Příspěvek Diskuzního fóra
doublefish napsal:
Pane,Váš komentář má být jakási tvrdá analýza vystoupení na TK?, Je to hlavně směs pózy a dost zbytečné neúcty. Namachrovaně balíte do pseudo-statistického výrazu Vaši prostou emoci „ten týpek nemluví tak, jak bych chtěl“ s ... fanfikcí o tom, jak byste si jako 20letý třetiligový junior vybíral mezi Bohemkou a Vlašimí podle tiskovky. Kritizujte si konkrétnost, energii nebo vizi, ale držte se reality. Nazývat pana Držmíška kusem hadru jako nějaké nebinární „to“ — je ve vašem věku zbytečnou neúctou.
Při pečlivém čtení byste zjistil, že ukazovací zájmeno "to" v kontextu patří k záznamu tiskové konference. Týpkem jej nazýváte Vy, ale s tím je asi možné souhlasit, i když já tento výraz používám jen v rozhovoru s vnoučaty, je to jejich slovník, kterému rozumí. Nechci, aby pan sportovní ředitel mluvil, jak já chci, ale asi lze po něm oprávněně požadovat, aby znal všechny hráče (není jich zase tolik, co by třeba dělal ve Slavii, kde jich je pod smlouvou asi 90:-)) a i při obtížném rozpoznání Plně a Žižkova se nespletl. Ale co bych po něm asi chtěl nejvíc, a je to zřejmé ze všech příspěvků, kromě Vašeho (vůbec netuším motivaci, proč jste vůbec na mne reagoval) je to, aby sportovní úsek pracoval tak, že tady nebudeme řešit zda z Bolky přivezeme body tři a nebo jeden. Jasně, máte nárok na jakýkoli názor, ale nerozumím Vám, tedy pokud pod nick name Doublefish se neskrývá sportovní ředitel pan Držmíšek.