Příspěvek Diskuzního fóra

sasek napsal:

Vyhánět majitele, který v lize stabilizoval klub v konkurzu, s parazitem na zádech a  bez stadionu, může jen absolutní ignorant. Navíc teď, když má na dosah historický milník a dost možná zásadní obrat ve směřování ...

Já pořád nechápu proč se novým majitelům klubů pořád předhazuje to nejhorší.Už jsem to tu jednou psal.Může mi být úplně jedno jestli je to pro ně frajeřina,dobrý byznys,zviditelnění,politický ambice a jiný motivace.Pokud všichni svorně deklarujou,že mají na prvním místě mládež,výstavbu kvalitních akademií,rekonstrukce stadionů tak logicky nepředpokládám,že to po roce nechají padnout.Nedělám si iluze o panu Pražákovi,ale to se stejně tak můžeme ptát po motivacích našeho pantáty.Celý náš fotbal by jim měl líbat ruce.Takovou šanci jako teď musí náš fotbal čapnout za pačesy a vytřískat z toho do budoucna co nejvíc.Na co se tady desítky let vykašlal stát tak budou dotovat oni.Je to špatně?Zatím tu máme stále lepší ligu a to není málo.Hodnotit budu až po několika letech.Já se spíš bojím toho,že např.Brno,Olomouc,Teplice a další budou mít v řádu let akademie srovnatelný s vyspělou Evropou,nám se bude mládež prohánět pořád ve Velvarech nebo na Lokádě.