Příspěvek Diskuzního fóra

Klokan z Černošic napsal:

R.I.P. S jednou redaktorkou Epochy jsem před časem něco řešil a tak když jsem viděl nickname EPOCHA, šel jsem skoro na jisto. Zdeněk mne pozval do redakce s tím, že na kávičku do okolí jen obtížně ...

Je to bolavé, ale naštěstí doktoři až tak úplně pravdu neměli, nebo alespoň ne zprvu -- kdysi dávno Zdeňkovi dali vizi 2 až maximálně 5 let z nichž ty poslední by byl už víceméně živoucí mrtvolou. Nakonec těch pět let pokořil a to dokonce horečnou prací vstříc jubileu, respektive jubilejím. Už (před)loňského Silvestra "slavil" s tím, že léta nedožije, dožil i dalšího Nového roku, ale letos už sotva sípal a kňučel bolestí, čili smrt mu byla vysvobozením. Naposledy byl v Ďolíčku, když se křtila Bohemka je a bude 3, a velice dobře věděl že je to naposledy! Ale i proto tak strašně CHTĚL, ač to hraničilo se záměrným sebepoškozováním -- odnesl to naraženými žebry a zápalem plic. Z toho se ještě dokázal vykřesat, morfia užíval v nejnutnější míře a až do posledka měl jasnou mysl, ale fakticky bez přijmu potravy a s minimem živin, protože chtěl zemřít doma. Dožíval víceméně jako ležák; to a mnohačetné metastáze i tak nezdolného člověka jako on nakonec vysílily a včera i udolaly... :-(((