Příspěvek Diskuzního fóra
rio napo napsal:
Jsem jednoznačně mančaft Ďolíček, to za prvé. Ale trochu mě zaskočil Jakubowicz ml., když před pár týdny v nějakém rozhovoru řekl, "... je nám už nyní jasné, že nám bude nový Ďolíček za pár let ... malý." Tak to mi přijde dost divné a ztrácím se v tom. A když už jsem v tom komentování rozhovorů, tak úplnou hrůzu předvedl tento týden na isportu (tuším v pondělí) mr. Držmíšek. Celý týden se sebou bojuji, jestli mám tohle téma zdvihnout. Ale když jsem včera sledoval S mikrofonem za klokanem a viděl, že ta šílenost nesere jen mě, tak to napsat musím. Pane sportovní řediteli, Vy jste snad nebyl při smyslech! Já sice asi chápu Vaše pohnutky a patrně i dobrou vůli, ale Vy už prosím nikdy nemluvte do medií a do nejčtenějšího celostátního sportovního deníku už vůbec ne!!! Ne vše je nutné říkat naplno. Z Bohemky jste svým hujerovstvím udělal partičku naivek (možná by víc sedělo jiné označení). Úplně speciální bylo, když jste se "bil" v hruď a sdělil fotbalovému světu, že my stojíme jen o hráče se srdíčkem a o ty, kteří k nám chtějí proto, aby se někam posunuli. Raději končím, protože mi stoupá adrenalin a nerad bych napsal něco, co by .....
Já se v tom úplně neztrácím. POKUD začneme hrát pravidelně o špici a bude u Botiče takřka permanentně vyprodáno, tak bude třeba uvažovat o tom se na nejatraktivnější domácí zápasy půjčíme stadion jiný. Totéž kdybychom hráli evropské poháry, ale DOMA BUDE DOMA, stěhovat nás po investici do Ďolíčku určitě nebude...
A asi hodně lidí naštvu, ale jednou třeba můžem okupovat Letnou (až ji Sparta opustí) -- ne, že bych to já chtěl, určitě bych nehlasoval pro, ale nějaký ten zde tak vytoužený miliardář to může dát prostě rozkazem, a sebeakčnější DFB s tím naprosto nic neudělá, možná se leda dozví, že ještě můžeme být rádi, že se nestěhujeme z Prahy...
Dnešní "kritici" jakoby si už (asi) asi nevzpomínali jak s jménem Bohemky naložil Vejsada, co jsme si kvůli tomu užili od Kapra, a věřím, že ten by se s panem Pražákem jistě dohodl, spíše znovu připomenu, jak nás někdo z nesrdcařů většinově koupí tak nás má v hrsti. V dobrém i ve zlém, ale jak se mu to přestane rentovat, tak 100% nějaké názory fanoušků budou tím úplně posledním čím se budou řídit!
V roce 2005 byl problém "pár" desítek milionů, teď někteří chcete zabřednout do stovek -- navíc bez pražádné jistoty, že se jakkoli dlouhodobě pozitivně zúročí?!?