Příspěvek Diskuzního fóra

Roba1977 napsal:

Já se tedy rozepíšu. Pozitivní asi nebudu, na situaci se dívám realisticky, ale zároveň nebudu šířit paniku. Tak mi to tu od některých z Vás teď připadá. Fňukaly bych vás tedy asi úplně nenazýval, ale ...

Stran odchodů souhlasím. Spíš bych si uměl představit víc. Např Pleštil a hlavně Smrž na první ligu absolutně nemají. Chápu, že se o ně nikdo nepere a že na takové nekopy žádné laso neprileti. Nabidnout snížení platů a oni by se snažili odejít sami (nadsázka). I odchod zadara by byl ziskem . Takovych, jako jsou oni, je v nižších soutěžích 12 do tuctu. A ti by se aspoň snažili běhat. 

S čím výrazně nesouhlasím, je tvůj názor na příchody. To má totiž dvě roviny. Tou první je aktuální stav. S Havlem jsem v pohodě a myslím, že to byl nakonec dobrý kšeft. U Lischky si tím nejsem úplně jist především kvůli zdraví. Mirvald velká neznámá. Dál zatím nic. A tady je ta druhá rovina. Ta je hoooodně vachrlatá. Mirvald je příklad toho, jak bych si představoval práci. Nevíme zda z něj něco bude a nevíme ani zda na to má a zůstane. Ale je to nějaký pokus. Jenže takových frajerů mají vyzkoušet nebo s nimi pracovat několik a hlavně každý rok. I kdyby se to nepovedlo, tak je to vývoj. Jenže to chce (už jsem to tu psal) zvednout prdel a makat. A to Mr. Držmíšek nedělá a co je horší, majitel mu to trpí. Chápu, že za Friga musí být silně nasrán a hned tak jim na nějaký špek neskočí, ale o to přísnější a náročnější by měl být. 

PS: a co říkáte na téměř špionské chování při získávání posil. Všechny mančafty běžně zveřejňují a se skoro chlubí tím, že jednají s tím a tím hráčem a náš sportovní ředitel se setkává s trenérem kdesi na benzínce. Jak v devadesátkách nebo v béčkovém filmu. To mi připomíná takový ten štítek na vojenských tefefonech: "Pozor, nepřítel naslouchá".