Příspěvek Diskuzního fóra
rio napo napsal:
Souhlasím. Nechápu, když tady teď někdo básní o mladých. Hezké přání, ale na dobu kdy jsi v jiné pozici, než jsme nyní my. Nám reálně hrozí padák a potřebujeme vyřešit tuhle sezónu. Zoom jsem ještě ... nestihl, ale tohle zní jako fér obchod. Jenže na něj musíš mít koule a to zjevně u mr. Držmíška nehrozí. Toho si dá Šádek ke svačině a ještě po něm bude mít hlad. Pepovi DJ nabídl podřadnou práci a 20tis, ale tohohle ..... tam drží pořád. Já to nedávám. Mimochodem, když jsem v MVP viděl Pepu mluvit o té nabídce DJ na práci po 16ti létech v klubu (říkal to bez emocí a tak jak ho známe normálního kluka), tak se mi skoro dělalo blivno. To je tedy úcta k věrnému zaměstnanci. Pane majiteli, za spoustu věcí Vám patří velký dík a já ochotně přidám na nějakou pamětní desku či něco podobného. Ale za to jak jste se zachoval k takové legendě, jste u mě morálně padl na úplné dno. Fuj tajbl! Že se nestydíte!
Jednou bude líp.... Přece nemůžeme mít na majitele jen takovou šílenou smůlu. Jednou se to obrátí. To s Pepou pro mne byla poslední kapka!