nevyuzivaji ji ve smyslu, ze jsou lini a to zamerne. Proste podle me jedou treba na 60% (ale nemam ty data, taky je to dojmologie). A to je to co me stve a co by mel byt schopen realizak vyzdimat, aby jeli na 100%, minimalne. Jenze ono to bude taky tezky, kdyz si clovek u naseho kondicaka precte, ze hrac ma na miru sestavenej plan a stejne si vedle dela co chce, jinak. Tak si dovedu predstavit, ze Vesely po nich chce neco hrat, ale jim se nechce. Coz me ale oklikou vraci k tomu, ze ocividne pod nim nechteji hrat.