Příspěvek Diskuzního fóra
rio napo napsal:
Prosím, tak mi vysvětli, jak je to možné, že u nás zahrál jen v jednom jediném zápase (velmi dobře, makal, taky jsem to tady tehdy napsal a pochválil ho) a to v úvodním kole loňské ... sezony doma s Baníkem. Jinak absolutně mimoň. Řečí čísel - má u nás 1 +1 24/25 z celkem 31 zápasů za 2 a půl roku. A neunavuj se zbytečně uváděním tzv. objektivních příčin = zranění a dopink. Opakuji 31 zápasů, 1+1, nemaká. Spekulace: pokud byl taková hvězda, že by byl v Ostravě nebo v Jablonci výraznou posilou, tak to moc nechápu. To jako dal přednost Bohemce, protože si řekl, že tady nebude muset makat a na Bohemku to bude stačit? Je fajn, že ho máš rád a jak jsem řekl, je to legitimní, ale čísla hovoří.
No vidis, a takovej blondacek s velmi podobnejma cislama byl nedavno rekordni prestup ligy. Nemuzem za jednu pauzu vyhazet pulku kadru. Natrenovano udajne mel, at se ted predvede kdyz uz neni zranenej a prestal hulit. Ale s tim, jak se tu dlouhodobe predvadi treba Hruby, tu s nami budou oba az do konce smlouvy tak jako tak, myslim. Je to smutny, ze tretina kadru jsou neperspektivni lajdaci, ale je to tak. Nicmene aspon je hezky videt fotbalova relativita - nedavno Smrze chtela spicka ligy a dneska jses na nej alergickej a vyhazujes ho jako nepotrebnyho. :)