Příspěvek Diskuzního fóra
JohnZ napsal:
Dočetl jsem rozhovor s panem Držmíškem a potvrdilo se to nejhorší.Skauting v podání Bohemians v roce 2025 rovná se pánové Držmíšek s Veselým.Zatímco všechny kluby v lize snad kromě nás a Slovácka zakládají skautingový týmy ... včetně video analytiků či jak se ti machři u videa nazývají,tak my děláme fotbal jak před třiceti lety.Pan Držmíšek může být starý praktik,za Vlasije ale i Okekeho či Sakalu ho chválím,ale takový štěstí nemusíme mít v každým přestupáku.Dneska musíš na trhu jednat hrozně rychle.To že hráči mají zamotaný palice z nabídek jde za ním.Jak říkal trenér,tohle musíme řešit s předstihem.Zdál se mi hodně vytočenej.Uvědomuje si vůbec majitel co se děje v naší lize nebo je hluchý a slepý?A pak přišlo spojení kdy mi málem praskla žilka.Jsme specifický.Ano,jedeme si po svým,rozhodčí z nás dělají klauny v každým zápase,nemáme už ani sílu podat protest,jsme takový skromný rodinný otloukánci bez peněz,hlavně že se odlišujeme a máme svou cestu.Tohle amatérství mě deptá.
...absolutní souhlas,ještě upřesním ohledně skautingu.....stačí sestříhané video,popř.doporučení manažera na klubovou ,,poptávku,,...hostování směrem ven končí většinou slovy,, ať ti najde něco manažer,nebo si najdi něco sám,,.....